Doktor hatası...

teşekkür ederim. Konu anne baba olunca insan herşeyde panik oluyor malesef . 1 buçuk 2 ay yatağa mahkum eden bi ameliyat o kadarda basit gelmiyor bana

Umudunuz kırmak istemem ama pek sonuç alamazsınız 2010 yılında kayinpederim doktor hatası sonucu öldü hastane bizim haklı olduğumuza dair rapor verdi mahkemeye verdik sonuç nemi oldu 2 ay once doktor hatası yoktur diye sonuçlandı bır şekilde yolunu bulup kendilerini temize çıkarıyorlar

Başınız sağolsun. Aslında amacım mahkeme falanda değil nebiliyim uyarilsin bi ihmal yada başka bişey varsa kendisi bizimle konuşsun istiyorum . Suanki durum ameliyatı yaptim gerisi beni ilgilendirmez der gibi bişey . Insan haklı olarak sinirleniyor.

evet ve bu deney lafını çok duyuyorum hastalardan . adeta bir şehir efsanesi. neden hastalarda deney yapalım hem deney kontrollü yapılır öyle deney olmaz ki . zaten öyle bir şey de yok . her hasta aynı olmaz maalesef babanıza üzüldüm ama enfeksiyon bu ben annemin ameliyatında vardım o da enfeksiyon oluştu sonrasında. yapan doktor Arkadaşımın hatası mı değil . bu bir komplikasyon ve kişi yatkınlığı önemli bir faktör . geçmiş olsun tekrar ama böyle dolduruşlara gelmeyin benim tavsiyem.

hastane doktor hatası dedi ve mahkeme aleyhinize sonuçlandı buna zerre inanmadım. yanlış bir bilgi bu . başınız Sağolsun .

İmzayı attın mı iş bitti. Orda sayfalarca komplikasyonlar yazıyor. Size 1.5 ay sonra yürür denmiş ama o komplikasyon olmazsa diye söylenmiş. Böyle dendi de neden olmadı diyemezsiniz bu yüzden..

kan almaya çalıştığım hastanın birisi bana benim kanlarımla ne deneyi yapcaksınız demişti :)

geçmiş olsun. hastane enfeksiyonu doktor hatası değil. ameliyathaneyi doktor dezenfekte etmiyorki. ayrıca ne kadar dezenfekte edilirse edilsin. hastane ve yoğunbakım mikrobu denilen bakteriler inanılmaz dirençli. bildiğimiz klasik antibiyotiklerle tedavi edilemiyor çok güçlü antibiyotikler kullanılıyor. ama zaten bu komplikasyon riskini szi kabul ederek giriyorsunuz ameliyata. yaranın kapanmama sebebide enfeksiyon tamamen geçmeden yara kapatılmamalı. annemde benzer bir durum yaşamıştı ordan biliyorum. önce enfeksiyon geçirildi sonra yara kapatıcı bi bze gibi bişey ve bi toz kullandık. enfeksiyonlu yaranın açık kalması lazım. o verdikleri kremlerde antibiyotikli kremlerdir zaten. doktorlara biraz güvenin bence 7 yıl boşa okumuyorlar bizden bir tık daha fazla biliyorlardır emin olun.

Sağolun dikişler alindiktan sonra sürekli pansuman yapıldı babama ayağı aşırı şişti sonra yarasınin alt kısmı açıldı hastaneye gitti enfeksiyonlu olduğu halde pansumana devam 10 gün sonra gelin demişler. 10 gün sonra bi krem antibiyotik bide serum vermişler. 10 gün öncesinden yani enfeksiyonlu olduğu açıkça görülüyorken neden tedaviye baslanmadi? hazır doktor bulmusum soruyum dedim :) teşekkür ederim ilginize

Evet haklı olabilirsiniz. Ama konu aile olunca kiyamiyor insan bi hata bi kusur aranıyor . Bide böyle olacağını bilemedgmz için doktor hatası diye yazdm .

kan almaya çalıştığım hastanın birisi bana benim kanlarımla ne deneyi yapcaksınız demişti :)
Kan alma denince koluma yapılan eziyet aklıma geliyor belki onun için ön yargılı davrandıM . kanımı almaya çalışan yılların hemsiresi iğneyi kolumun içinde çevirdiği gbi bide damara batirmams haliyle kan gelmemiş . Bide ay Nerede batirmisim pardon dedi kolum mosmor gezdim günlerce. Sayesinde iğne fobim Katlanarak devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…