- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
elınızde konuyla ılgılı rapor-recete vs. varsa bır dılekçe yazıp saglık bakanlığı'na şikayette bulunabilirsiniz...merhaba arkadaşlar. Öğrenmek istediğim bişey var . Babam yaklaşık iki ay önce devlet hastnaesinde tendon kopması dolayısıyla bacağından ameliyat oldu. 1 ayda iyileşmesi gereken yaranın üst kısmı kapandı alt tarafı hala açık ve enfeksiyon kaptığı söylendi. Ameliyat sırasında enfeksiyon kapmış. Antibiyotik verip ilthabı akıttılar önce. Bugün tekrar gittiler kendi doktoru ilgilenmemiş başka doktor bakmış bi krem yazmış tekrar hastaneye yatması gerekebilir demiş. Sormak istediğim babam resmen denek gibi kullanılıyor yarası hala açık ameliyatı yapan doktoru şikayet edebilirmiyim? Nereyle görüşmem gerekiyor? Sonuçta enfeksiyon ameliyat sırasında oluşmuş hatalı onlar ve hala gözle görülür bi sonuç alamadık . Yorumlarınız için şimdiden sağolun.
Ameliyat olmadan önce imzalattıklari evraklarda bunlar zaten yaziyordur,geçmiş olsun bu aradamerhaba arkadaşlar. Öğrenmek istediğim bişey var . Babam yaklaşık iki ay önce devlet hastnaesinde tendon kopması dolayısıyla bacağından ameliyat oldu. 1 ayda iyileşmesi gereken yaranın üst kısmı kapandı alt tarafı hala açık ve enfeksiyon kaptığı söylendi. Ameliyat sırasında enfeksiyon kapmış. Antibiyotik verip ilthabı akıttılar önce. Bugün tekrar gittiler kendi doktoru ilgilenmemiş başka doktor bakmış bi krem yazmış tekrar hastaneye yatması gerekebilir demiş. Sormak istediğim babam resmen denek gibi kullanılıyor yarası hala açık ameliyatı yapan doktoru şikayet edebilirmiyim? Nereyle görüşmem gerekiyor? Sonuçta enfeksiyon ameliyat sırasında oluşmuş hatalı onlar ve hala gözle görülür bi sonuç alamadık . Yorumlarınız için şimdiden sağolun.
Ya amacım dava değil . Doktorun bu konuda ilgisiz davranması hasta takibini yapmaması . Benim annemde ameliyat oldu doktoru her ayrıntıyla ilgilendi. Iyilesme sürecine kadar kontrollerini yaptı . Ama bu doktor kontrle bile tenezzül edip girmiyor. Yara bildiginiz açık durumdaBunlar ameliyat komplikasyonları,yani ; ameliyat sırasında ve sonrasında gelişebilen olaylardır.Siz tüm bunları kabullenerek giriyorsunuz zaten ameliyata,bu nedenle dava açsanız bile lehinize gelişmeyecektir.
İşte sorun enfeksiyonsa şikayet sonuçsuz kalabilir hayir sorun kendi doktorunun değilde başka doktorun ilgilenip doğal olarak iyileşme sürecini bilmeyip yanlış bir ilaç sonucu rahatsizligiysa şikayet edebilirsiniz ama bu da bir iddia olarak kalir kanımcaIste ben ameliyat öncesi gidemedm ne imzaladı bilmiyorum. Tek bildiğim anneme 1 buçuk ay sonra yuruyebilcegi söylenmiş . 2 ay oldu hala yara açık.Basta yazılması gereken ilacı sonradan başka doktor yazıyor ve tedavi süreci uzuyor. Sorun bu. Ameliyat olup hastaneden çıkan bi hastanın tekrr hastaneye yatırılması normalmi yani
Anladım teşekkür ederim. Pazartesi gidip doktoryla gorusuyum konuyu tam anlayim en iyisi. Annemin anlattığı şekilde anlattım burda. Sağolun ilginiz icinİşte sorun enfeksiyonsa şikayet sonuçsuz kalabilir hayir sorun kendi doktorunun değilde başka doktorun ilgilenip doğal olarak iyileşme sürecini bilmeyip yanlış bir ilaç sonucu rahatsizligiysa şikayet edebilirsiniz ama bu da bir iddia olarak kalir kanımca
Çok üzüldüm geçmiş olsn . Haklisinz başka doktorlarada danışmak lazım.Bir yakinimin ameliyat sonrasi dizi, kapanmayan yara nedeniyle enfeksiyon kapti ve dizden asagi bacak kismi kesilecek maalsef. Acik yara riskli hele enfeksiyon kemigi etkilerse tedavi zorlasiyor. Gecmis olsun baska
doktorlara goturun; fikir alin; yara durumunu sorun ve tedavi seceneklerini hakkinda bilgi alin.
deney derken neyin deneyi ? enfeksiyon doktor hatası değildir ki. onun için doktorun yapabileceği bir şey yok. işini yapmış . hata göremedim ben.merhaba arkadaşlar. Öğrenmek istediğim bişey var . Babam yaklaşık iki ay önce devlet hastnaesinde tendon kopması dolayısıyla bacağından ameliyat oldu. 1 ayda iyileşmesi gereken yaranın üst kısmı kapandı alt tarafı hala açık ve enfeksiyon kaptığı söylendi. Ameliyat sırasında enfeksiyon kapmış. Antibiyotik verip ilthabı akıttılar önce. Bugün tekrar gittiler kendi doktoru ilgilenmemiş başka doktor bakmış bi krem yazmış tekrar hastaneye yatması gerekebilir demiş. Sormak istediğim babam resmen denek gibi kullanılıyor yarası hala açık ameliyatı yapan doktoru şikayet edebilirmiyim? Nereyle görüşmem gerekiyor? Sonuçta enfeksiyon ameliyat sırasında oluşmuş hatalı onlar ve hala gözle görülür bi sonuç alamadık . Yorumlarınız için şimdiden sağolun.
Saçma sapan ilaçlar verildiği için öyle yazdım . Nyse sağolun yorumunz için.deney derken neyin deneyi ? enfeksiyon doktor hatası değildir ki. onun için doktorun yapabileceği bir şey yok. işini yapmış . hata göremedim ben.
saçma sapan ilaç ne ? kim söyledi saçma olduğunu ?Saçma sapan ilaçlar verildiği için öyle yazdım . Nyse sağolun yorumunz için.