merhaba arkadaşlar,3 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı.6 aylık evliyken bir jinekoloğa gittim,benden hormon tahlili,ultrason falan istedi,eşimden sperm tahlili istedi.neyse yaptırdık,bize bir sorun yok dedi.yumurtlama takibi yaptırdık,hamilelik olmadı.bizde nasıl olsa bir sorun yok diye bekledik aradan 7ay daha geçti.daha sonra eşimle karar aldık tam teşekküllü bir hastanede bütün kontrollerimi yaptırdım,bu arada iltihap oluştu bende bir türlü geçmedi.rahim filmi 3 ay sonra çekildi.bütün sonuçlar temiz çıktı.o arada doktorum birde eşin sperm tahlilini üroloğumuza göstersin dedi.bizde gittik doktor bize eşimde varikosel olduğunu sperm kalitesinde düşüklük olduğunu ameliyat olması gerektiğini söyledi.tabi biz şoktaydık ilk jinekoloğum sorun olmadığını söylemişti.sonra eşim ameliyat oldu 1 senede öyle bekledik.sizin anlayacağınız o ilk doktor yüzünden eşimdeki sorunu 1yıl sonra tesadüfen öğrendik.en az 2 yıl kaybımız oldu.bunu anlatmak istedim çünkü benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin,buda bir tecrübeydi bizim için,tek doktorla tedavilere karar vermeyin..lütfen sizde bu durumlarla karşılaştıysanız yazın ki hepimize ders olsun..