Doktor hamilelik ne yapacağımı bilemiyorum

Bebegi cok istiyoruz suan bir sorun yok gebelik var dedi ama beta takibini ben yapmıyorum dedi ne yapmam lazim bilemiyorum ilk gebelik

Bir sakin yahu. Anneannenizin zamanında beta takibi mi vardı 2 hafta sonra merkeze gidersiniz. Şu an bir şey yapmaya gerek yok.

Benim gebelik teshisim 5. Haftada vajinal ultrasonla oldu, hic kan tahlili yapilmadi. Kadin dogum uzmani bulup onunla beraber ilerlemelisiniz. Saglikli gorunen gebeliklerde gerek duymadiklarini soylemisti doktor.

Hiç sorun edecek telaşlanacak birşey yok,araştırıp iyi bir doktor bulun kendinize ve düzenli olarak o na gidin,4 haftalık henüz erken ama ultrasondan bakılıp dış gebelikmi normalmi bakılır,ben hiç beta testi fln yaptırmadım,evde test yaptım çift çizgi çıkınca doktora gittim ultrasondan baktı doktor ve kan tahlili isteyip vitamin değerlerime baktı sonrasında ise hep doktorum yönlendirdi,ilerleyen zamanlarda ikili,üçlü test vs. olur,doktorunuzu seçmeniz önemli sürekli aynı kişiyi görmek ve muhattap olmak güvende hissettiriyor,yalnız gitmek bile normalleşiyor bu durumda,düzenli takip önemli tabi ama zaten doktorunuz size tarihlerini verecek sizde ona göre gideceksiniz kontrollerinize,karmaşık yada zor bişey yok,hayırlı olsun.

Aynen doktor karar verir. O yüzden 2 çocuk doğurdum hiç 2 günde kan vermeyi duymadım demeye gerek yok bence.
Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…