Bebegi cok istiyoruz suan bir sorun yok gebelik var dedi ama beta takibini ben yapmıyorum dedi ne yapmam lazim bilemiyorum ilk gebelikSürekli kan vermeniz neden anlamadım? Sağlıksızsa zaten kanamayla atarsınız diye düşünüyorum. 2-3 hafta sonra kalp atışını duyarsınız. Ben hep öyle gidiyorum. 3 gebelik geçirdim hiçbirinde sürekli kan vermedim. Bir kere baktım. Doktorum da 7 haftalıkken gel dedi öyle gittim.
Sizi strese sokan tam olarak nedir?
Allah Allah.onlar insanın üstüne atliyordu en son takip de takip diye.Saglik ocağı takip yapmiyoruz dedi
Saglik ocağı takip yapmiyoruz dedi
Hiç sorun edecek telaşlanacak birşey yok,araştırıp iyi bir doktor bulun kendinize ve düzenli olarak o na gidin,4 haftalık henüz erken ama ultrasondan bakılıp dış gebelikmi normalmi bakılır,ben hiç beta testi fln yaptırmadım,evde test yaptım çift çizgi çıkınca doktora gittim ultrasondan baktı doktor ve kan tahlili isteyip vitamin değerlerime baktı sonrasında ise hep doktorum yönlendirdi,ilerleyen zamanlarda ikili,üçlü test vs. olur,doktorunuzu seçmeniz önemli sürekli aynı kişiyi görmek ve muhattap olmak güvende hissettiriyor,yalnız gitmek bile normalleşiyor bu durumda,düzenli takip önemli tabi ama zaten doktorunuz size tarihlerini verecek sizde ona göre gideceksiniz kontrollerinize,karmaşık yada zor bişey yok,hayırlı olsun.Merhabalar gecen hafta hamile oldugumu öğrendim kan verdim saglik ocağında bugun sonuc aldim 96.41 cikti beta ama doktor burdan artisini takip etmiyoruz dediilcede ki hastahaneden randevu alamıyorum zaten dogum servisi yok illa merkeze gidilmesi gerekiyor ilk gebeligim ne yapicam nasil olucak nasil yol izlemeliyim bilmiyorum bu sonuc artiyor mu diye sürekli takip mi etmeliyim vallahi çıldırıcam bütün hormonlarim degisik herseye agliyorum 4 haftalık hamile gözüküyorum ama psikolojim alt üst durumda of vallahi tasimayin konuyu iyi degilim zaten kafayi bozdum
Aynen doktor karar verir. O yüzden 2 çocuk doğurdum hiç 2 günde kan vermeyi duymadım demeye gerek yok bence.Gebelik sağlıklı mı değil mi, iki günde bir kan vermeye gerek var mı doktor karar verir. Herkesinki sağlıklı olmayabilir, sağlıksız da olmayabilir. Sağlık ocağı da burada takip yapılmıyor demiş zaten. Size çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?