Doktor gebeliğimin sonlanlamasını istedi :(((

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Kızlar bilen bilir bilmeyenler için anlatıyorum. Ben de 6-7 cm büyüklüğünde miyom var ve ben bunu gebe kaldığımda kontrol için gittiğim vakit öğrendim. Bir hafta önce gittiğim doktor bekleyeceğiz on beş gün sonra kalp atışı olacak mı bakalım dedi başka bir şey söylemedi. Bugün başka bir doktora gittim bu doktor portakal büyüklüğündeki bir miyomla gebeliğini sürdürmen imkansız dedi. Bence gebeliğini sonlandıralım miyomu alalım sonra hamile kalırsın gene dedi ve son karar için tıp fakültesine gitmemi söyledi. Ben kararsız kaldım. Pazartesi günü devlet hastanesinden randevu almıştım bir de ona mı görünsem diyorum, yoksa beklemeden dediği gibi üniversite hastanesine mi gideyim kararsız kaldım. :43:

Kızlar bilen bilir bilmeyenler için anlatıyorum. Ben de 6-7 cm büyüklüğünde miyom var ve ben bunu gebe kaldığımda kontrol için gittiğim vakit öğrendim. Bir hafta önce gittiğim doktor bekleyeceğiz on beş gün sonra kalp atışı olacak mı bakalım dedi başka bir şey söylemedi. Bugün başka bir doktora gittim bu doktor portakal büyüklüğündeki bir miyomla gebeliğini sürdürmen imkansız dedi. Bence gebeliğini sonlandıralım miyomu alalım sonra hamile kalırsın gene dedi ve son karar için tıp fakültesine gitmemi söyledi. Ben kararsız kaldım. Pazartesi günü devlet hastanesinden randevu almıştım bir de ona mı görünsem diyorum, yoksa beklemeden dediği gibi üniversite hastanesine mi gideyim kararsız kaldım. :43:

canım suan cok üzgünüm bu duruma ama asla pes etme sakın. baska doktorada gıt muhakkak. myom tam olarak nerde bu cok önemli cunku. allah yardımcın olsun canım benım dualarım senınle

Canim bence baska bir doktora gitmelisin.benim bir arkadasimin komsusundada vardi portakal buyuklugunde kist hatta doktor hamile kalamazsin demis kaldi ve dogum sirasinda kistinide aldilar diye biliyorum.sen baska doktora git canim bence

cnm. gidecegin yer devlet hastanesi degilde arastirma hastanesi olsun. hemen kurtaj yaptirma. once bir caresinde bakilsin. belki sorun yaratmaz gebeligin de.

ayrı ayrı bikaç doktorun fikrini almalısın bence de
riskli gebelik konusunda uzmanlaşmış bi doktor bulursan belkş dahah fazydalı olur

Hanimlar Cevaplariniz için teşekkür ederim. Ben ilçede doktora gidiyorum. Merkez üç saatlik mesafede. Fakülteye gidecek olsam merkeze gitmem gerek. Dediğiniz gibi araştırma hastaneleri daha iyi ama burasi küçük bir yer malesef. Araya bayram da girecek. Pazartesiyi beklesem epey gecikecek Of kafam çok karışık

bu ne saçmalıktır Allah ım yaaa.. nedenini söylemedi mi? senin sağlığın mı tehdit altındaymış yoksa bebek mi?
eğer bebek düşer bu yüzden şimdiden alalım falan diyorsa buna nasıl emin olabilirki?hemde rahmin arkasında keseye uzak diyosun.
kesinlikle başka doktora git.deli oluyorum bu doktorlara yaaa.:47: nasıl bu kadar emin konuşuyorlar. sanki bebek can taşımıyor bebekle miyomuda alacak güya...sakın inanma acilen doktorunu değiştir. kafanın rahat olması içinde bu işi acil yap.bence hiçbir problemin yok.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cnm şehir olarak nerdesin bilmiyorum ama kesinlikle başka bi doktora git.Benim arkadaşım hamile kaldığında gittiği doktor onada kist var demiş.Bebektede sorun var demiş hatta.Başka doktora gitmiş oda aynı şeyleri söylemiş.3 aylık falandı arkadaşım bu arada.3 doktor bebek bu kistle falan yaşamaz.Doğsada hemen ölür falan gibi birsürü şey demişler.
En son bi prof.var bende iyi tanırım süperdir ama istanbulda.O bütün riskleri söylemiş ama bebek doğsada yaşayamaz diyemeyiz onu ancak allah bilir demiş.Takibe alalım seni eğer bebek yada senin için riskli bi durum oluşursa ozaman müdahale edelim bence demiş.Ama karar yine senin demiş.Sonuçta arkadaşımda doktorla aynı şekilde düşünmüş.Hiç şans tanımadan bebeğe kıyamam demiş.ve bebeği şuan 2 yaşında.Hiç bişeyide yok.Bebeği sezeryan ile doğurdu tabi o zaman kistide aldı doktor.Şuan hiç bi sıkıntısı yok.

Tabiki kistin yeri türü vs.birsürü önemli faktör var ama bikaç doktora gitmekte fayda var bence.

Miyom rahmin dışında arka tarafta ve keseden uzak..

hayırlı olsun e de gecmıs olsun arkadasım
mutlaka riskli gebelik uzmanına görün
benım arkadasımda 10 cm kist vardı tehlikeliydi dr bebegın yasaması mucıze fılan dıyordu masallah sımdı 1 yasını bitirdi.
allah bilr, bebek yasamaz dıyıp almak dr a kolay, sana zor.
ama normal bir jınekologa gitme riskli gebelik uzmanına git.
hakkınızda hayırlısı olsun

Geçmiş olsun arkadaşım:26:
Bence sen ilçede ya da merkezde nerde olursa hangi hastanede olursa olsun, riskli gebelik alanında uzmanlaşmış bir doktor bul.
Ve her zaman birkaç doktorun görüşünü almak en doğrusudur.
Allah yardımcın olsun ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah :34:

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm mutlaka başka doktora görün doktorlara belli olmuyo cnm rabbım sabır versın

Back
X