Tuğba meraba. Bende aynı dertten müzdariptim. İki ay önce yaptırdığım hormon testlerinde LH FSH ın iki katından fazla çıkmıştı ve doktor bana bu şartlarda hamile kalman zor ve hamile kalsanda düşük yaparsın dedi (PKOS teşhisi koydu)ama hormonları düzeltecek herhangi bir şey önermedi. Özel hastaneye gidip o kadar para vermiştim bende. Her neyse bugün devlet hastanesine gittim ve adetimin 3.günü yeniden test yaptırdım ve çok şükürki bütün hormonlarım düzelmiş!!! FSH:7.79 LH ise 7.6 yani gayet normal :)) ne yaptığıma gelecek olursak ben hazır hayıt sularından içmedim. 10 gündür her akşam 1-2 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 2-3 bardak sıcak su ile karıştırıp 1o dak demlenmesini bekleyip içtim. Ben bunu okuduğum bir kitaptan öğrenmiştim ve gerçekten işe yaradı. herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama bence mucizevi bir etkisi var. ayrıca sürekli çıkıp beni deli eden sivilcelerim ise çıkmayı bıraktı. yüzümde hala var ama en azından çoğalmadılar ki hergün bir yenisi ekleniyordu. sen o doktorlara hiç bakma, inşallah yakın zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın.