• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor gebe kalman zor dedi, moralim çok bozuk:(

dün tv de prof konuşuyordu bir de hastası çift gelmişti, yeni evlenmişler çocuk yapalım demişler kontrol için dr. gidince doktor çocuğun olmicek senin demiş zaman kaybetmeyelim tüp bebek yapalım demiş yapmışlar tutmamış, 2. kez tekrar yapalım demiş dr yine tutmamış, bunlarda dr u değiştirelim demişler başka doktora gitmişler ki hiç bişy yokmuş kadının aslında tahliller yapılmış sadece kan pıhtılaşması çıkmış kendiliğinden hamile kalmış ve ikizleri vardı kucağında, keşke hiç doktoru dinlemeseydik psikoloijimiz bitti çocuğumuz olmicak diye diyor, sinir oluyorum hepsine , rabbim verir inş hiç üzülmeyin , dua ile olmiycak yok, her dr a da güvenmemek lazım birde çok övülen pohpohlanan doktora gitmeyin derim ben 1 kere gttim bebeğim öldü kürtaj oldum, hayatımı mahvetti şer...siz , hastaya ve paraya doymamış orta yaşlı doktora gidilmeli, en azından ilgilenir , kapıdan girer girmez ezbere sayıyorlar bir an önce gitsin diye, ellerinde bi ultrason değdirip degririp sıradakini çağırıyorlar :47: allaha havale ediyorum bölesini, tek doktorda kalmalı diye düşünmüyorum artık, valla iyisini bulana kadar kapı kapı gezicem artık

allah razı olsun cnm daha 3aylık evlıyım bılmıyorum daha adette olmadım:S doktora gıdıcem baska yere hayıt suyunu cok duydum nerden alıcagımı bılmıyorum amaa cok sağolun dualarınız ıcınnn

Bende 2-3 aylık evliydim öğrendiğimde rutin bir kontrol için gitmiştim doktora ve böyle sorunlarımın olduğunu öğrendim. Doktorumun bana sürekli dediği bu tarz tedavilerde geç kalmamak lazım hemen müdahale edilmesi gerekiyor. Hayıt suyu aktarlarda var canım bir sor istersen.

Bende 2-3 aylık evliydim öğrendiğimde rutin bir kontrol için gitmiştim doktora ve böyle sorunlarımın olduğunu öğrendim. Doktorumun bana sürekli dediği bu tarz tedavilerde geç kalmamak lazım hemen müdahale edilmesi gerekiyor. Hayıt suyu aktarlarda var canım bir sor istersen.

bırtane aktar var burda ona sorayım nasıl ıcılıyor ne zaman ıcılıyor bu doktor uyuz benımkı gıdıcem ogrenıcem bakalım ne varsaa

Tuğba meraba. Bende aynı dertten müzdariptim. İki ay önce yaptırdığım hormon testlerinde LH FSH ın iki katından fazla çıkmıştı ve doktor bana bu şartlarda hamile kalman zor ve hamile kalsanda düşük yaparsın dedi (PKOS teşhisi koydu)ama hormonları düzeltecek herhangi bir şey önermedi. Özel hastaneye gidip o kadar para vermiştim bende. Her neyse bugün devlet hastanesine gittim ve adetimin 3.günü yeniden test yaptırdım ve çok şükürki bütün hormonlarım düzelmiş!!! FSH:7.79 LH ise 7.6 yani gayet normal :)) ne yaptığıma gelecek olursak ben hazır hayıt sularından içmedim. 10 gündür her akşam 1-2 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 2-3 bardak sıcak su ile karıştırıp 1o dak demlenmesini bekleyip içtim. Ben bunu okuduğum bir kitaptan öğrenmiştim ve gerçekten işe yaradı. herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama bence mucizevi bir etkisi var. ayrıca sürekli çıkıp beni deli eden sivilcelerim ise çıkmayı bıraktı. yüzümde hala var ama en azından çoğalmadılar ki hergün bir yenisi ekleniyordu. sen o doktorlara hiç bakma, inşallah yakın zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın.

Tuğba meraba. Bende aynı dertten müzdariptim. İki ay önce yaptırdığım hormon testlerinde LH FSH ın iki katından fazla çıkmıştı ve doktor bana bu şartlarda hamile kalman zor ve hamile kalsanda düşük yaparsın dedi (PKOS teşhisi koydu)ama hormonları düzeltecek herhangi bir şey önermedi. Özel hastaneye gidip o kadar para vermiştim bende. Her neyse bugün devlet hastanesine gittim ve adetimin 3.günü yeniden test yaptırdım ve çok şükürki bütün hormonlarım düzelmiş!!! FSH:7.79 LH ise 7.6 yani gayet normal :)) ne yaptığıma gelecek olursak ben hazır hayıt sularından içmedim. 10 gündür her akşam 1-2 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 2-3 bardak sıcak su ile karıştırıp 1o dak demlenmesini bekleyip içtim. Ben bunu okuduğum bir kitaptan öğrenmiştim ve gerçekten işe yaradı. herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama bence mucizevi bir etkisi var. ayrıca sürekli çıkıp beni deli eden sivilcelerim ise çıkmayı bıraktı. yüzümde hala var ama en azından çoğalmadılar ki hergün bir yenisi ekleniyordu. sen o doktorlara hiç bakma, inşallah yakın zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın.

Merhqba cnm bnde bal corek otu tarcin sogannsuyu ve adacayi iciyorum bakalim ya icmiyorum verdigi hapi kaldriamiyorum artik ya doktor konusunu erteledimdogal yollari denicem..bendw

Tatlım kendine stres yapma ve hayırlısını iste. Bence başka bi doktora daha danış derim

belki moral olur sizlere diye yazayım dedim, sizinle aynı durumda olan bi arkadaşımın hamilelik müjdesini aldım geçenlerde.. yani bu hormonları neyin etkilediği çok da belli olmuyo.. psikoloji stres kontrolü çok önemli.. arkadaşıma da ciddi bi tedavi görmen gerek dediler, bebek düşünmediği için tedaviye bile başlamamıştı.. plansız bi gebelik oldu hatta.. belkide çocuk şsteseydi planlasaydı stresten olmayacaktı.. o yüzden birazcık rahatlama diyorum ben.. inşallah Rabbim tüm dualarımızı kabul eder..

Back