dün tv de prof konuşuyordu bir de hastası çift gelmişti, yeni evlenmişler çocuk yapalım demişler kontrol için dr. gidince doktor çocuğun olmicek senin demiş zaman kaybetmeyelim tüp bebek yapalım demiş yapmışlar tutmamış, 2. kez tekrar yapalım demiş dr yine tutmamış, bunlarda dr u değiştirelim demişler başka doktora gitmişler ki hiç bişy yokmuş kadının aslında tahliller yapılmış sadece kan pıhtılaşması çıkmış kendiliğinden hamile kalmış ve ikizleri vardı kucağında, keşke hiç doktoru dinlemeseydik psikoloijimiz bitti çocuğumuz olmicak diye diyor, sinir oluyorum hepsine , rabbim verir inş hiç üzülmeyin , dua ile olmiycak yok, her dr a da güvenmemek lazım birde çok övülen pohpohlanan doktora gitmeyin derim ben 1 kere gttim bebeğim öldü kürtaj oldum, hayatımı mahvetti şer...siz , hastaya ve paraya doymamış orta yaşlı doktora gidilmeli, en azından ilgilenir , kapıdan girer girmez ezbere sayıyorlar bir an önce gitsin diye, ellerinde bi ultrason değdirip degririp sıradakini çağırıyorlar allaha havale ediyorum bölesini, tek doktorda kalmalı diye düşünmüyorum artık, valla iyisini bulana kadar kapı kapı gezicem artık