Doktor gebe kalman zor dedi, moralim çok bozuk:(

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
merhaba diceksinizki 3 aylık evli sunun hallerıne bak 2 senedır doktorlarlayım hormon bozuklugum var lh düşüyo prolaktın cıkıo o düşüyo o cıkıyo saçma sapan bı sehırde yasıyorum doktor bıtane oda fazla ılgılenmıyo dedı gebe kalman zor napıcam ben yanlızım ve tek hayalım esımdı sımdı bırde ıkımızden bebek bana lutfen tavsıyelerde bulunun burada kımsem yok stersım gıtmıyo

tek doktor ne demek bilirim... öyle olunca çok vurdumduymaz oluyolar malesef... nerde yaşadığını bilmiyorum ama ben doğuda yaşadığım zamanlar özele gidiyordum hep... il merkezinde ya da yakın yerlerde özel hastane varsa araştır tatlım çünkü hormonların düzelmesi lazım... hamile kalsan bile gebelikte sorun yaşama... unutma Rabbim dağına göre kar verirmiş. çözümsüz tek dert ölümdür...

bende suan doğudayım esım memur deliricem devlet hastanesınde doktor yok ozelde tek oda vurdum duymaz nasıl canım yandı gebe klamazsın dedıgınde sakın olmaya calısıyorum ama olamıyorum

lh hormonunu bilmiyorum ama proklatin düşer canım dert etme benimde yüksekti parlodel diye bir ilaç var onu kullandım düştü sen doktorlara bakma moral bozmaya bire birler allahım ya ...prOklatin hormonuda bazen stresten yükselebiliyor hç belli olmuyor bazen düşüyor bazen çıkıyor ilaçla düzelir sıkma daha fazla kendini bende güney doğudayım devlet ilgilenmiyor ama özel iyi geldi bana ve halen özele gidiyorummm inş düşer hormonların

Son düzenleme:

inşallahh lh hormonu düştü prolaktin çıktı dostınex verdi prolaktın dustu fsh lh yukseldı allahım sabır versın artık baska hastanelere bakıcam ne kadar erken hareket edersem okadar ıyı cyclo progynova verdı evlendıgım zaman 3 aydır hamıle gıbı hıssedıom kendımı hap direkt beynı etkılıomus sımdı yıne aynı ılacı verdı hayırlısı ıns benımde bebeısım olur

olur inşallah canım sıkma kendini daha fazla oluruna bırak tamam tedavini ol da daha 3 aylık evlisin olur yani ben 8. ayda hamile kalabildim darısı size artık

kızlar hiiiiiç ümitsizliğe kapılmayın ve asla tedavinizi yarım bırakmayın ben 2 yıldır prolaktinim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum tedaviye başlıyodum bi aksilik çıkıyodu 2-3 ay aksıyodu bidaha bidaha derken hamile kalamıyordum
zor süreçler geçirdim ve benim prolaktin 92 lerdeydi en son düzenli tedaviye karar verdim 1 ay düzenli haftada iki kez dostinex kullandım prolaktin 1,30 a düştü sonra klomen kullandım ve en sonunda çatlatma iğnesi oldum ve 36, saatin sonunda 3 gün ilişkiye girmemizi söyledi aynen yaptık çok ümitsizdim ama adet olmam gereken günde eczaneden test aldım yaptım hamileyim e tabi inanamadım iftarımı yapıp hastaneye koştum veeeeee 1 ayım bitmiş 4,5 haftalık hamileyim
demem oki sakın ümitsizliğe kapılmayın ve tedavinizi aksatmayın ve lütfen stresten uzak durun sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım
umarım hepiniz aynı mutluluğu yaşarsınız

bızde umıtsızlıge kapılmak ıstemıoz doktorlar cok moral verıyo masallah benım lh 12 prolaktınım 24 den 0.30 düştü bana dedı gebe kalman zor daha 3 aylık evlıyım böle bısey deenılırmı hemen neyse beta hcg yapıldı 15 gunum var adetıme 1.2 cıktı hıcbısey demedı hormon hapına devam dedı ama bnm ıcımde hala tereddut var ve ben ılacımı kullanmıyorum adetımı beklıcem belkı yanlıs belkı dogru bılmıom ama ıcım tuhaf ya

canım banada çok zor ama bi ümit dedi geçen ay e noldu bu ay hamileyim diyorumya bakma söylenenlere sen tedavine devam et moralinide yüksek tut

kızlar canınızı sıkmayın bana da yeni evliyken aynısını demişti.üstelik alanında çok iyi bir doktordu.tüp bebekle bile belki demişti.3 tane var ve düşünkü 3. korunurken oldu.şimdi 4. olursa diye ödüm patlıyor.moralini yüksek tut.ilkinde henüz çocuk istemediğim için hiç tedaviye başlamamıştım bile.doktordan güvencede olunca korunmamıştımda.evliliğin 9. ayında hamile kaldım .benim adetlerim çk düzensiz.senede 2 veya 3 kez adet oluyorum.insanlar adetten 14,15 gün sonra yumurta olgunlaştırır ,benimki 3 ay sonra olgunlaşıyor.

banada doktorum evlenmeden önce hormon bozuklugu var gebe kalman cok zor demisti. evlendim ve 3 aylik evliyken hamile kaldim üstelik dogum kontroll hapi kullaniyordum. simdi kizim 5 yasinda ve ben son iki yildir yine gebe kalmak icin cok ugrasdim cok istedim. 3-4 zyklus klomen kullandim.üstelik düzensiz adet oluyordum. bi gün yine kadin doktoruma gttim bu ay gebe kalamicaksin yumurtlaman bu ay olmicak dedi bende hic kafama takmadim o ay gebeligi. ertesi ay bi baktim ki gebeyim suan 19. haftam bitmek üzere ve üstelik bundada düzenli olarak dogum kontroll hapi kullandim bende yan etki yapiyo herhalde:) kafana fazla takma demesi kolay biliyorum ama gercekten düsünmeyince oluyor ben bunu anladim.

14 ü yumurtlama gunumde yumurtlama olmadı ovulasyon testı hala koyu bnm pronblem ıns duzelır

ne guzel doktorun ılgılenıyo cevap verıyo en azından benımkı bı tuhaf

hangı sehırdesın canımm ben ıkı yıllık evlıyım daha yenı yenı dusunmeye basladım bende

Öncelikle geçmiş olsun moralinizi yüksek tutmak bu tedavinin en önemli faktörüdür. Bende sizle aynı sıkıntıları yaşadım rahatsızlıklarımız aynı gibi bana aşılama yapıldı ve ilk aşılama tuttu şuan hamileyim. Eğer imkanınız varsa o ildeki doktor iyi değilse başka bir ilde aşılama deneyiniz. Birde hayıt suyunu çok içtim ben belki faydası olmuştur diye düşünüyorum. Allah şifanızı versin dualarım sizinle.

allah razı olsun cnm daha 3aylık evlıyım bılmıyorum daha adette olmadım:S doktora gıdıcem baska yere hayıt suyunu cok duydum nerden alıcagımı bılmıyorum amaa cok sağolun dualarınız ıcınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…