• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor doğumda kör kalırsın dedi

Sizi gören sağlık durumunuzu bilen muayene eden doktor böyle söylüyor da forumda sizi hayatımızda hiç görmeden nasıl fikirde bulunabiliriz? Sağlık herşeyden önemlidir forumda onun dediği bunun dediği ile olmaz. Kafanıza yatmadıysa bir göz doktoruna gidin muayene olun ona danışın

Herkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Evet böyle birşey olabiliyor, biraz da gözünüzün yapısıyla ilgili bir durum bu. Benim göz doktorum ve kadın doğumcum normal doğum önermedi ben de risk almak istemedim sezeryan oldum.Dünyanın sonu değil, sizin sağlığınız da önemli yeni doğum yapmışken bir de gözünüzle uğraşmak zorunda kalmak çok kötü olur sanırım

Babanızın gözleri kaç numaraydı peki? sizinki normal miyopi. Kardeşlerinizde olmamasına da sevindim çok soru sordum belki kusura bakmayın. Bu konuda kendi içimde bir savaş veriyorum eşime de yansıtamıyorum üzmemek için
Babamın 7-8 vardı göz tansiyonu astigmat da vardı. Siz doğum yaptınız mı?

Babanızın gözleri kaç numaraydı peki? sizinki normal miyopi. Kardeşlerinizde olmamasına da sevindim çok soru sordum belki kusura bakmayın. Bu konuda kendi içimde bir savaş veriyorum eşime de yansıtamıyorum üzmemek için
Biraz gözün yapısı ile ilgili. Kimi gözler büyük oluyor ama içe dönük. Kimi gözler büyük ve dışa dönük oluyor. Benim babamın büyük ve dışa dönük. Benim de o şekilde iri gözlüyüz. Yani gözün bombeli olması da bir etken. Bence siz farklı bir göz doktoruna tekrar görünün. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🌼

Herkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Merhaba durumunuz ne oldu normal doğum yapabildiniz mi acaba ?

Benim bir arkadaşim gozunde sorun oldugunu bilmiyordu dogum yaparken ikinci dogumunda gozleri bir anda zayifladi şu an gozluk kullaniyor hep gormesi eskisi gibi degil gozluksuz zorlaniyor.Siz naptiniz dogurdunuzmu?

Back