Doktor doğumda kör kalırsın dedi

takibinde olduğunuz göz doktorunuz mu verdi bu bilgiyi?

Bende hep miyop hem astigmat var ikisi toplam 5i geçiyor normal doğum yaptım doktorum bişey söylemedi. Ikınirken gözlerin de etkilendiği doğru fakat kör edecek bişey yok diye biliyorum yine de göz doktoruna gidip bı sor hatta bilgi yazan bı kağıt felan verirse kadın doğum doktoruna da gosterirsin

Hayatımda ilk kez duyuyorum benimde 4 küsürlerde ama hiç normal doğum yapamazsın dememişti doktorum

Peki teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa:)

Ilk okudugumda ne sacma bise dedim ama soyle bi dusundum dusundum dayimin kizi aklima geldi
Kac numara takiyor bilmiyorm ama cok ciddi sekilde goz problemi vardi dogum yapti cocugu suan 3 yasinda ve gorme yetkisini tamamen kaybetti. Simdi goz nakli icin goz bekleme listesine alindi.
Ya acaba mi demedi degilim

Allah şifa versin Bende bundan korkuyorum

Anladım peki sezeryan kolay oluyor mu korkulacak birşey varmı ben biraz korkuyorum da.
İnanın korkulacak bir şey yok. Ben aşırı aşırı korkuyordum. İğneden kan almadan aşırı korkan biriyim ben. Hayatımda hiç damar yolu açılmadı. Doğuma girerken ondan korkuyordum damar yolu nasıl açılacak bulunmuyor damar diye sezeryan öyle korktuğum gibi bir şey değil. Sadece ilk günler yatıp kalkarken elbette zor oluyor ama geçiyor. Sezeryan sonrası bol bol yürüyün yürüdükçe ağrılar acılar geçiyor

Dayanağı neymiş peki? Ikınırken gözlerdeki sinirlere mi baskı oluyormuş? Kulağa çok saçma geliyor, göz doktorunuza da danışın bence bu konuyu.

Tamamdır peki teşekkür ederim içim ferahattınız :)

Teşekkür ederim :) Kendisi yaşayan insalardan duymak daha çok ferahlatıyor içimi sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…