- 13 Nisan 2023
- 23
- 19
- 8
- 22
- Konu Sahibi gezginpisi
-
takibinde olduğunuz göz doktorunuz mu verdi bu bilgiyi?Herkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
takibinde olduğunuz göz doktorunuz mu verdi bu bilgiyi?
Anladım. Doktordan iyi bilemeyiz. Bunu en iyi takibinde olduğunuz göz doktoru bilir.Hayır kadın doğum doktorum söyledi
Teşekkür ederim :)Anladım. Doktordan iyi bilemeyiz. Bunu en iyi takibinde olduğunuz göz doktoru bilir.
Ama sezaryen de dünyanın sonu değil :) önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız. Hayırlısıyla kucağınıza alın.
Bende hep miyop hem astigmat var ikisi toplam 5i geçiyor normal doğum yaptım doktorum bişey söylemedi. Ikınirken gözlerin de etkilendiği doğru fakat kör edecek bişey yok diye biliyorum yine de göz doktoruna gidip bı sor hatta bilgi yazan bı kağıt felan verirse kadın doğum doktoruna da gosterirsinHerkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Hayatımda ilk kez duyuyorum benimde 4 küsürlerde ama hiç normal doğum yapamazsın dememişti doktorumHerkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Peki teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa:)Bende hep miyop hem astigmat var ikisi toplam 5i geçiyor normal doğum yaptım doktorum bişey söylemedi. Ikınirken gözlerin de etkilendiği doğru fakat kör edecek bişey yok diye biliyorum yine de göz doktoruna gidip bı sor hatta bilgi yazan bı kağıt felan verirse kadın doğum doktoruna da gosterirsin
Siz doğum da bir sıkıntı çektiniz mi peki?Hayatımda ilk kez duyuyorum benimde 4 küsürlerde ama hiç normal doğum yapamazsın dememişti doktorum
Normal olmadı sezeryan oldu. Ama başlarda normal diye planlamıştıkSiz doğum da bir sıkıntı çektiniz mi peki?
Anladım peki sezeryan kolay oluyor mu korkulacak birşey varmı ben biraz korkuyorum da.Normal olmadı sezeryan oldu. Ama başlarda normal diye planlamıştık
Ilk okudugumda ne sacma bise dedim ama soyle bi dusundum dusundum dayimin kizi aklima geldiHerkese iyi akşamlar hanımlar. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum gözlük kullanıyorum ve numaralarım 5. Kadın doğum doktorum bana doğumda ıkınırken kör kalabilirsin dedi. Sezeryan olmalıymışım. Etrafınızdan böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Allah şifa versinIlk okudugumda ne sacma bise dedim ama soyle bi dusundum dusundum dayimin kizi aklima geldi
Kac numara takiyor bilmiyorm ama cok ciddi sekilde goz problemi vardi dogum yapti cocugu suan 3 yasinda ve gorme yetkisini tamamen kaybetti. Simdi goz nakli icin goz bekleme listesine alindi.
Ya acaba mi demedi degilim
İnanın korkulacak bir şey yok. Ben aşırı aşırı korkuyordum. İğneden kan almadan aşırı korkan biriyim ben. Hayatımda hiç damar yolu açılmadı. Doğuma girerken ondan korkuyordum damar yolu nasıl açılacak bulunmuyor damar diyeAnladım peki sezeryan kolay oluyor mu korkulacak birşey varmı ben biraz korkuyorum da.
Tamamdır peki teşekkür ederim içim ferahattınız :)İnanın korkulacak bir şey yok. Ben aşırı aşırı korkuyordum. İğneden kan almadan aşırı korkan biriyim ben. Hayatımda hiç damar yolu açılmadı. Doğuma girerken ondan korkuyordum damar yolu nasıl açılacak bulunmuyor damar diyesezeryan öyle korktuğum gibi bir şey değil. Sadece ilk günler yatıp kalkarken elbette zor oluyor ama geçiyor. Sezeryan sonrası bol bol yürüyün yürüdükçe ağrılar acılar geçiyor
AminAllah şifa versinBende bundan korkuyorum
Sorun değil en iyisi bir göz doktoruna sormak sanırım belkide zannettiğim kadar bir tehlike yoktur. Yorumunuz için teşekkür ederim :)AminKorkutmak istemem bilmiyorum bundan dolayimi oyle oldu ama sizin yazdiklarinizi dusununcz aklima geldi
Teşekkür ederim :) Kendisi yaşayan insalardan duymak daha çok ferahlatıyor içimi sağolun:)Hiç duymamıştım böyle bi şey. Benim gözlerimin ikisi de 6.5 civarı. 6 ay önce normal dümdüz doğurdum gözlerime de bir şey olmadıEndişe etmeyin bence yine sorun tabii doktorunuza ama bana kimse böyle bi sey de dememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?