- 28 Haziran 2019
- 65
- 12
- 35
-
- Konu Sahibi Yagmurdamlasi3434
Evet bizde kendisini tercih ettik çokta memnunuz, tedavide hangi aşamadasınız acaba ?Bulat aytek siktayim ben
Opu oldum 2.adeti beklemediyim 15gün falan var tahminen adete. Siz ne asamadasiniz acabaEvet bizde kendisini tercih ettik çokta memnunuz, tedavide hangi aşamadasınız acaba ?
Bende Opu oldum, transfer öncesi 50 gün sürecek bir tedavi başlangıcım olacak, bende adeti bekliyorum.Opu oldum 2.adeti beklemediyim 15gün falan var tahminen adete. Siz ne asamadasiniz acaba
Canim ya 2.adetten snra bi ay dogum kontrol hapi kullancakmısız dogrumu bi bilgn varmi.kac yumurtan toplandi yaşıniz kactiBende Opu oldum, transfer öncesi 50 gün sürecek bir tedavi başlangıcım olacak, bende adeti bekliyorum.
İnan nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum, gidince öğrenicem artık o zaman sana da yazarım. Yaş 30 daha önce 1 olumsuz denemem oldu 4 tane yumurtam toplanmıştı 4. Gün embriyosu transfer edilmişti ama olmadı, şimdi Bulat Hocamda 10 tane yumurtam toplandı 3 tane donduruldu, bunlardan 2 tanesi 5. Gün embriyosu 1 tanesi de 6. Gün embriyosu. Sende durumlar nasıl ?Canim ya 2.adetten snra bi ay dogum kontrol hapi kullancakmısız dogrumu bi bilgn varmi.kac yumurtan toplandi yaşıniz kacti
Benim cikolata kistim var canım 26yasindayim 2tane üstüne 5.gün 4tanede düşük kalite 6.gün embriyom var.düsük kalitelere kalirsak ikişer ikişer koycaz dedi. Bu ay diyorum keske kendilgnden hamile kalabilsem yoruldugumu hssediyorum. Bide şundan korkuyrum bu ay akıntı ve kaşıntım var transfer zamanida olursa napariz onuda dikkate alip ilac verirler dimi yaİnan nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum, gidince öğrenicem artık o zaman sana da yazarım. Yaş 30 daha önce 1 olumsuz denemem oldu 4 tane yumurtam toplanmıştı 4. Gün embriyosu transfer edilmişti ama olmadı, şimdi Bulat Hocamda 10 tane yumurtam toplandı 3 tane donduruldu, bunlardan 2 tanesi 5. Gün embriyosu 1 tanesi de 6. Gün embriyosu. Sende durumlar nasıl ?
Bulat hoca da bende bir tereddütün olmasın, ne sıkıntın varsa anlat, sende az çok tanımışsınız zaten kendisini. Bahsettiğin yaşadığın durumu anlat Bulat Hoca tedavide göz önünde bulundurur. Haklısın çok yorucu işler kaç aydan beri gidip geliyorum, hele ki aynı zamanda çalışıyorsan eğer daha da yorucu oluyor. Hep bir bekleyiş hep bir bekleyiş, Hastanede denk gelirsek birgün konuşalım istersen tanışmak isterim. Bu arada Bulat Hocanın telefon numarası varsa sende ona yazabilirsin sıkıntılarınla ilgili veya sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin çok yardımcı oluyor , ben bazen soruyorum anlayışla karşılıyor. Umarım bu yolun sonu hepimiz için iyi olur, Allah çabalarımızı ve isteklerimizi geri çevirmez inşallah.Benim cikolata kistim var canım 26yasindayim 2tane üstüne 5.gün 4tanede düşük kalite 6.gün embriyom var.düsük kalitelere kalirsak ikişer ikişer koycaz dedi. Bu ay diyorum keske kendilgnden hamile kalabilsem yoruldugumu hssediyorum. Bide şundan korkuyrum bu ay akıntı ve kaşıntım var transfer zamanida olursa napariz onuda dikkate alip ilac verirler dimi ya
Tamam canım insallah. Ya var numarası bazı şeyleri soruyorum ama hepte sorulmuyo adam bizlemi ugrasck deyip cekinerek konusuyrum. Umarim hakkimizda hayirlisi olurBulat hoca da bende bir tereddütün olmasın, ne sıkıntın varsa anlat, sende az çok tanımışsınız zaten kendisini. Bahsettiğin yaşadığın durumu anlat Bulat Hoca tedavide göz önünde bulundurur. Haklısın çok yorucu işler kaç aydan beri gidip geliyorum, hele ki aynı zamanda çalışıyorsan eğer daha da yorucu oluyor. Hep bir bekleyiş hep bir bekleyiş, Hastanede denk gelirsek birgün konuşalım istersen tanışmak isterim. Bu arada Bulat Hocanın telefon numarası varsa sende ona yazabilirsin sıkıntılarınla ilgili veya sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin çok yardımcı oluyor , ben bazen soruyorum anlayışla karşılıyor. Umarım bu yolun sonu hepimiz için iyi olur, Allah çabalarımızı ve isteklerimizi geri çevirmez inşallah.
Sizde onun hastasısınız galiba , nasıl bir tedavi süreci geçirdiniz anlatabilir misiniz acabaKesinlikleee çok iyi çok ilgili birisidir asla pişman olmazsınız. Hepinize bol şanslar. Umarım güzel haberlerinizide alırız
Ben aynı hastanede kadir beyin hastasıydım ama kdir bey ile aytek bey birlikte süreci yürütüyolardı. 2. Transferimi aytek bey yaptı kadir hoca ile birlikte. Tuttu cok şükür. Doğumuma da girdi kadir hoca ile birlikte. Sonra kadir bey hastaneden ayrılınca kontrole aytek beye gittim. Transferde de doğumda da hepsinde çok ilgili çok güler yüzlü çok pozitiftiSizde onun hastasısınız galiba , nasıl bir tedavi süreci geçirdiniz anlatabilir misiniz acaba
Merhaba tup bebek bolumu orasi yalniz oraya test yaptirmaya giderseniz direk tup bebek icin gitmis oldugunuzun dusunulmesi zaten gayet normal bence. Basta hikayenizi anlatmaniz gerekirdi zaten siz anlatmamissaniz aytek beyde tup bebek icin geldiginizi dusunmustur... Bende kendisinde tedavi oldum hidrosalpenks+ genital tbc ( verem) ile ilk denemede hamile kaldik mukemmeliyetci bir doktor negatif seyleri soyluyor hemen ve cesaretlendiriyor bence bende korkarak gittim tabiki ama sonuc ilk denemede hamileyim onca rahatsizligin uzerine elhamdulillah. Ben bulat aytek sik hocamizi herkese oneriyorum arkadaslar . Benim hikayem guzel sonuclanicak insaallah suan 7 bucuk aylik hamileyim darisi sizlere olsun.Doktorları genelde araştırarak giderim, fakat sigortam kapsamında Aralık ayında testlerimi yaptırayım diye, çok fazla araştırmadan nasılsa genel testleri yaptıracağım diye randevu aldım. Maalesef bu şekilde tanışmış olduk. Tüp Bebek uzmanı doktorumuza smear testi için geldim, uzmanlığınızı bilmiyordum fakat testlerde yardımcı olabilir misiniz dediğimde, istediğim testi yaptı, fakat üzerine 4 tane daha kültür testi istedi, buraya kadar her şey normal; normal olmayan kısmı ise AMH testi var, yapalım yumurtalığınız kalitesine bakalım dedi. O güne kadar bilmiyordum. Bu test ve yumurtalık kalitesi için farkındalık yarattığı için teşekkür ederim. Teşekkür edemediğim yer ise tutum ve cümleleri oldu, 1 'in altında çıkarsa direk Tüp Bebek tedavisine başlayalım dedi. Ancaakk,denediniz mi, çocuk düşünüyor musunuz, ne kadardır evlisiniz vs vs ne sorulabilirse işte, sorması gerekmez miydi. Hadi diyelim sormadı, testin sonucu 1'in altında geldi, yinede cümlelerinde nereye kadar zorlayacak kendisini diye gittim. Aynı tavır ile, çok olumsuz bir durum, direk başlayalım tedaviye olunca, dayanamayıp beyefendiye ben sordum, öncelikle bana sorular sormanız gerekmiyor mu diye, hormon tedavisi diye bir şey yok mu, yumurtalık kalitesi veya sayısını arttırmak diye bir tedaavi yok mu? Bulat Bey bana çok ters konuşuyorsunuz dedi. Empati yapılırsa ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Ben her gün Hamile olan veya olmak isteyen insanlarla beraber değilim ve benim başıma ilk defa gelen bu durumun tutumu bu şekilde mi olmalıydı? Sorduğum sorulara ise cevabı var fakat asla olumlu sonuç alınmadı, artmadı veya kalitesi artmadı oldu. Çok yakın bir tanıdığım ise yumurtalık artışı tedavisi olmuştu. (Tabiki herkesde aynı sonucu veremez uygulamalar farkındayım fakat burada ASLA cümlesi normalin üzerinde NET bir cevaptır.) Sonuç olarak yıllarca kendi alanında mesleğinizi okumuş olabilirsiniz fakat psikoloji diye bir bilim de vardır. Bu unutulmamalı bence. Farkındalığım arttı elbette fakat doktor olarak tercih etmemenizi tavsiyelerime eklemek isterim.
Aytek beye bende bır hata yapıp ne yazık kı gıtmiş bulundum.notmalde kadın dogum doktorum var fakat gebelık testım pozıtıf cıkınca kesınlrştırmek için doktorumu aradım izindeydı 2 hafta gıbi bı sure olmayacağı için bende sadece keseyı görmek saglıklı hareket edebilmek için doktor arayısına gırdım Aytek beton yorumlara gvrnerek gıttum fakat allahım hayatımın en buyuk hatasını yapıcaktım onun yuzunden .benı muayne etti bole ultrasonla bakarken baktım tuzunu falan eksıtıyo ıuf puf falan demeye başladı .bi sorun mu var dıyıncede valla burda kese gbı vıdı var ama tam anlayamadım ben dedı bıde onla bırlıkte kistlerınde var dedi sız bı kan tahlılı yaptırın sonuc cıksın ole konusalım dedu .tahlılı yaptrdım dokyora gotrdn sonuca baktı yıne uf puf dedı sonra bana sen bı 2 gun sonra sabah erkenden ac karnına gel yıne bı kan testi yaptıralım senın gebelıgın dıs gebelik gobı gozukuo dedı.tabıı bende moral sıfırr .aradan 2 gun gectı ben Taboo gıtmedım gıttım baska bı yerde test yaptırdım .kan degerım 2 gun gecmesınr ragmen cok fazla yukselmemişti.aytek beye attım sonucu bana hemen msj attı hemen hastaneye gelın ama ben yokumamelıyat olmanız lazım fıyatı 10.000 TL dedı hayatınız tehlıkede falan dedi sonra telefonla aradı ben sabah bekledım sızı amelıyat ıcın bebegı almamız gerek demeye basladı. Bana. Sonra bende hemen panık yapmadım kendo doktoruma ultrason cıktusını ve butun yaptırdıgın testleri yolladım yurt dışında oldugu ıcın bızım saatımıze gore bnı gece 1de hemen aradı. Sakın korkma dedı olursan kese rahımde gelışmil ve daha cok ufak bunun dıs gebelik olması ıcın rahım dısında kese olması gerek dedı .sen bekle sakın ol ben bı kac gün içinde gel7cen dedı.erken gebelık gıbı gozukuyo kan degerlerınınde bu sek7lde olması normal dedi.bı kac gün sonra kendi doktorumun dedıgı gün hemen gıttım yanına benı muayne ettı.hersey yolunda ve hıc bı sıkıntı yok dedı.ve su an Aytek beyın almak istediği bebegım gayet saglıklı ve 2 yasında.okadar pişmanım kı sağlık bakanlığına hastaneye o adamı sıkayet etmedıgıme hıc doktorum dıye gezınmesın ortalıkta bı gun gorursem sayet suratına tukururum.Doktorları genelde araştırarak giderim, fakat sigortam kapsamında Aralık ayında testlerimi yaptırayım diye, çok fazla araştırmadan nasılsa genel testleri yaptıracağım diye randevu aldım. Maalesef bu şekilde tanışmış olduk. Tüp Bebek uzmanı doktorumuza smear testi için geldim, uzmanlığınızı bilmiyordum fakat testlerde yardımcı olabilir misiniz dediğimde, istediğim testi yaptı, fakat üzerine 4 tane daha kültür testi istedi, buraya kadar her şey normal; normal olmayan kısmı ise AMH testi var, yapalım yumurtalığınız kalitesine bakalım dedi. O güne kadar bilmiyordum. Bu test ve yumurtalık kalitesi için farkındalık yarattığı için teşekkür ederim. Teşekkür edemediğim yer ise tutum ve cümleleri oldu, 1 'in altında çıkarsa direk Tüp Bebek tedavisine başlayalım dedi. Ancaakk,denediniz mi, çocuk düşünüyor musunuz, ne kadardır evlisiniz vs vs ne sorulabilirse işte, sorması gerekmez miydi. Hadi diyelim sormadı, testin sonucu 1'in altında geldi, yinede cümlelerinde nereye kadar zorlayacak kendisini diye gittim. Aynı tavır ile, çok olumsuz bir durum, direk başlayalım tedaviye olunca, dayanamayıp beyefendiye ben sordum, öncelikle bana sorular sormanız gerekmiyor mu diye, hormon tedavisi diye bir şey yok mu, yumurtalık kalitesi veya sayısını arttırmak diye bir tedaavi yok mu? Bulat Bey bana çok ters konuşuyorsunuz dedi. Empati yapılırsa ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Ben her gün Hamile olan veya olmak isteyen insanlarla beraber değilim ve benim başıma ilk defa gelen bu durumun tutumu bu şekilde mi olmalıydı? Sorduğum sorulara ise cevabı var fakat asla olumlu sonuç alınmadı, artmadı veya kalitesi artmadı oldu. Çok yakın bir tanıdığım ise yumurtalık artışı tedavisi olmuştu. (Tabiki herkesde aynı sonucu veremez uygulamalar farkındayım fakat burada ASLA cümlesi normalin üzerinde NET bir cevaptır.) Sonuç olarak yıllarca kendi alanında mesleğinizi okumuş olabilirsiniz fakat psikoloji diye bir bilim de vardır. Bu unutulmamalı bence. Farkındalığım arttı elbette fakat doktor olarak tercih etmemenizi tavsiyelerime eklemek isterim.
Her bu arada Aytek beyın dedıgı kıstlerınde hıc bırı yoktuu rahmımde nokta seklınde en ufak bişi dahı yoktu doktoruma kıste varmış bı kac tane dıyınce hayıt hıc bı sekılde kıstın yok dedi bana belkıde yoktan yere ameliyat edıp ılerde tıp bebek yaotırmak cebıne para sokmak için bişiler yapıcaktuı.allah bılgı gıbı yapsın bole insanlarııDoktorları genelde araştırarak giderim, fakat sigortam kapsamında Aralık ayında testlerimi yaptırayım diye, çok fazla araştırmadan nasılsa genel testleri yaptıracağım diye randevu aldım. Maalesef bu şekilde tanışmış olduk. Tüp Bebek uzmanı doktorumuza smear testi için geldim, uzmanlığınızı bilmiyordum fakat testlerde yardımcı olabilir misiniz dediğimde, istediğim testi yaptı, fakat üzerine 4 tane daha kültür testi istedi, buraya kadar her şey normal; normal olmayan kısmı ise AMH testi var, yapalım yumurtalığınız kalitesine bakalım dedi. O güne kadar bilmiyordum. Bu test ve yumurtalık kalitesi için farkındalık yarattığı için teşekkür ederim. Teşekkür edemediğim yer ise tutum ve cümleleri oldu, 1 'in altında çıkarsa direk Tüp Bebek tedavisine başlayalım dedi. Ancaakk,denediniz mi, çocuk düşünüyor musunuz, ne kadardır evlisiniz vs vs ne sorulabilirse işte, sorması gerekmez miydi. Hadi diyelim sormadı, testin sonucu 1'in altında geldi, yinede cümlelerinde nereye kadar zorlayacak kendisini diye gittim. Aynı tavır ile, çok olumsuz bir durum, direk başlayalım tedaviye olunca, dayanamayıp beyefendiye ben sordum, öncelikle bana sorular sormanız gerekmiyor mu diye, hormon tedavisi diye bir şey yok mu, yumurtalık kalitesi veya sayısını arttırmak diye bir tedaavi yok mu? Bulat Bey bana çok ters konuşuyorsunuz dedi. Empati yapılırsa ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Ben her gün Hamile olan veya olmak isteyen insanlarla beraber değilim ve benim başıma ilk defa gelen bu durumun tutumu bu şekilde mi olmalıydı? Sorduğum sorulara ise cevabı var fakat asla olumlu sonuç alınmadı, artmadı veya kalitesi artmadı oldu. Çok yakın bir tanıdığım ise yumurtalık artışı tedavisi olmuştu. (Tabiki herkesde aynı sonucu veremez uygulamalar farkındayım fakat burada ASLA cümlesi normalin üzerinde NET bir cevaptır.) Sonuç olarak yıllarca kendi alanında mesleğinizi okumuş olabilirsiniz fakat psikoloji diye bir bilim de vardır. Bu unutulmamalı bence. Farkındalığım arttı elbette fakat doktor olarak tercih etmemenizi tavsiyelerime eklemek isterim.
Merhaba bulat hocanin tedavisinden sonuc aldiniz miOpu oldum 2.adeti beklemediyim 15gün falan var tahminen adete. Siz ne asamadasiniz acaba