doktor adetin 2.gunu gel dedi ?

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
Merhaba kizlar cocugum olmuyor diye doktora gittim smear testi yapildi yogun iltihap enfeksiyon var dedi fitil ve 2 antibiyotik yazdi adetin 2.gunu gel dedi.ilaclari kullandim ama akintim devam ediyor .Adetin 2.gunu ne yapiliyor. Alttan bakiliyor mu ? Benim adet zamani koku oluyor :( gitmeye cekiniyorum :( yardim edin kizlar

Merhaba kizlar cocugum olmuyor diye doktora gittim smear testi yapildi yogun iltihap enfeksiyon var dedi fitil ve 2 antibiyotik yazdi adetin 2.gunu gel dedi.ilaclari kullandim ama akintim devam ediyor .Adetin 2.gunu ne yapiliyor. Alttan bakiliyor mu ? Benim adet zamani koku oluyor :KK43: gitmeye cekiniyorum :KK43: yardim edin kizlar
hormon testi yapacaktir bunun icinde kan alcak alttan muayeneyle alakasi yok yani adet zamani kan testi yapip hormonlarina bakacak

Merhaba kizlar cocugum olmuyor diye doktora gittim smear testi yapildi yogun iltihap enfeksiyon var dedi fitil ve 2 antibiyotik yazdi adetin 2.gunu gel dedi.ilaclari kullandim ama akintim devam ediyor .Adetin 2.gunu ne yapiliyor. Alttan bakiliyor mu ? Benim adet zamani koku oluyor :KK43: gitmeye cekiniyorum :KK43: yardim edin kizlar
Bende de ileri derecede enfeksiyon vardı smear testi yapildi ayni sekilde fitil verdi doktor kullanmaya başlar başlamaz kanamam durdu. (Ara kanamam vardı enfeksiyondan kaynaklı ) adetin 2. Günü gel hormon testi yapilacak dedi ama gidemedim. Kan alınacak Tüm tetkikler yapılacak alttan muayenenin gerekecegini sanmıyorum korkmayın geçmiş olsun.

hormon testi yapacaktir bunun icinde kan alcak alttan muayeneyle alakasi yok yani adet zamani kan testi yapip hormonlarina bakacak

Cok sagol canim cok tedirgindim

alttan muayene dediğiniz jinekolojik muayene de yapabilir adetliyken.
ultrason filan çekebilir. mesela yumurtalık kistleri adet döngüsüne göre değişiklik gösterebiliyor.
kan testi zaten kesin ister.
koku olmasının sebebi enfeksiyon ve iltihaptır zaten.
koku filan sorun olmaz rahat ol sen.
adetliyken gayet vajinal usg yaptırmışlığım var, sıkıntı olmuyo.

alttan muayene dediğiniz jinekolojik muayene de yapabilir adetliyken.
ultrason filan çekebilir. mesela yumurtalık kistleri adet döngüsüne göre değişiklik gösterebiliyor.
kan testi zaten kesin ister.
koku olmasının sebebi enfeksiyon ve iltihaptır zaten.
koku filan sorun olmaz rahat ol sen.
adetliyken gayet vajinal usg yaptırmışlığım var, sıkıntı olmuyo.
Canim ultrason nasil cekiliyor adetliyken alttan mi cekiyolar hic bilgim yok kusura bakmayin :(

Bende de ileri derecede enfeksiyon vardı smear testi yapildi ayni sekilde fitil verdi doktor kullanmaya başlar başlamaz kanamam durdu. (Ara kanamam vardı enfeksiyondan kaynaklı ) adetin 2. Günü gel hormon testi yapilacak dedi ama gidemedim. Kan alınacak Tüm tetkikler yapılacak alttan muayenenin gerekecegini sanmıyorum korkmayın geçmiş olsun.
Cok sagol canim

genelde 3. günü çağırırlar. 2 ya da 3 te hormon testi daha gerçekçi sonuç verirmiş. ondandır o.
regl iken alttan kontrol olacağını sanmam.

Bende adetin 3.günü gittim hormon testi istedi sadece alttan muayene etmedi..

Back