• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor 2 haftalık bebeğim için gece 4-5 saat ara verebilirsin dedi??

Yagmurizmmm06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
129
57
18
28
Merhaba bebeğim 34 haftalık doğdu şu an kronolojik 2 ay düzeltilmiş ise 2 haftalik
. Doktor gece beslenmesi konusunda uykuda ise 4-5 saat uyuyabilir dedi. Bebeğim mama ile besleniyor. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz? Bebeğim 55 cm, kafa çevresi 36cm ve kilosu 3.960.

Benim kızım 39+5 haftalık doğdu. 1 aylık olduktan sonra o uyanmazsa kaldırmıyordum. 5-6 saat kesintisiz uyuyordu o zaman.

Ben normal zaman doğum çocuklarımı 1 hafta-10 günden sonra pek uyandırmadım ama sizin durumu bilemeyeceğim.
Sarılık riski var mı ki hâla?
Bizimde düzeltilmiş 2 hafta. Ama doğması 2 aylık. Sarilik riski yok ama kan şekeri düşer mi acaba diye korkuyorum. Öyle bir şey olsa da doktor söylerdi sanırım. Siz ne kadar sürede bir beslediniz

Benim kızım 39+5 haftalık doğdu. 1 aylık olduktan sonra o uyanmazsa kaldırmıyordum. 5-6 saat kesintisiz uyuyordu o zaman.
Peki uyandığında çok aranıp ağlıyor muydu hemen gözünü açar açmaz? Doktordan eve gelince uyumuştu 4 buçuk saat uyanmadı en son ben uyandırdım kalkar kalkmaz ağlayıp acıktı. Yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum

Back