Benimde tek amacım ameliyat türlerinden ziyade sonuçtan memnun olanlar.. Her doktor kendi yaptığını tavsiye ediyor çünkü. Ben öncelik olarak ameliyat türlerinden deriden yapılanı hiç düşünmedim.. çünkü bir çok olumsuzluk duydum..kapanma riski çok yüsek ve sürekli belirli jellerin kullanılması gerektiğini öğrendim.. Benimde bu sitede gördüğüm, ve Gürkan Uncu'ya amliyat olan birinnin yazdıklarıı okudum.. ameliyatı periton zarından yapıyor..iç organlarımızı saran ince zar yani.. diğer yöntemte bildiğin gibi bağırsaktan yapılanı..bana öncelik olarak periton zarından yapılanı mantıklı geldi ve bu sebeple Gürkan Uncu'ya muayene oldum.ameliyat şekli laparoskopi yöntemi ile yapıyor.. kapalı ameliyat..iyişleşmesi süreci en kolay olanı..ameliyat şeklini sorduğumda çok detaya girmek istemedi..sadece karın zarını şekillendirdiğini, yani kesip biçme olmadığını söyledi.. ben konuştuğumda 9 kişiye yapmıştı bu ameliyatı.. son 4 tanesinin çok iyi olduğunu söyledi..ama tabii bilemiyorsun gerçekten öylemi değilmii.. bunun en iyi cevabı bu ameliyatı olmuş kişiler tabii..maliyeti ise özel hastanede yapacağı için 10.000 TL civarında olduğunu söyledi.. bende biraz daha araştırma yapmaya karar verdim..çünkü bu ameliyatı olan kişi pek yok ve sonuçlarını birebir kişiden dinlemedim.. Sonrasında rahim nakli ameliyatı yapan Ömer Özkan' muayene oldum..o bağırsaktan yapıyor.. bu ameliyatla ilgili hem olumlu hem olumsuz şeyler okudum.. kimisi memnun kimisi değil.. bu ameliyat şekli de sezeryan ameliyatı gibi açık ameliyat. ama tabi daha riskli ama doğala en yakın olanı bu.. kendi değimiyle en lüks olanı.. bu ameliyatın iyileşme süreci daha uzun ve biraz daha zahmetlii.. ama hiç bir zaman kapanma riski olmadığını da söyledi.. maliyeti ise yine özel hastahane olduğu için 30.000. TL..sebeple deriden yapılanı ise sağlık güvencen varsa devlet karşılıyor..