- 5 Kasım 2016
- 4
- 1
xanax_112@hotmail.com.tr
konuşmak isteyenler lütfen yazsın buradan. allah hepimizin yardımcısı olsun.
konuşmak isteyenler lütfen yazsın buradan. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni üye oldum bende aynı durumdayım bana da yardımcı olur musunuzSelam canım bende oldum hicbi sikinti yaşamadım istersen yardimci olabilirim ozelden yazilmii o heralde sana ulaşacağim mail adresi verirsen yazarım
Arkadaşım siz ameliyat oldunuz mu su an ne durumdasınızMrb arkadaslar bende aynı dertten müzdaribim. Ama sizin kadar araştırmadım. en son 17 yasindayken üniversitenin hastanesinde doğuştan rahmimim olmadiği teşhisi konuldu ve evlenmeden önce tekrar gel dediler. Neden böyle dedikleri beynimi kemirip durdu. Annemle bu konuları hiç konuşmazdık konuyu ona açtım. Plastik gibi bişey takacaklarmış dedi. Yani o da bilmiyor böyle sorumsuzluk umursamazlık olamaz diye içimde kin ve nefretle internetten biraz araştırdım ve doktorların söylediklerinden aklımda kalanlarla birleştirince benmde vajenimin olmadığı sonucuna vardım. Cesaretimi toplayıp özel bi hastaneye gittim muayene oldum ve yeni bir şok yaşadım. içerde bi duvar olduğunu ve onun arkasında vajenin devam edip etmediğini anlayamayacağını söyledi. yani kapalıymıs bir duvarla örülü olduğunu ve mutlaka onun kaldırılması gerektiğini söyledi. üniversitede dosyalarım olduğu için oraya yönlendirdi fakat orda tedavi görmek istemiyorum. bana bi akıl verin bununla tek başıma mücadele etmek cok zor. hiçkimseyle paylaşmadım ailemde hiç ilgilenmedi bugüne kadar. ne yapacagimi nerden başlayacağimi bilemiyorum
buradan konuşmayı ve iletişime geçmeyi isterim.ne kadar güçlü durmaya çalışsak ta içimizdeki acı büyük . insan kendisiyle aynı durumda olan kişilerle konuşmak ve bilgi paylaşmak istiyor. konuşmadıkça daha çok sıkılıyoruz ve içimizde çok fazla büyüyor yani bende öyle oluyor sizde nasıl olur bilmiyorum. içim çok fazla acıyor ve bazen dayanamayacağımı zannediyorum.
mrb arkadaşlaar ben yeni üye oldum siteye bende aynı dertten muzdaribim. allah yardımcımız olsun hepimizin. ben ameliyat oldum ama ben ameliyat olalı 13 yıl oldu.
Tam olarak açar mısınız hangi yöntemle ameliyat oldu da kapaniyormus bizi bilgilendirip yardımcı olur musunuzBenimde bir tanıdığım öyle adet olmuyor iki kere ameliyat olmuş tekrar kapanıyormus ama o hiç adet olmuyor
Izmirdeyim ben dokuz eylül Üniversitesinde oldum plastik cerrah adnan menderes ve kadin dogum sebahattin altunyurt tu doktorlarim iki ekip girdi ameliyata yil 2000 di tabi o zaman icin acil alindim ben ameliyata siddetli karin agrisiyla kanama disariya akamiyodu iceriye birikmisti haliyle son raddeye gelmisim..bu sekilde oldu cnmAmin insallh çok teşekkür ederiz bizle paylastığın için peki ameliyatını nerde ve kime oldun bizi bu konuda da aydınlatır misin allahım daim etsin mutluluğunuzu Rabbim inşallah yavrunu da kucağına almayı nasip etsin inşallah
Peki öğrenebilir misiniz hangi yöntemle olmuş ve nerde kime olmus hani kapanıyomus ya bizde ona göre başka yöntem tercih ederizHiçbir bilgim yok sadece bildiğim kadarıyla ameliyat oluyormuş ama tekrar kapanıyormus