Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenince kurtuldum derken çok özel değilse ameliyatla mi kurtuldunBenimde doğuştan vajinam yok tu ilk defa kendi hastalıgımla ögrendim ve çok zor bi süreçti.ancak evlenince hastalıktan kurtulfum
Senin hem vajina hem rahim mi yokönceden ameliyat olmamın bana bir yararı yokki bu sadece ewlilik için grekli olan bişe ondan olmadım daha bu şekilde kabul edende çımadı karşıma mafoldumben
Merhaba sizinde rahminiz var ama vajinaniz mi yoktu?İnsan bu hastalığı yaşadıgında başkalarıyla konuşmaktan çekiniyor çünkü anlatması gerçekten kolayolmuyor yaşayan bilir Allah düşmanıma bile vermesin burda okuduguö kadarıyla kendimi bi taraftanda şanslı hisediyorum çünkü rahmim vardı ve kendi çocugumu kucagı a alabildim
Merhaba bana ulasabilir msiiniz? Bende sizjnke ayni duurmdaymmerhaba şuan 25 yaşındayım benim vajinam yoktu adet görememe sonucu öğrendik bu durumu rahim tüpler yumurtalık hepsi var 11 yıl önce 14 yaşındayken ameliyat oldum mecbur erken oldum çünkü ağrılara dayanak gücüm kalmamıştı ölümlerden döndüm son gücüme kadar sabretim ağrılara ve oldum ameliyat kasıktan parça alarak vajina yapıldı dokuz eylülde plastik cerrah dr adnan menderes ve kadın doğum sebahattin altınyurt tarafından daha sonra ben 1 ay hastanede kaldım küçüktüm ameliyat 8 saat sürdü güzel geçti ama çabuk toparlanamadım sonra kontroller hep devam etti protez kullandım uzunca bi süre daha doğrusu evlenene dek( bu benim psikolojimi alt üst etti yıkıldım çok ağladım en zor kısım buydu benim için sonra böle devam etti hayat ta ki eşimle tanışana dek çok aşıktık birbirimize ameliyat olduğumu biliyodu fakat hiç bir zaman ayrıntıya inmedi fakat içimde saklamak ağrıma gidiyordu anlattım herseyi ve ayrılmak istiyorum dedim ben o günde sonra daha çok kenetlendik birbirimize hep yanımda oldu nişanlandık bende o ilk gece nasıl olacak korkusu hep devam etti doktorumla görüştürdüm doktor NORMAL BİR BAYANDAN HİÇBİR FARKIM OLMADIĞINI ANNE OLABİLECEĞİMİ HİÇBİSORUN OLMADIĞINI SADECE BELKİ EVLENDİKTEN SONRA Bİ OPERASYON GEREKEBİLİECEĞİNİ SÖLEDİ EŞİME O DA RAHİMİN ŞEKLİ NDEN DOLAYIYDI.ve evlendik daha sonra şuaan 5.5 senelik evliyiz mükemmel bi cinsel hayatımız eşim hiçbi fark olmadığını sölüyo FAKAT ÇOCUK OLMUYO DİYE TEDAVİYE BAŞLAMIŞTIK BÜTÜN TESTLER FALAN OLDU EMARLAR ÇEKİLDİ BENİM SONRA DOKTOR DEMEZMİ SİZDE HİÇBİ PROBLEM YOK RAHİM ŞEKLİDE DÜZELMİŞ EŞİNİZ HİÇMİ SPERM TESTİ YAPTIRMADI EŞİMİN SPERM SAYISI 0 .YANİ AZOSPERMİ ŞOK OLDUK ALLAHIM NASIL BİZİ BİRBİRİMİZLE KARŞILAŞTIRDI NASİP ETTİ İŞTE ben hep kendim yüzünden olmaz belki diye düşünürken eşimde sorun çıktı şimdi tüp bebek için bekliyoruz RABBİM VERİRSE OLCAK.çok yazdım galiba ama bilgilendirmek istedim ayrıntısıyla görün istedim hiçbizaman ümitsizliğe kapılmayın iyi geceler herkese
sormak istediğin ne varsa burdan sorabilirsinMerhaba bana ulasabilir msiiniz? Bende sizjnke ayni duurmdaym
Size msj attimsormak istediğin ne varsa burdan sorabilirsin
Ozel msj kismi varmis beb yenjhmde bilmiorm. Oradan attm gtti mi sze bilmiormSize msj attim
..sormak istediğin ne varsa burdan sorabilirsin
evet hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük benimde rahim ve vajinam yok. nişanlımda azospermi ,bizi de ikimizin durumunu bilen bi arkadaş tanıştırdı.Allah herkese birini nasip ediyor.bende haziranda memorialda neovajen ameliyatı olcam dualarınızı beklerim.