- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
İnsalah öyledir korktum ya =(Doğum sancısı olsa anlarsın canım sormazsın bile,
Yaşadıkların çok normal sık sık yaşarsın doğuma kafar
Sali gitcez insallah tsk ederimDoktora gidin luffen. Biz bılemeyızki o kadarını. Her an her sey olabılır.
Bende beklemeyın acile gidin.Sali gitcez insallah tsk ederim
Seni dinledim ve iyiki diyorumYalancı sancılar da başlamış olabilir buradan farkını söyleyemeyiz (Braxton hicks) Doğum sancısı düzenli aralıklarla geliyor, farkı oradan anlayabilirsiniz belki, uygulamalar var onlardan yükleyin. Sancı başlayınca başlatıp bitince bitti işaretliyorsunuz, sancı süreleri ve araları düzenliyse doğum sancısıdır. Yalancı veya gerçek sancıda karnınız sertleşiyor ve bi kemerle veya bi mengeneyle sıkıştırılıyor gibi oluyor.
Yine de sabah direkt bi özel hastanede acilde nöbetçi doktor vardır, bekletmeden doktora bir gidip kontrolünüzü olun. Açılma vs bakabilir doktor, nst çektirmenizi isteyebilir. Daha erken haftalardasınız çünkü, Allah esirgesin gerekirse hemen bi ciğer geliştirici iğne yapar doktor. Kendi doktoruna da whatsapptan filan ulaşma imkanın varsa sorabilirsin acildeki doktorun dediklerini. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı zamanda
Çok şükürSeni dinledim ve iyiki diyorum
Erken dogum olcakti az kalsin durdurdular şükür
Amin insallahÇok şükür
Rabbim evladınızı vaktinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
İlk mesajdaki güncellemenizi şimdi okudum, çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsiniz doktora gerçekten...Amin insallah
İlk mesajdaki güncellemenizi şimdi okudum, çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsiniz doktora gerçekten...
Nidilat çarpıntı yapabilir, yormayın kendinizi bundan sonra ve mümkün olan her sürede ayaklarınızın altına bir iki yastık koyup öyle uzanın, çok işe yarıyor bu yatış şekli. Çarpıntı olursa da yine doktorunuzu bilgilendirin derim.
Amin, ecmainsayenizde gittim daha oncede soyledigim gibi
Bulantim cok fazla henuz çarpıntı yok ama ara sira kasilmalar geliyor korkmuyor değilim ama dediginiz gibi dinleniyorum yatıyorum..
Allah razi olsun
Velborn içiyorum icinde birçok bilesen var magnezyum da var. Bunu duyduğum sevindim zaten kasılmalar devam edecektir illaki cok agri olursa hemen giderim yineAmin, ecmain
Söylediler mi bilmiyorum magnezyum kasılmalara çok iyi geliyor, ben hep riskli gebelik geçirdim düşük ve erken doğum riskleri vs derken "diasporal direkt magnezyum" kullandım. Toz şeklinde, suya katmadan direkt ağzınıza döküp tüketiyorsunuz limonlu. Günde 1tane, hemen rahatlatıyordu kasılmaları. Doktorunuza sorabilirsiniz isterseniz
Ben buradayım, sağlıkla bekliyorum anneciğim diyor :) inşallah vaktinde sağlıkla gelsin kuzucuğun, tekrar geçmiş olsun. Doğuma kadar annesi biraz dinlendirmek istemiş :)Velborn içiyorum icinde birçok bilesen var magnezyum da var. Bunu duyduğum sevindim zaten kasılmalar devam edecektir illaki cok agri olursa hemen giderim yineAllah bebislerinisi size bağışlasın
SUAN karnimda hickiran küçük bir timsahlar varsizinde bebeğiniz hıçkırık miydi benim gunde 3 4 kez hickiriyo
Aynen onu hissetmek cok güzelBen buradayım, sağlıkla bekliyorum anneciğim diyor :) inşallah vaktinde sağlıkla gelsin kuzucuğun, tekrar geçmiş olsun. Doğuma kadar annesi biraz dinlendirmek istemiş :)
Evet benim kızım da hıçkırırdı :) şimdi 2buçuk yaşında teyzesi, elhamdulillah. Profilimdeki minnoş kız benim kızım, 1.yaş günü çekiminden
Aminn inşallah.. Güzel haberlerini bekliyorum inşallahAynen onu hissetmek cok güzel
Allah bağışlasınnnn, ömrü kaderi cok guzel olsun
Dinleniyoruz bakalim.. dogum yaptigimda haber veririm
Yine bennnAminn inşallah.. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah