Bebek istiyoruz da üç gündür bu şekilde ara ara kasık ağrım oluyor catlamadan dolayı ağrı olduğunu okumuştum bi sayfada değerlendirmeliyiz değil mi bu günleriYumurtlama doneminde agri olur canim normal
Durdugun hata simdi telefonu birak ve sahura kadar bitir bu isiBebek istiyoruz da üç gündür bu şekilde ara ara kasık ağrım oluyor catlamadan dolayı ağrı olduğunu okumuştum bi sayfada değerlendirmeliyiz değil mi bu günleri
Robot gibiDurdugun hata simdi telefonu birak ve sahura kadar bitir bu isi
Sen kendin icinden iste bebegini insallah olur hadi belinize kuvvet ( ben kendime dua ederken sanada edicem )Robot gibidua falan da istiyormusum herkese haber vererek
Yaa çok teşekkür ederimSen kendin icinden iste bebegini insallah olur hadi belinize kuvvet ( ben kendime dua ederken sanada edicem )
Amin insallah hepimizin ❤Yaa çok teşekkür ederimher şey gönlünce olsun
Sesli güldümSen kendin icinden iste bebegini insallah olur hadi belinize kuvvet ( ben kendime dua ederken sanada edicem )
İki gündür var gibiydi ara ara bu akşam daha ds hissettimYumurtlama döneminde sancı,ağrı,ıslaklık normal canım. Adet sancısı gibi vurabilir. Bir gün boyunca sürer.
İki gündür var gibiydi ara ara bu akşam daha ds hissettim
Amin inşallah çok teşekkür ederimbenim de iki gün sürdü bu ay. Daha yeni yeni toparladım. çok sancışı geçti sürecim bu ay. İnternetten neler olabilir acaba diye bile baktım. Korkmasağlıklı bi şekilde bebişin olur inşallah
Gaz sorunu da normal miYumurtlama döneminde sancı,ağrı,ıslaklık normal canım. Adet sancısı gibi vurabilir. Bir gün boyunca sürer.
Ben de gaz da oluyor,normal belirtiler bunlarGaz sorunu da normal mi
İlk defa oldum gerçekten etkiliyor. Bide ben normalde 34 35 günde bir adet olurum geçen ay 30 gün oldu. Yumurtlama dönemimi falan çözemedimBen de gaz da oluyor,normal belirtiler bunlar
Regl takvimim uygulaması var onu indir daha kolay olur senin için. Sen adet tarihini yazıyorsun o döngüyü hesaplıyor yumurtlama dönemi de çıkıyor orda. Bu ay öyle bir sancım oldu ki acile gidelim dedim eşime o kadar sancım vardı oturamıyodum nerdeyse. Ama yumurtlama dönemindeyim ondan. Gaz da var aynı şekilde. Adet günlerim düzensizdi benim bazen 40-45 günü buluyordu. Şuan çok iyi en fazla 35 gün sürüyor. Ben o uygulamayı kullanıyorum telefonun ios ise telefonun kendi uygulaması da var baya yardımcı.İlk defa oldum gerçekten etkiliyor. Bide ben normalde 34 35 günde bir adet olurum geçen ay 30 gün oldu. Yumurtlama dönemimi falan çözemedim
sağlıklı bir durum değil mi buRegl takvimim uygulaması var onu indir daha kolay olur senin için. Sen adet tarihini yazıyorsun o döngüyü hesaplıyor yumurtlama dönemi de çıkıyor orda. Bu ay öyle bir sancım oldu ki acile gidelim dedim eşime o kadar sancım vardı oturamıyodum nerdeyse. Ama yumurtlama dönemindeyim ondan. Gaz da var aynı şekilde. Adet günlerim düzensizdi benim bazen 40-45 günü buluyordu. Şuan çok iyi en fazla 35 gün sürüyor. Ben o uygulamayı kullanıyorum telefonun ios ise telefonun kendi uygulaması da var baya yardımcı.
Sağlıklı merak etmeyin ama sık tekrarlıyorsa içiniz rahat değilse kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidin içiniz rahat etsinsağlıklı bir durum değil mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?