Gebeliğe Hazırlık Doğurgan dönemde nasılsın kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kasık ağrısı adet olucakmisim gibi ve sürekli akıntı ıslaklık hissi. Akıntı az çok olsa da ağrı olmazdı sizce normal mi?

Yumurtlama döneminde sancı,ağrı,ıslaklık normal canım. Adet sancısı gibi vurabilir. Bir gün boyunca sürer.

İki gündür var gibiydi ara ara bu akşam daha ds hissettim

benim de iki gün sürdü. Daha yeni yeni toparladım. çok sancılı geçti sürecim bu ay. İnternetten neler olabilir acaba diye bile baktım. Korkma sağlıklı bi şekilde bebişin olur inşallah

benim de iki gün sürdü bu ay. Daha yeni yeni toparladım. çok sancışı geçti sürecim bu ay. İnternetten neler olabilir acaba diye bile baktım. Korkma sağlıklı bi şekilde bebişin olur inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim

İlk defa oldum gerçekten etkiliyor. Bide ben normalde 34 35 günde bir adet olurum geçen ay 30 gün oldu. Yumurtlama dönemimi falan çözemedim
Regl takvimim uygulaması var onu indir daha kolay olur senin için. Sen adet tarihini yazıyorsun o döngüyü hesaplıyor yumurtlama dönemi de çıkıyor orda. Bu ay öyle bir sancım oldu ki acile gidelim dedim eşime o kadar sancım vardı oturamıyodum nerdeyse. Ama yumurtlama dönemindeyim ondan. Gaz da var aynı şekilde. Adet günlerim düzensizdi benim bazen 40-45 günü buluyordu. Şuan çok iyi en fazla 35 gün sürüyor. Ben o uygulamayı kullanıyorum telefonun ios ise telefonun kendi uygulaması da var baya yardımcı.

Ovulasyon testi kullanın. Takvimler yanıltıyor.

sağlıklı bir durum değil mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…