- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
merhaba arkadaşlar.. 37. haftayı doldurdum çok şükür.. doğduydu doğacaktı benim sabrım şimdiden tükendi.. bebeğimin hareketlerini hissetmek çok güzel bişey ama ben yüzünü görmek istiyorum artık.. her kasılmamda doğurdum doğurcam heyecanı sonra hayal kırıklığı.. arkadaşlar soruyor var mı bebeğin bi eksiği diye; ben de tek eksik bebek diyorum
sözün özü benim merak ettiğim doğumun yaklaştığını en azında 1-2 gün içinde gerçekleşeceğini gösteren bir belirti var mıdır? mesela karnın indi mi diyorlar? nasıl iniyor bu karın nereye kadar iniyor? bana mide yanman geçer karnın inince diyorlar; benim mide yanmam hiç olmadıki..
çok uzatmayayım; nedir bu belirtiler tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum :)
sevgiler a.s.
sözün özü benim merak ettiğim doğumun yaklaştığını en azında 1-2 gün içinde gerçekleşeceğini gösteren bir belirti var mıdır? mesela karnın indi mi diyorlar? nasıl iniyor bu karın nereye kadar iniyor? bana mide yanman geçer karnın inince diyorlar; benim mide yanmam hiç olmadıki..
çok uzatmayayım; nedir bu belirtiler tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum :)
sevgiler a.s.