Doğumumun başladığını nasıl anlarım?

Duş aldım, hazırlandım saçımı kuruttum, çantamı kapıya çıkardım annem hazırlanırken sonra eşimi aradik geldi, yani o an herşey rutin gelişiyor bı sıkıntı yaşanmıyor benimde ilk dogumda anlamıyorum ne olacak diye gittim beni yatırdılar odaya ebe dedi "nstden takip ediyoruz biz sen dinlen" dedi bende saf saf "ya siz yokken dogursam anlamazsam" dedim ebe güldü kafasını salladı "anlarsın anlarsın" dedi ben doğurdum kadın beni görünce anladın mı diyor anladım anladım dedim güldük hep anlatırım bu hikayeyi cidden söylenene inan anlaşılıyor bir de tuvalet belirtisi, doğum için yattım hala kalkmaya çalışıyorum çok tuvaletim var diye ebe yatırıyor geri beni tuvaletin yok diye altıma kaçacak diyorum yok kaçmaz yatsın diyor bı tuvalete gideyim diyorum öyle bir şey yok bebek baskisindan oluyor yapadabilirsin bu çok normal diyor utanmaktan ikinamadim bı süre öyle alışmışlar ki sal gitsin çıkarsa çıksın falan diyorlardı yani şimdi bildiğim için komikmiş o anda utanmıştım ama herşey normalmiş

Ay bakalım benim neler gelecek başıma, maşallah sizinkisine. Benim de inşallah gülerek hatırlayacağım anılarım olur, sonunda da yavrucuğumu sağlıcakla alırım

Ay bakalım benim neler gelecek başıma, maşallah sizinkisine. Benim de inşallah gülerek hatırlayacağım anılarım olur, sonunda da yavrucuğumu sağlıcakla alırım
İnşallah rabbim kolayca sağlıkla kavuştursun, herşeyi unuttuyor o an, gerçekten öyle güzel ki

Aminn aminnn, çok normal böyle olman benim de ilk doğumum gece 2 lerde 3 lerde kaç kere acile gittim acaba bir şey mi oldu diye her seferinde de bisey çıkmadı çok şükür. Artık daha rahatım o yüzden, kötü hikayelere kulağını kapat yoksa benim gibi sürekli acile gidersin yıpratıcı bir süreç oluyor bir süre sonra. İnsaAllah bir sorun cikmadan bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız

Öncelikle kötü şeylerin yaşandığı doğum hikayelerini görmemeye çalışın. Fiziksel olarak normal doğum yapabilecekler, doğum korkusu yüzünden engelleyebilirsiniz. İstemsiz yani bilerek yapılan birşeyden bahsetmiyorum.

Bel ağrısı çekmeye başlayabilirsiniz en belirgin şeylerden biridir, adet sancısına benzeyen ağrıları düzenli yaşamaya başlayabilir, mide bulantısı yaşayabilirsiniz, nişan gelebilir (pembemsi sarımsı renkli, kırmızı kılcal kan lekeleri görebileceğiniz, çok yoğun kıvamı olan bi akıntı olarak açıklayabilirim), suyunuz gelebilir (çiş yapar gibi bişey ama tutabilme hissiyatı yok. Damla damla kaçırıyormuşsunuz gibi de gelebilir, birden bi patlama hissiyatı da olabilir. şüphelenirseniz sıvının amniyon sıvısı olduğunu ayırt edebilen ürünler var eczaneden sorabilirsiniz.), göbeğiniz aşağı inecektir, vajinal ya da anal olarak fazlasıyla baskı hissedersiniz, doğuma yakın tuvalet yapmak ister gibi ıkınma hissiyatı oluyor. Aynı zamanda vajinal baskıda oluyor. Aklıma gelenler bunlar

Sanki içimi okudun ya zaten arasında 1 haftacık varmış kuzucuklarımızın, benimkisi erkek ilk bebek olacak Allahım nasip ederse sağlıcakla, Rabbimden kolaylıklar diliyorum sana da

Bizim de ilk bebek ve kız geliyor inşallah sağol canım sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…