Dogumuma iki ay kala aldatildim

ozelden mesaj atanlara cevap evremiyorum cunku 100 yorum yazmam gerekiyomus. Allahin buyuklugune bu olayda birkez daha sahit oldum. kizlar gercekten adalet var ve zaman herseyin ilaci. suan eski mesajlarima baktigimda caresizligimi ofkemi gordukce o kadar uzuluyorumki, sanki baska biriymis gibi geliyor ve merhamet duyuyorum. bastan basliyayim ozet anlatayim. Bakuye beebgim 2 aylikken kaynanamla birlikte donduk. esimle ayni evde kalmak iskenceydi. hergece bi yerlere gidiyodu haberini aliyodum o kadinlaydi. kaynanam once benim tarafimdaydi ama sonra barisalim diye bana baski yapmaya basladi ve kendimi tek basim bi savas alaninda buldum. sonra ne yaptim ettim kaynanam gitti, esim birden degisti. eve girmeyen adam evden cikmak istemiyodu. ben bu sure icinde mahkemeye vermistim zaten. ama avukatim oyaladikca oyaladi yurtdisinda bosanmak gercekten zormus. sonra azerbaycan mahkemelerinin cocuk 1 yasina gelene kadar bosamadigini grendim. turkiyeden bir avukat tuttum.

bu sure icinde esim yalvariyo o kadin yok vs diyodu ve ben her seferinde mesajlarini yakaliyodum. mesajlarinda dedigi gibi normal arkadas gibiydiler ama benim icin onunla gorusmesi bile yeterli. bigun tartistik bi turlu kendine ev tutup evimden ayrilmiyodu. aksam eve gelme dedim. sonra bilgisayarda acik unutmus ben eve gelme diyince kadina yazmis aksam basbaasa goruselim bi yerde diye. sinir krizine girdim bagridim butun esyalarini topladim valizleri kapiya koydum. o aksam gelmedi sonra ev tutucam zaten kapida mi briakacaksin beni vs o vaziyette bi sure yasadik.
bu arada ben is yerimden soz verdikleri zammi istedim, cunku ayni standartlarda o maasla yasamam pek mumkun dgeildi. beni surekli oyaladilar bir cevap gelmedi. cok dua ettim hersey yoluna grisin diye. sonra bi gune ski bir arkadasim aradi senle is gorusmek istiyorum dedi. arkadasimin bir halkla iliskiler sirketi vardi. oranin absina gecmem icin kar payi ve eski maasimin fazlasini teklif etti. hemen kabul ettim. ama eski is yerim yerime birini bulamadi ve o ay cift maas aldim:) suan eski sirketimede maasimin yarisi karsiliginda danismanlik veriyorum. Allah ne kadar buyuk! bu surede esimin isleri kotuye gitti isinde cok huzursuz.

baktim ev tutamiyo ona ev aramaya basladim. ev bulduk ama ayni sitedeydi ben istemedim ama tuttu evi. sonuc olarak evi ayirdik ve ben nefes almaya basladim. sonra bigun beni aradi
ikimizide maddi olarak dibe surukluyosun nasil kalkicaz altindan iki ayri evin. batacaksin bes kurussuz kalacaksin dedi. bu sirada kendiside is dgeistrimek istiyo. o kadar uzuldumku telefonu kaattim agladim. ekmege muhtac kalirim ama seninle ayni evde yasamam diye emsaj attim. ve ertesigun sirketin sahibi arkadasim aradi. bir reklam sirketini devraldiklarini ve basina gececgimi soylediler. tam eismin istedigi gibi bi isti ve teklif bana gelmisti. simdi onu ise almam icin ehrgun ariyor.

cekismeli bosanmak istemiyorum protokolu zorla imzalattim, hatti kagidi yirtmaya calisti kenarinda hafif yirtik var ama avukatim sorun olmaz dedi. simdide mahkemeye gelmicem diyo. mahkemeye gelmezse uzayacak bosanma. ikna ederim diye dusunuyorum, planladigim gibi olursa haziran ortasi bsoaniyorum.simdi hergece beni ariyo cok zorlandigini yapamadigni soyluyo. iki gece 3te kapima dayandi, beni kovma diye yalvardi. her sabah gelip oglunu gruyo vakit geciriyo, aralarindaki iliski cok guzel, bu da beni mutlu ediyor. ama bir daha asla o adamla birlikte olmam! bana yalvariyo turkiyeye donelim bastan baslayalim diye ama ben neden kacayim ki? kimden kaciyoruz?

geriye donup baktigimda bu kadar kisa surede ne kadar sey degismis diyorum. hamileyken sabahlara kadar uyuyamadigim kopek gibi yerlerde surunup agladigim geliyor aklima. allaha saatlerce yalvariyodum, o aicnin egcebilecegini hic dusunmemistim. Allaha sukur simdi gucluyum, huzurluyum, mutluyum, harika bir oglum var, ve onumde yasanacak cok guzel gunler var. sadece bir adimlik cesaret kizlar butun hayatinizi degistirebiliyor. korkmayin hicbiseyden, insan kolay olmuyor, kolay bitmiyormus bunu ogrendim

Güçlü kadın örneği işte. Yara geçmez zaten, izi kalır. Ama siz sıfırdan başlamışsınız. Allahım da yardım etmiş, bundan sonra hiç utandırmasın inş.

Benimnir ogretmenim vardi cocugu kuukken esinden bosanmisti boyle olunca cok iyi oluyor cocuk kucuklukten bu duruma aliskin olarak buyuyor sorun olmuyor size Rabbim cok guzel gunler Gosterir insallah

KOnuya başlarken ıcım burkuldu aradakı yorumları okumaya dayanamadım sonuna baktım Acaba ne yaptı dıye Öyle bır ferahlattın kı benı :) Cok sevındım adınıza..

Allah hıcbır zaman Nagmerde muhtac bırakmasın...Ağlayanın malı gulene kar etmıyor...bu güçlü durusunuzu cok takdır ettım..

Bebeğinizle mutlu mesut huzur dolu yasam dılerım..

Sağlıcakla kalın...

azminle daha çok zaferlere imza atacağından eminim ilk yazdığın günki mesajını okudum bide şimdi yazdığını arasında denizler var yolun hep açık olsun inşallah tırnakların kırılmadan zirveye tırmanamazsın

ohhh canıma değsin valla sevindım eşinin kapında sürünmesine ,sevınmem yanlışmı bılmıyorum ama ilahi adalete bak ya Rabbim ne büyüksün..
sen ne kadar saf ve ıyı nıyetli davranmışsınki mazlumun ahı yerde kalmadı
dünyada olanlara dayanamazdık heralde ilahi adalet olmasa
napıyosa yapsın şimdı o kadınla,daha çok vurur başını taşlara oh canıma değsin

canım senden başka hiç birşey önemli değil şu dünyada.. kendin ve bebeğin için dik dur.. baksana değmezmiş... allah sabır versin çok zor.. inşallah yepyeni bir sayfa açar mutlu olursun..

sizi tebrik ediyorum. bence tüm insanlara örnek olacak bir davranış.. hayatta sizin kadar güçlü olabilmeyi çok isterdim ama maalesef ben insanların beni üzmesine izin veriyorum..

inşallah oğlunuzla ve tüm sevdiklerinizle bir ömür mutlu olun=)

mutlu olmana çok sevindim,duruşun çok güzel.taviz verme derim bende.türkiye ye dönmek gibi bir hataya da sakn düşme.çok güzel bir işin varmış artık inşallah daha da yükselirsin.

Gerçekten bir şey soylemek zor. Ama emın olun annelık butun kotu duygularınızı alıp goturecek ıcınızden. Yavrunuza sarıldıgınız zaman herseyı unutacaksınız. Bundan sonrası ıcın basarı dılıyorum sıze. Ama hıc bır sey gozunuzu korkutmasın. Ben kadınların bu konularda erkeklerden daha guclu olduklarına ınanıyorum.

allah sabır versin diyorum çok kötü ama hayat devam ediyor işte yalnız hatırlatmak isterim doğumda doğumdan sonra çocuğunu görmek isteyecektir. bunları şimdiden düşün ve avukatınla görüşme günlerini şartlarını şimdiden ayarla bence

Allah sabır versin işallah gelecekde güzel günler sizi bekliyordur çalışıyormuşsun çok güzel kimseye muhtaç kalmazsın ailende senin arkandaysa çok güzel .. daha ne olsun

doğru bir karar vermişsin
güçlü olmaya devam et, Allah yardımcın olsun
Allah bebeğine de sana da hayırlı mutlu ömürler versin

Oğlunla birlikte mutlu bir hayat yaşamanı dilerim.Güçlü duruşun bir çok kadına örnek olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…