Dogumuma iki ay kala aldatildim

canı Allah sana ve bebeğine sağlık versin. Kararlılığına hayran kaldım, burda dayak yedim,beni duvardan duvara atı, aldatıldım ama hala kocamı seviyorum , ondan ayrılamam diyenleri okuduktan sonra senin kararlılığına bakınca böyle kadınlarda varmış dedim. işaalah ebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

aynen katılıyorum bende bekarım ve evlilik en büyük korkum oldu....

konu sahibi içinde herşey bebeğiniz ve sizin için en iyisi olur inşallah....yabancı dilinizde vardır büyük ihtimal eğer akcıysa yarım günlük bile iş bulabilirsiniz...sadece sigorta problem olur....eşinizde değil bunu fırsata çeviren o kadında asıl sorun kadının kocasına da ulaşmayı düşündünüz mü......böyle ucuz kadınlar eğer erkek iyi bir işdeyse ve romantikse sizi kollayıp avlanıyorlar zaafı vardır şimdi diye...........yazık böyle düşük kadınlara ve böyle ucuz oyunlarla hemen yem olan erkeklere.....

o bey hayatına o çocuklu kadınlamı devam edecek bunu merak ediyorum???? tamam sen ayrılacaksın o ne yapacak??? o aldattıgı kadını sevıyorum falanmı dedı tek gecelik bir ilişkimiymiş??

Tek gecelik bi iliski degildi. Seviyodu belliki, hayranligi oldugu kesin. Okadar kavgaya ragmen ayrilmamisti hala. Kadinada bi mesaj yazmistim fb'dan. Kadin buna bidaha onugormek istemedigini soylemis. Zaten onem vermiyodum desede esim, kadin ayrilmasa ayrilmazdi bence. Ne onemi var ha okadin ha baskasi. Eminim kisa surede birini bulur kendime. İnan umrumda degil bundan sonra kimle olacagi

Cok uzuldum senin icinde ona dua ediyorumki daha evliligin ikinci yilinda yapti bunu, daha uzun bir evlilikten sonra daha yikici olurdu, senin kadar guclu olurmuydum bilmem.

umarım herşey istediğin gibi olur.ben de doğumuma 3 ay kala şiddet gördüm yanlız değilsin yanlız değiliz yeter ki dik durmasını güçlü olmasını bilelim.( ama ben neden güçsüzüm (

Ben siddet gormedim, ama bu duygu siddetten beter. Fiziksel siddetin acisi gecer belki bi sure sonra ama bu benim omur boyutasiyacagim bi yara, asla gorduklerim okuduklarim aklimdan cikmayacak. Eminim sende guclu bir kadinsin, sadece biz bize bunu yapanlardan daha insaniz, o yuzden canimiz yaniyor, o yuzden uzuluyoruz

Öncelikle oğlun çok şanslı çok güçlü bir annesi var.Yalnız değilsin herşeyden önce yaradan var sonra içinde atan minicik bir kalp,ailen ve eminim seni seven birçok insan...Eşin bir anlık iradesine yenilmiştir yoksa seni sevmediğinden bu hatayı yaptığını zannetmiyorum tabi bu hafifletici bir neden sayılmaz..
Senin yaşadıklarının değişik bir versiyonunu yaşıyorum,ben aile kuruyorum annem ve babam boşanıyor nedeni seninkine benziyor,tek fark annem ev hanımı hiçbir sosyal güvencesi yok blablabla anlıcan can sıkıcı bir sürü şey ben de hamileyim,17 haftalık,bunları düşünüp üzülmüyorum desem yalan olur ama sonra başımı kaldırıyorum yaradanı görüyorum ve diyorumki senden gelen herşey başımüstüne,çekecek gücümüz varki bunları yaşıyoruz,demem o ki hepimiz farklı farklı imtihan ediliyoruz.
Öncelikle sana hayırlı doğumlar diliyorum,oğlunun varlığı bu sıkıntılarını unutturacaktır ben inanıyorum sen de inan olur mu,unutma inanç ve dua en güçlü silahımız,bütün iyi dileklerim seninle

canım seni çok güzel bir gelecek bekliyor buna emin ol. allah bunları sana unutturacak çok güzel şeyler yaşatacak emin ol. sakın umutsuz olma kendini topla ve bebeğinle çok güzel günler yaşayacağına eminim. arkasından mutlaka karşına adam gibi erkekler çıkacak... sakın umutsuz olma. bende 2. evliliğimi yaptım ve allah bozmasın mutluyum. geçmişteki herşeyi unutturuyor sevip sevildiğin bir eş. zamanla her şey yoluna giriyor. kafandan hemen çıkar at o adamı . asla onu aklına getirme artık. noktayı koy gitsin. sadece bebeğinin babası olsun o.

okudum ve cok uzuldum bende gercekten birde hamileleik piskolojisi cok ayri bisey, allahim sanada bebeginede saglik sihat versin insallah hersey bundan sonra cok daha guzel olur ikiniz icinde, yapilan sey onur ve gurur kirici allahim sabrini verir insallah kendine ve bebegine cok dikkat et bu gunlerde gececek elbette

güçlüsün.....çok güçlüsün.... sen her şeyin altından kalkarsın evvelAllah..... Senin kadar dirayetlisini görmedim. emininm hayat sana çok güzellikler hazırlamıştır ileride. çok mutlu olacağına eminim.

nihayet hamileyken aldatıldığı halde "bebeğim için ayrılmak istemiyorum kocamı seviyoruaaamm :'(((" demeyen aklı başında biri tebrik ederim arkadaşım yolun açık olsun

valla canım demeye gerek kalmamış en dogru kararı vermişsin ama bende hamilelik dönemini yasadım eşin çok yanlış yapmıs hakkın geciyo şimdi senle ilgilenecek dogum heyecanını birlikte yasayıp moral verecek buna kafası basmayan adamı boşa gitsin bencede..allahım yar ve yardımcın olsun kuzucunla senin..hayırlı dogumlar dualarım seninle ve bebişinle olucak.saglıcakla gelsin miniğin inşallah..

bebeğiniz sizin kadar gururlu ve güçlü bir annesi olduğu için şanslı, babası yönünden ise aynı şeyi söyleyemiyorum maalesef. çok zor bir karar vermişsiniz, eşinizin hemen kabul etmesine de şaşırdım açıkçası. hakettiğiniz tazminatı alın, kullanmasanız da bebeğinizin adına yatırırsınız, nacizane tavsiyem..

nilline yazdiklarini okuyunca inan cok uzuldum hemde hamileymissin seni aldatan esinle bosanma karari alman en mantiklisi sen guclusun cok guclusun tek basinada cocugunu buyutursun

Anlaşılan hali vakti yerinde gencecik bir kadınsınız, hani ayrılmanıza değil sonuçta hint kumaşı değil ama o en çok desteğe ihtiyacınız olduğu doğum anında sevincinizi paylaşacak bir eşi bulamayacağınızı düşününce üzüldüm ben. Bebeğinize üzüldüm.. Allah yardımcın destekcin olsun. Alınması gereken en doğru kararı almışsın.. Bebeğine mutlu bir ömür versin rabbim

Canım en çok korktuğum 2 şey sevdiklerimi kaybetmek ve de eşimi hergece dua ederim ayırma bizi diye birde aldatılmak Allah kimseye yaşatmasın diye dualar ederim Allah yanıltamsın herkes mutlu olsun derim hep ben böle şeyler duyunca ağlıyorum çok üzülüyorum acınızı yürekten hissediyorum yaşıyorum öleyim daha iyi ya diyorum aldatılmaktansa dövsün öldürsün ama aldatmasın...pekiiiii benim başıma gelse Allah korusun ilişkimiz çok iyi çok şükür ama seneler sonra ne olur bilemem bende 8 sene flört ettm sonra evlendik 1 yıllık evliyim ama şunu diyimmi sana o kadar adiki kadınlar bak kadınlar diyorum ben kadınları çok sevmem derken yanlış anlama namussuz kadınları şeytan olanları ne yapıp ne edip adamı baştan çıkarıyolar aciz varlık erkekler eğer seni seviyosa yapmaz evet ama okadar acizlerki ve kadınlarda okadar şeytanki kim bilir ne yaptıda aklını aldı acaba burnunu sürttürsende kıymetini anladığını hissettiğinde eğer hala seviyosan 1 şans dahamı versen senin için ve bebeğin için akıllanır bir dahada yapmaz herkes aldatılıyo bu artık normal olmaya başladı sen iyi düşün lütfen belkide kocanın bi an boşluğuna geldi onu verme başkasına desem sen ne dersin bence sorun kadınlarda iğrenç varklık olan kadınlar nefret ediyorum böle kadınlardan iyi düşün canım mutlu olmayı hakediyosunuz sen ve çocuğun bir ömür yalnız yaşanmıyo sonra başkasıyla evlensen o da yaparmı korkusuyla yaşayacaksın en azından kocanla emek vermişsin ne dersin iyice kafanı topla tek başına çocuk büyütmek kolay değil bekara karı boşamak kolay derler ama evlenince başka oluyo sen her denilene kulak asma iyice düşün ve karar ver sevgiyle alaksı yok vallahi yok benim babm anneme aşık hala aşık ama babamda aldattı hemde çooooooook uzun süre anneme buna rağmen boşanmayıp bize evliliğine sahip çıktığı için şimdi ne kadar dua etsem azdır ve çok teşekkür ettm anneme ben şuan bu kadar iyi bir evlatsam onların sayesinde oldu ama babam bile bunu yaptıysa bukadar aşıkken yaptıysa ben bişi demiyorum bana zararı oldu evet hep aldatılma korkusuyla burun buruna yaşıyorum ama yinede babamı çok seviyorum o hep sahip çıktı başını alıp gitmedi bizi yinede avcunda tuttu sahip çıktı yanlıştı ama annem affetmiş ve ben ne diyim annem iyiki ayrılmamışım diyo şimdi çok mutlu hep mutludur annem çok vefakar sende öle olsan canım benim 1 şans daha versen ne dersin birgün bebeğinde sana teşekkür etsin ve sen kendinle gurur duy.....

Gecenin bir vakti, içimi kor gibi yaktın sen canım
Ne desem, ne yapsam bilemedim.
İçim acıdı ya..
Tüm vücudum acıdı.
Şimdi ben sana mı üzüleyim, benimle aynı kaderi paylaşacak o küçücük bebeğe mi?
İhanet ve ayrılık hem kadına hem de çocuğa zor gelir. Biliyorum. Yaşadım.
Annemi aldatan bir adama baba diyorum ve onu seviyorum.
Ne kadar tuhaf.
Eşinin yaptığına gelince.......... Nasıl bir kalptir bu?Allah onu bildiği gibi yapsın.
Bebeğin için tazminat al canım ! Lütfen. Bu kadarını yapsın adi adam!
Gücüne hayran kaldım. Hiçbir geri adım atma. Yaşın gencecik... Yeni bir hayatın olacak :)
Hoş, yaşın kaç olursa olsun yeni bir hayat imkanın var.
Üstelik küçük meleğinde var.
Hem analık hem babalık seni bekliyor..
Ama o kadar güçlüsün ki hepsinin altından kalkacağına eminim ben.

arkadaslar yazilariniz cok iyi geliyor, hergun okuyorum. bu arada ozelden yazan arkadaslar, desteginiz icin cok tesekkurler ama 100 yorumdan az yorumum oldugu icin maalesef size cevap veremiyorum. burdan yazarsaniz cevap verebilirim

söylenecek tek kelime yazıklar olsun eşine sen onun bebeğini taşı sıkıntılarını çek o kendi sefasını sürsün.bebeğin için dahada güçlü olmalısın bugünlerinde geçecek bebeğinle çok mutlu olacağın günler gelecek ama biraz sabır rabbim yardımcınız olsun

ben yinede beddua etmedim ikisine de. ama masum bir hamile kadinin ahini aldilar, Allah affedermi bilmem. daha bikac gun oldu ama kadin ve annesi banyoda dusup ayaklarini kirmislar. esim her an kafama bisey dusucek kaza geciricem diye korkuyorum diyor. deli gibi yalvariyo bu evlilgii kurtaralim, kolay kurulmuyo yuva diye. dedim ben kimsenin yedegi degilim, o kadinda seni birakti diye bana kosamazsin. o kadinin midesi kaldirabilir paylasmayi ben paylasmam. bir firsati vardi o ilsikisini bitirmek icin ama o beni kandirmayi tercih etti. ben yakalamasam kimbilir ne kadar kandiracakti beni. hala nasil yuzu var affet demeye inanamiyorum. acilarimda gecti, simdi sadece aciyorum ikisininde zavalliligina, dustukleri duruma. hicbir degeri yok benim icin artik

ALLAHIM sabır guc versin canım inş çoook üzüldüm ama erkenden tanımanada ayrıca sevındım. alma mazlumun ahını cıkar aheste ahesteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…