aslinda ikisinede tazminat davasi acmayi dusunuyodum, ama kadin yabanci oldugu icin bisey yapamiyorum. kocama odetmektende vazgectim, tek kurusunu istemiyorum. hayatina benim verdigim parayla basladi desin istemiyorum.
Evetailem tr- de burda kimsem yok, o yuzden daha rahat olacak orda. Hem uzaklasmam lazim bu ulkeden bi sure. Yedi yildir burdayim. Hersey gecmisi hatirlatiyo daha zor geliyo
Kimse sevgilisini kocasını çok övmesin.. Körü körüne de güvenmesin.. Biraz kontrol her zaman iyidir!
Kimse sevgilisini kocasını çok övmesin.. Körü körüne de güvenmesin.. Biraz kontrol her zaman iyidir!
Nerden baslanir nasil anlatilir bilmiyorum. Esimle 2 bucuk yildir evliyiz, toplam 5 yildir birlikteyiz. Ogrencilikte tanistik, sifirdan bir hayat kurduk, birkac yil icinde cok yol katettik ve maddi olarakta iyi yerlere geldik. Kendine hic guveni yoktu, ondan cok daha fazla kazandigim gunler oldu ama hic hissettirmedim. Bu sene kariyerinde cok guzel gelismeler oldu, cok iyi projelerde calisti. Hersey dahada iyiye gidiyordu. Sonra bebegikiz olacagini ogrendik. Ben hep biraz daha beklemek istemistim ama o israr etmisti. Yazmakla bitmez cok guzel gunler yasadik, cok farkli bir iliskimiz vardi. Herkesin giptayla baktigi bir evliligimiz vardi. Herkesin bana soyledigi kocan sana deli gibi asik, seni asla uzmezdi. Bu arada yurtdisindayiz. Ben mobil operatorde pazarlama muduru olarak calisiyorum, sukur iyi bir kariyerim ve gelirim var. Son bikac aydir onda zaman zaman soguma hissettim. Suphelenmeye basladim. En sonunda maillerine bakarken onun ve burdan cocuklu bizden dokuz yas buyuk bir kadinla otel rezervasyonlarini gordum. Bahaneler buldu yalvardi. Ayrintilari dusundukce kafayi yiyorum. O tatile giderken valizini ben hazirladim, dusunebiliyomusunuz o kiyafetlerle gezdi onunla ve dondugunde ellerimle yikayip utuledim. Yazin ben turkiyedeyken bir gunluk arkadasin dugunu icin oda istanbula gelmisti, dugunde bulustuk bana nasil asik asik bakiyodu, herkese esim ne kadar guzel degilmi diye tanitiyodu. Hayranlikla bakiyodu. Ve dugunden sonra bi otelde bulusup birliktegeceyi gecirmisler ben bunlari. Yeniogreniyorum. 30 haftalik hamileyim ve dunyam basima yikildi. Lanet olsun herseyi gectim bu uzuntum depresyonum bebege zarar vereciek diye korkuyorum. Bebek dogduktan sonra bosanmaya karar verdik. O zamana kadar o burda ben turkiyede olucam. Dogumu turkiyede yapicam. Hala soktayim, kendimi cok yalniz hissediyorum. Baskasina ogut vermek ne kadar kolaymis, kendi basima gelince yikildim. Ama hala kendim icin bir umudun oldugunu dusunuyorum, yeni bir hayata baslicam, eskisinden daha guclu olmaliyim, tek basima bebegimi kimseye muhtac kalmadan buyutmeliyim. Cok zor kabullenmek cok zor....
Canım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun diyorum...
Yalnız bir noktayı anlayamadım...
Sen Türkiye'desin o da bir düğün için geldi, düğünde bir aradaydınız ama o geceyi beraber geçirmediniz o otele gitti. Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?