• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumum sonrasi cekilen acilarim

Serapgy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
4
1
6
34
İstanbul
Merhabalar ben hamileyken şeker hastaligi cikti insulun kullandim günde 4 kere normal dogum yapicam diye beklerken sezaryanla. Dogurdum oglumu hersey duzgun gidiyordu hastaneden cikmistik 5 gun sonra dikis yerimden koku geliyordu dogum yaptigim hastaneye goturdu esim megerse dikis yerlerim iltihap yapmis. Şeker hastaligindan dolayi 14 gun hastanede yattim iltihapli yerleri kazidilar neler cektigimi bi allahım bliyor birde ben cok acilar cektim ve yeni dogum yapmama rahmen evladimdan 14 gun ayri Kalmistim ama şimdi ise oglusum 3 yasinda. Ve cekilen mutun acilarimi unuttum iyikide dogmus oglum

Neler de yaşamışsın canım. Allaha şükür geride kalmış ama insanın hafızasından asla silinmiyor. Eltimde aynı sıkıntıyı yaşadı. O zaman ben daha piyasada yoktum tabii anlatılan kadarını biliyorum :) Neyseki oğluşunda sende sağlıklısınız ve her anın tadını çıkarın. Rabbim bunu unutturacak dert göstermesin...

Back