- 20 Temmuz 2024
- 328
- 183
- 30
-
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Bence hastaneye git yengem de böyle anlamıştı doğuracağını hastaneye gittik diğer gün bebek kucağındaydıMerhabalar biraz önce hafif pembemsi bir kanamam oldu 39 haftalık hamileyim. Acaba doğumum mu başladı. Hastaneye gitmeli miyim hemen nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olacak var mı?
Şuan sancım yok o yüzden gidip gitmeme konusunda kararsız kaldımBence hastaneye git yengem de böyle anlamıştı doğuracağını hastaneye gittik diğer gün bebek kucağındaydı
Aynn bende sabahı düşündüm çünkü sancım yokNişan gelmiş.Bu doğum için ilk adım henüz kasılma ağrı yoksa sabahi bekleyebilirsiniz
Ben ilk dogumumda nişan gece gelince gittim direkt dogumhaneye alıp iki gün beklettiler.Genekde nişan dan bir gün sonra doğuyor siz sabah gidin ama muhakkak kontrole ağrınız olmasadaAynn bende sabahı düşündüm çünkü sancım yok
Sancım yok diye gitmek istemedim doğrusuBen ilk dogumumda nişan gece gelince gittim direkt dogumhaneye alıp iki gün beklettiler.Genekde nişan dan bir gün sonra doğuyor siz sabah gidin ama muhakkak kontrole ağrınız olmasada
Stres yapma bu anın tadını çıkar sabah rahat rahat duşunu alıp cikarsin bu gece son kez karnında olduğunu yarın kollarında olcagini düşün.Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimSancım yok diye gitmek istemedim doğrusu
Haklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz için çok tşk edermStres yapma bu anın tadını çıkar sabah rahat rahat duşunu alıp cikarsin bu gece son kez karnında olduğunu yarın kollarında olcagini düşün.Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Haklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz içinStres yapma bu anın tadını çıkar sabah rahat rahat duşunu alıp cikarsin bu gece son kez karnında olduğunu yarın kollarında olcagini düşün.Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Merhaba sabah hastaneye gittim alttan kontrol ettiler 1 cmlk açılma var ve yumuşak dediler sonra ntsye aldılar ama sancım hiç çıkmadı. Ondan sonra eve gönderdiler. Fakat bende 20 dk da bir regl agrısına benzer agrılar var çok uzun sürmüyor. Vallahi bir şey anlamadm evde beklemedeyim şuanBen ilk dogumumda nişan gece gelince gittim direkt dogumhaneye alıp iki gün beklettiler.Genekde nişan dan bir gün sonra doğuyor siz sabah gidin ama muhakkak kontrole ağrınız olmasada
Evet böyle yapıyorlar emin ol evde olman daha iyi bolca yürü evde kendini rahatlat ılık duş iyi gelebilir sancın düzenli ve beş dakika da bir oluyorsa hastaneye geçersinHaklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz için
Merhaba sabah hastaneye gittim alttan kontrol ettiler 1 cmlk açılma var ve yumuşak dediler sonra ntsye aldılar ama sancım hiç çıkmadı. Ondan sonra eve gönderdiler. Fakat bende 20 dk da bir regl agrısına benzer agrılar var çok uzun sürmüyor. Vallahi bir şey anlamadm evde beklemedeyim şuan
ne yaptın merak ettimHaklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz için
Merhaba sabah hastaneye gittim alttan kontrol ettiler 1 cmlk açılma var ve yumuşak dediler sonra ntsye aldılar ama sancım hiç çıkmadı. Ondan sonra eve gönderdiler. Fakat bende 20 dk da bir regl agrısına benzer agrılar var çok uzun sürmüyor. Vallahi bir şey anlamadm evde beklemedeyim şuan
Doğum sancısı nasıl bir şey bilmiyorum ki. Şuan aşırı derecede regl agrısı gibi agri var bende belirli aralıklarla oluyor.Evet böyle yapıyorlar emin ol evde olman daha iyi bolca yürü evde kendini rahatlat ılık duş iyi gelebilir sancın düzenli ve beş dakika da bir oluyorsa hastaneye geçersin
Halen evdeyım kanamam ara ara oluyor çok az. Regl agrısına benzer agrı da var. Heralde hamile olmasam kalkıp agrı kesici alırdım çünkü dayanılacak gibi değil hani. Ama bu sancıyla sabah ntsye grdm sancım çıkmadıne yaptın merak ettim
İlk etapta regl ağrısı gibi oluyormuş zaten ama braxton hicks dedikleri şey de olabilir. Zaman tuttun mu düzenli mi değil mi diye? Kasılma zamanlayıcı falan uygulamalar var telefona indirilen ordan bakabilirsin düzenliyse doğumun yaklaşıyo olabilir düzensizse daha günler olabilir doğumuna :3Halen evdeyım kanamam ara ara oluyor çok az. Regl agrısına benzer agrı da var. Heralde hamile olmasam kalkıp agrı kesici alırdım çünkü dayanılacak gibi değil hani. Ama bu sancıyla sabah ntsye grdm sancım çıkmadı
15 dk bazen 20 dk bazen 10 dkda bir oluyor agrılar ve karnımın alt kısmında oluyor buİlk etapta regl ağrısı gibi oluyormuş zaten ama braxton hicks dedikleri şey de olabilir. Zaman tuttun mu düzenli mi değil mi diye? Kasılma zamanlayıcı falan uygulamalar var telefona indirilen ordan bakabilirsin düzenliyse doğumun yaklaşıyo olabilir düzensizse daha günler olabilir doğumuna :3
E sizin sancılarınız başlamış bence gidin Artık hastaneye15 dk bazen 20 dk bazen 10 dkda bir oluyor agrılar ve karnımın alt kısmında oluyor bu
Gittim hastaneye dün. Eve gönderdilerE sizin sancılarınız başlamış bence gidin Artık hastaneye
Henüz düzenli değil sancilarin ve regl ağrısı gibi olmuyor sancı illa farkedeceksin stres yapmaGittim hastaneye dün. Eve gönderdiler