Doğumum mu başladi?

Burcu ozturk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
328
183
30
Merhabalar biraz önce hafif pembemsi bir kanamam oldu 39 haftalık hamileyim. Acaba doğumum mu başladı. Hastaneye gitmeli miyim hemen nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olacak var mı?

Merhabalar biraz önce hafif pembemsi bir kanamam oldu 39 haftalık hamileyim. Acaba doğumum mu başladı. Hastaneye gitmeli miyim hemen nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olacak var mı?
Bence hastaneye git yengem de böyle anlamıştı doğuracağını hastaneye gittik diğer gün bebek kucağındaydı

Stres yapma bu anın tadını çıkar sabah rahat rahat duşunu alıp cikarsin bu gece son kez karnında olduğunu yarın kollarında olcagini düşün.Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Haklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz için çok tşk ederm

Stres yapma bu anın tadını çıkar sabah rahat rahat duşunu alıp cikarsin bu gece son kez karnında olduğunu yarın kollarında olcagini düşün.Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Haklısınız. Şuan rahatım aslında. Güzel dilekleriniz için
Ben ilk dogumumda nişan gece gelince gittim direkt dogumhaneye alıp iki gün beklettiler.Genekde nişan dan bir gün sonra doğuyor siz sabah gidin ama muhakkak kontrole ağrınız olmasada
Merhaba sabah hastaneye gittim alttan kontrol ettiler 1 cmlk açılma var ve yumuşak dediler sonra ntsye aldılar ama sancım hiç çıkmadı. Ondan sonra eve gönderdiler. Fakat bende 20 dk da bir regl agrısına benzer agrılar var çok uzun sürmüyor. Vallahi bir şey anlamadm evde beklemedeyim şuan

Evet böyle yapıyorlar emin ol evde olman daha iyi bolca yürü evde kendini rahatlat ılık duş iyi gelebilir sancın düzenli ve beş dakika da bir oluyorsa hastaneye geçersin

ne yaptın merak ettim

Evet böyle yapıyorlar emin ol evde olman daha iyi bolca yürü evde kendini rahatlat ılık duş iyi gelebilir sancın düzenli ve beş dakika da bir oluyorsa hastaneye geçersin
Doğum sancısı nasıl bir şey bilmiyorum ki. Şuan aşırı derecede regl agrısı gibi agri var bende belirli aralıklarla oluyor.

İlk etapta regl ağrısı gibi oluyormuş zaten ama braxton hicks dedikleri şey de olabilir. Zaman tuttun mu düzenli mi değil mi diye? Kasılma zamanlayıcı falan uygulamalar var telefona indirilen ordan bakabilirsin düzenliyse doğumun yaklaşıyo olabilir düzensizse daha günler olabilir doğumuna :3

15 dk bazen 20 dk bazen 10 dkda bir oluyor agrılar ve karnımın alt kısmında oluyor bu

Doğum sancısını fark edersin kasılmalar olacak böyle karnın taş gibi oluyor gevsiyor sonra merak etme regl ağrısı şuan nişanın geldiği için oluyor yarin bile daha gelmeyebilir bebeğin oyuzden eve gonderiyolar nişan geldikden iki gün içinde oluyor sanirum dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…