Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayak masajını birkez daha duymuştum. Alt tabana mı masaj mı yapmalı orta bölgeyi sert bişeye batırmalı mı ?35.haftadayım, rahim ağzı kapalı ama nts’de sancı çıkıyor sanırım doğumu başlatmak için ekstra birşey yapmama gerek kalmayacak ...
ama merdiven çıkmak , sıcak su içinde oturmak Doğumu tetikleyen şeylermiş . Ha birde ayak masajı :)
Kolay doğumlar dilerim ❤
Canım tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama perine masajı olarak geçiyor . Bir bak istersen vardır video filanAyak masajını birkez daha duymuştum. Alt tabana mı masaj mı yapmalı orta bölgeyi sert bişeye batırmalı mı ?
Canim ben yeni normal dogum yaptim yani 22 gun oldu. Senin gibi yok ben dogurmayacagim galiba dedim ve 39+4 de hic ama hic sancim agrim olmadan birden suyum patladi. 3 saat sonra iglumu kucagima aldim. Oluruna birak.sadece disari cikamiyorsa. Evin icinde yürü.Merhaba kızlar. 38 haftalık hamileyim. Doğuma yönelik en ufak bir belirtim yok.Son haftalarda olup da açılması olan var mı? Ayrıca normal Doğumu başlatmak için ekstra çabalarınız var mı? Yoksa oluruna mı bıraktınız?
Ayy allah bağışlasın inşallah bizde öyle kolayca kurtuluruzCanim ben yeni normal dogum yaptim yani 22 gun oldu. Senin gibi yok ben dogurmayacagim galiba dedim ve 39+4 de hic ama hic sancim agrim olmadan birden suyum patladi. 3 saat sonra iglumu kucagima aldim. Oluruna birak.sadece disari cikamiyorsa. Evin icinde yürü.
Sağlıkla büyüt canım darısı başımıza inşallah. Normal Doğum için tüm bu çabalarımız :)Canim ben yeni normal dogum yaptim yani 22 gun oldu. Senin gibi yok ben dogurmayacagim galiba dedim ve 39+4 de hic ama hic sancim agrim olmadan birden suyum patladi. 3 saat sonra iglumu kucagima aldim. Oluruna birak.sadece disari cikamiyorsa. Evin icinde yürü.
Çok ağrın oldu mu canım ?Canim bende hiç bir şey etki etmedi. Neler neler denedim. Sancim çok ama acilmam yoktu. En son 39+4 te sancılarım daha da arttı ve propessle normal doğum yaptım.
Dayanamicak gibi olmadi canım. Son 3 saatte bayağı yorduÇok ağrın oldu mu canım ?
Canım tabiki bile isteye öyle bişey yapmam. Sadece önceliğim ve yapmak istediğim Doğum şekli o. Ama eğer illa da sezeryanla sağlıkla doğacaksa bebeğimiz herşey başımız üstüne. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallahne kendını nede bebeiği illada normal doguracam diye tehlıye atma ,
40 haftada kızımı dogurdum ve asla ve asla sancım yoktu
dr ağzından çıkar genede normal doguramazsın dedi ,
sağlıklı dogumlar olsun inşallahhh
Şimdi değil ama 1 hafta falan sonra bol bol yürüyüş ve hurma yemeni tavsiye edrim birde bol bol meryem ana süresi var onu okumani tavsiye edrim. Gene bu haftalardan sonra 1cm açılma oluyor zaten şancı oldukça açılmanın olduğunu doktorlar ebeler elle muyanede anlıyor kasılma gibi şikayetler falan varsada buna dikkat edin derimMerhaba kızlar. 38 haftalık hamileyim. Doğuma yönelik en ufak bir belirtim yok.Son haftalarda olup da açılması olan var mı? Ayrıca normal Doğumu başlatmak için ekstra çabalarınız var mı? Yoksa oluruna mı bıraktınız?