- 24 Ağustos 2008
- 272
- 3
Soru : 35’den sonra çocuk yapmak doğru mudur ?
Cevap : Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.
Soru : Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldin. Karım ne zaman kendini iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
Cevap : Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman…
Soru : Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim ki bebeğimizde reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuda kiminle bağlantı kurabiliriz.
Cevap : Terapistinizle.
Soru : Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı, yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim ?
Cevap : Eğer gripseniz, iyileşirsiniz
Soru : Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden ?
Cevap : Çünkü onlardan daha şişmansınız.
Soru : Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir.
Cevap : Bebeğin annesinin, bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anl..... gelir.
Soru : Atılan çocuk bezlerine ne oluyor ?
Cevap : Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı’da bir siloda toplanıyorlar.
Soru : Doğum hemeroid sebebi olabilir mi ?
Cevap : Doğum, bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.
:lepi::lepi::lepi:
Cevap : Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.
Soru : Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldin. Karım ne zaman kendini iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
Cevap : Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman…
Soru : Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim ki bebeğimizde reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuda kiminle bağlantı kurabiliriz.
Cevap : Terapistinizle.
Soru : Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı, yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim ?
Cevap : Eğer gripseniz, iyileşirsiniz
Soru : Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden ?
Cevap : Çünkü onlardan daha şişmansınız.
Soru : Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir.
Cevap : Bebeğin annesinin, bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anl..... gelir.
Soru : Atılan çocuk bezlerine ne oluyor ?
Cevap : Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı’da bir siloda toplanıyorlar.
Soru : Doğum hemeroid sebebi olabilir mi ?
Cevap : Doğum, bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.
:lepi::lepi::lepi: