• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUMHANE yazısını görünce korktum:S

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
slm kızlar.ben normal doğum yapmayı istiyorum şimdilik buna engel de gözükmüyo.geçen haftasonu doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi görmeye gittim.herşey çok güzel. fakat doğumhane yazısını görünce ürperdim,bi soğuk geldi:S normal doğum yapmış tecrübeli anneler nolur biraz anlatın nasıl bi yer bu doğumhane,nasıl yenicez biz bu korkuyueyvahedigeldismile

ben sezeryanlı 3 dogum yaptım beklı bu sana moral olur hala dogum dan korkmuyorum
o kadar korkulcak bısey olsa kımse 2 dogumunu yapmazdı

hastaneye ilk gittiğimizde bende çok korkmuştum,birde çevremdekiler beni öyle çok korkutmuşlardı ki doğum hakkında,kendimi şartlamıştım resmen.Düşünsene ben oğlumu 4150 gram doğurdum hemde normal doğumla,kime söylesem nasıl doğurdun o kadar bebeği diyor.Zor ama ölecekmiş gibi de hissetmiyorsun kendini.olaylar kendiliğinden gelişiyor zaten.Başımda birsürü hemşire vardı,sürekl sohbet ediyorduk,nasıl nefes alıp vermem gerektiğini söylüyorlardı güzeldi gerçekten.Kısmet olursa 2.ci bebeğimide normal doğumla dünyaya getirmek isterim.

bence çok fazla doğum hakkında konuşmayın düşünmeyin derim..biliyorum mümkün olmuyor insan merak ediyor ama sonuçta herkesin farklı bir hikayesi var..bende doğumhane yazısını görünce çok ürkmüştüm..doğum yaptığım hastanede (hastane çok büyük labirent gibi) üst kata çıkışı ararken yanlışlıkla ziline bastık eşimle hemşire kapıyı açtı buyrun felan :kedi: sonradan yazıyı gördük acaip ürktüm eyvahedigeldismile son ayda da 2 kere doğumhaneye girdim bikere oğlumun hareketlerini saydım azdı hemen gittik diğerinde yanlış alarmmış eve döndük guclubacismile ama sonuç olarak oraya girdim normal olmadı sezeryan oldu..korkulacak birşey yok Allah yardım ediyor sana da edecek stres olma fazla düşünmemeye alışın yeter hayırlı doğumlar canım

normal doğum bir anne için dünyada yaşanak en güzel şey bence..ben 3 ay önce e.normal doğum yaptım,ağrı oldu,9 saat sunni sancı çektim,bebeğimi kucağıma aldığım an herşey geçti,sakın sorkma,herşey çok güzell...sanada hayırlı doğumlar:))

slm kızlar.ben normal doğum yapmayı istiyorum şimdilik buna engel de gözükmüyo.geçen haftasonu doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi görmeye gittim.herşey çok güzel. fakat doğumhane yazısını görünce ürperdim,bi soğuk geldi:S normal doğum yapmış tecrübeli anneler nolur biraz anlatın nasıl bi yer bu doğumhane,nasıl yenicez biz bu korkuyueyvahedigeldismile

hamile olan anne adaylarına daha once dogum yapan kısılerın ozellıklede dogumu kotu gecmıs kısılerın dogum anılarını anlatmamasını tavsıye edıyorum ozellıkle ılk dogumu yapıcak kısıler zaten dogumdan korkuyolar bırde bole kotu anıları dınlınce daha cok etkılenıyor her bayanın farklı dogum anıları vardır bazıları ıyı bazıları kotu dogum fotografları cekdıgım ıcın baya bı tecrubem dogumhaneyle ılgılıde korkulcak hıcbısey yok sadece sana dogumhanelerın soguk oldugunu soyleyebılırım dogum once mumkunse hamılelık egıtımlerıne katılmanı tavsıye ederm korkunu yenebılırsın bolece ayrıca kotu anılar dınleme anne adayları gercekden cok etkılenıyor kotu dogum hıkayelerınden

hepinize teşekkür ederim kızlar,biraz moral buldum en zaından ilk korkan ben değilim dimi amakaydirigubbakcemile3

Hayatının en mutlu anını yaşayacağın yerden neden korkuyorsunki?
Düşün 9 ay hamilelik yaşıyoruz ve gerçekten son dönemleri zor geçiyor, biz bu zor dönemi bitirip, küçücük mucizemize orada kavuşuyoruz,
İnsan doğuma giderken değil o yazıya kendine bile dikkat edemiyor, sadece bebeğine odaklanıyorsun,
İki doğumumda normaldi, inan bana doğum yapmak korkulacak bir şey değil, hatta ben diş doktorundan daha çok korkuyorum :)
Bu arada İzmirdeymişsin nerede doğum yapacaksın ve doktorun kim canım?

Hayatının en mutlu anını yaşayacağın yerden neden korkuyorsunki?
Düşün 9 ay hamilelik yaşıyoruz ve gerçekten son dönemleri zor geçiyor, biz bu zor dönemi bitirip, küçücük mucizemize orada kavuşuyoruz,
İnsan doğuma giderken değil o yazıya kendine bile dikkat edemiyor, sadece bebeğine odaklanıyorsun,
İki doğumumda normaldi, inan bana doğum yapmak korkulacak bir şey değil, hatta ben diş doktorundan daha çok korkuyorum :)
Bu arada İzmirdeymişsin nerede doğum yapacaksın ve doktorun kim canım?

çok teşekkür ederim cnm desteğin içinopuyorumnanaktandoğumumu kent hastanesinde düşünüyoruz kısmetse doktorum da önder bayata.sen de mi izmirdensin

bende normal doğum yaptım 4 kilo doğdu oğluşum.şimdi 9 aylık oldu.
bende çok korkuyordum.hatta ilk gidişimde sancım az diye yatış yaptırıcaklardı
bende daha yok sancım eve gitmek istiyorum deyip bi kağıt imzalayıp çıkmıştım.
eve geldik dizimi izleyip çay içtik.bu arada sancılar var ama çok çok az...
sonra giderek sancılar arttı ama benim öyle dayanılmayayak kadar sancım olmadı.
sonra eşimle balkona çıktık.başladık yürüyüşlere sancılar 5 dk ya inene kadar yürüdük.derin derin nefesler eşliğinde:)
sonra tıpış tıpış hastaneye gittik.ben doğumhaneye girdim.15dk da oğluşum oldu.çok şükür kolay bi doğum geçirdim..

inş.sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.normal doğum gibisi yok..

bende normal doğum yaptım 4 kilo doğdu oğluşum.şimdi 9 aylık oldu.
bende çok korkuyordum.hatta ilk gidişimde sancım az diye yatış yaptırıcaklardı
bende daha yok sancım eve gitmek istiyorum deyip bi kağıt imzalayıp çıkmıştım.
eve geldik dizimi izleyip çay içtik.bu arada sancılar var ama çok çok az...
sonra giderek sancılar arttı ama benim öyle dayanılmayayak kadar sancım olmadı.
sonra eşimle balkona çıktık.başladık yürüyüşlere sancılar 5 dk ya inene kadar yürüdük.derin derin nefesler eşliğinde:)
sonra tıpış tıpış hastaneye gittik.ben doğumhaneye girdim.15dk da oğluşum oldu.çok şükür kolay bi doğum geçirdim..

inş.sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.normal doğum gibisi yok..

çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinopuyorumnanaktansen de oğluşunu sağlıkla büyüt inşallah.off hiç sormayın kızlar normal doğumu çok istiyorum ben de.haftaya doktorum çatı muayenesi yapacak o zaman belli olacak herşey.inşallah aksi bi durum çıkmaz ortayabilmiyorumkismilebu arada karnımda baya indi aşağıya.yakın mıdır dersiniz doğumumkaydirigubbakcemile3

öyle dediğine göre yakın ozaman.nişan gelmişti benim 1 gece önceden 24.saat sonra doğum gerçekleşti..
sen bol bol dua et ben doğum anında bile hep dua ettim...

çok teşekkür ederim cnm desteğin içinopuyorumnanaktandoğumumu kent hastanesinde düşünüyoruz kısmetse doktorum da önder bayata.sen de mi izmirdensin

Kent hastanesiyse gözün kapalı git...
Senin korktuğun o doğumhane varya, ben ikinci doğumumu orda yaptım işte,
İnan bana anestezisi herşeyi mükemmel, zaten sana damar yolundan ne veriyorlarsa, kuşlar gibi rahatlıyorsun, aklına hiç ne korku geliyor ne birşey, hayırlı doğumlar canım...

Kent hastanesiyse gözün kapalı git...
Senin korktuğun o doğumhane varya, ben ikinci doğumumu orda yaptım işte,
İnan bana anestezisi herşeyi mükemmel, zaten sana damar yolundan ne veriyorlarsa, kuşlar gibi rahatlıyorsun, aklına hiç ne korku geliyor ne birşey, hayırlı doğumlar canım...
ohh içim rahatladı valla çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanbu arada anlaşmalı doğum fotoğrafçısı var oranın ama bana pahalı geldi.acaba dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyolar mıbilmiyorumkismile

ohh içim rahatladı valla çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanbu arada anlaşmalı doğum fotoğrafçısı var oranın ama bana pahalı geldi.acaba dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyolar mıbilmiyorumkismile

Walla bilmem, biz kendi fotoğrafımızı ve kameramızı kendimiz çektik. Kent hastanesi başlı başına pahalı zaten, tek eksisi de bu....

Back