• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumgunum ama cok yalnizim..

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...

Doğum gününüz kutlu olsun :KK9:
tanışmasak da mutlu huzurlu yaşlar diliyorum
oluyor öyle zamanlar
ben de çok düşünürüm doğum günlerimde bu konuyu
umudunuzu kaybetmeyin lütfen
her şeyin bir zamanı vardır
iyi ki doğdun !:KK73:

öyle yalnız hissetmeyin ama yaa inanın ben kendi doğum günümü bile unuttum şu hayatın koşturmacasından(üstelik sevgilimede herşeyi unut ama doğum günümü asla unutma diyen birisiyim yani)

neleri neleri unutuyoruz...gün geliyor sevdiğimiz canları kaybettiğimizi unutuyoruz ama iyiki böyle yoksa hayat çekilmez yaşanmaz ki böyle dertli dertli..

yalnızlık Allah'a mahsustur ve gün gelir yakışıklı prensinizi bulursunuz :KK55:

bence hemen bir pasta alın kendinize üstüne mumlarıda dikin ve sesli sesli dileğinizi haykırın sonrada üfleyin ve oturup afiyetle yiyin :kk77:

heee bu arada heeeepiiiiiii börtdeeeeeeeyyyyyyy tuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuu :KK49:

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN

ama bu arada bişey demek istiyorum.
Eğer sen insanların doğum gününü umursayıp arayıp ,soruyorsan kızmakta haklısın.
ama genel olarak bir tebrik bile etmeyen insanlar kendilerine gelince ilgi bekliyor..
bu arada sosyalleşmek senin elinde..
yani öyle kenarda oturarak neden kutlamıyorlar deme...
bak mesela ben evlendiğimden beri doğum günü pastamı alırım annemde toplaşırız kutlarız..
Ve inan bu beni aşırı mutlu eder.. sende böyle yapabilirsin

Mutlu yıllar. Hepimiz yalnızız maalesef hayat acımasız. Ama bugün sizin gününüz kendinize zehretmeyin bence, çıkın dolaşın kendinize güzel bir pasta alın. Yapın bunları :)

Doğum gününüz kutlu olsun :KK9:
tanışmasak da mutlu huzurlu yaşlar diliyorum
oluyor öyle zamanlar
ben de çok düşünürüm doğum günlerimde bu konuyu
umudunuzu kaybetmeyin lütfen
her şeyin bir zamanı vardır
iyi ki doğdun !:KK73:
Tanismasakta sanki kk bayanlarinin hepsi arkadasim gibi ;) saolun ;) ilk defa bu kadar umutsuz ve yapayalniz bi dogumgunum dilerim ilk ve son olurr ....

Saolun iyi dilekleriniz icin..umarim prens gelir artik kurtarsin bu yalnizliktan beni ;)="mordolunay, post: 37154560, member: 546657"]öyle yalnız hissetmeyin ama yaa inanın ben kendi doğum günümü bile unuttum şu hayatın koşturmacasından(üstelik sevgilimede herşeyi unut ama doğum günümü asla unutma diyen birisiyim yani)

neleri neleri unutuyoruz...gün geliyor sevdiğimiz canları kaybettiğimizi unutuyoruz ama iyiki böyle yoksa hayat çekilmez yaşanmaz ki böyle dertli dertli..

yalnızlık Allah'a mahsustur ve gün gelir yakışıklı prensinizi bulursunuz :KK55:

bence hemen bir pasta alın kendinize üstüne mumlarıda dikin ve sesli sesli dileğinizi haykırın sonrada üfleyin ve oturup afiyetle yiyin :kk77:

heee bu arada heeeepiiiiiii börtdeeeeeeeyyyyyyy tuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuu :KK49:[/QUOTE]
Saolin

Med34 .!.:
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN

ama bu arada bişey demek istiyorum.
Eğer sen insanların doğum gününü umursayıp arayıp ,soruyorsan kızmakta haklısın.
ama genel olarak bir tebrik bile etmeyen insanlar kendilerine gelince ilgi bekliyor..
bu arada sosyalleşmek senin elinde..
yani öyle kenarda oturarak neden kutlamıyorlar deme...
bak mesela ben evlendiğimden beri doğum günü pastamı alırım annemde toplaşırız kutlarız..
Ve inan bu beni aşırı mutlu eder.. sende böyle yapabilirsin[/QUOTE
Benim icin onemlidir boyle seyler ve bildigim gordugum herkesinkini kutlamaya calisirim...ama bu sene cok yalniz hissettim kendimi ;( iyiki sizler varsiniz ;)

Back