Doğumgünü Hediyesi...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Arkadaşlar merhaba

3 gün sonra eşimin doğumgünü ama ben hala ne alacağıma karar veremedim...

4 senelik evliyiz çalışmadığım için bugüne kadar 1 defa hediye alabildim ama uzun süredir para biriktiriyorum yine eşimden alıp biriktirdim , isterdim ki kendi paramla alayım ama şuan yapacak birşeyim yok inşallah seneye...

1 haftadır düşünüyorum aklıma hiçbirşey gelmiyor hediye konusunda her zaman sıkıntı çekiyorum ne alacağımı bilmiyorum.Ama istiyorum ki elimde paramda varken güzel birşey alayım .

Güzel fikirleri olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Ben özel hediyelerden çok, ihtiyacı olan hediyelere daha çok meyilliyim. Baştan aşağı giydir mesela.

Kıyafet eksiği hiç yok geçen hafta 8-9 parça aldık. Eşimle gideyim desem hayatta kabul etmez başka ihtiyacımıza harcayalım der, birşey bulamazsam net üzerinden birşey alırım beden -model sorunu olursa değiştirebilir .

Ona minik kağıtların üstüne yazacağın özel ve güzel sözleri şık bir sepete doldur ve akşam mum ışığında hazırladığın özel bir masada giydiğin kırmızı elbise eşliğinde dkvjefvwjrıof... şaka ya şaka tabiiki bunları yapma sakın.

Evde veya h.sonları alışverişte falan giyebileceği şık bir eşofman takımı alabilirsin, atkı, bere seti alabilirsin, isme özel kol düğmesi olabilir, şık bir spor/klasik arası blazer ceket olabilir, kol saati vs vs...

Saat, parfüm, kullanıyorsa tesbih, eksikse tablet, ihtiyacı varsa telefon, futbol oynuyorsa krampon...

Ben mesela alakasız biçimde sandalet almıştım ama kullandı gayet işine yaradı işte.

Elinizdeki birikim ne kadar? Biraz oda belirler bunu.

Ben bu yil esimin dogum gunu icin bir kac binlira biriktirmistim ve onun uzun zamandir istedigi ama parasina emin olamadigi motoru almaya kalkmistim mesela, ama sonra allah korusun motor kazasi filan bir aksilik olur vicdan azabindan olurum diye vazgectim.

Esinizin ilgi alanlarina gore tercihler yapabilirsiniz dedigim gibi ayirdiginiz butce de birikim de etkiler bunu tabi.

Bilgisayar oyunlarini seviyorsa ilgisini cekeceginiz bir oyun alabilirsiniz.

Benimki bir ara akilli saatlere takmisti mesela onlra da bakmistim hatta

Cok sevdigi bir yazarin kitaplarindan bir paket hazirlayabilirsiniz

Ya da sevdigi bir yonetmen yada oyuncunun film arsivini alabilirsiniz

Benim esim aksesuarlari cok sever mesela ben ona koleksiyon halinde sapkalar, sallar, deri eldivenler filan ( biraz degisiktir onun aksesuar tercihleri) alirim.

İmkaniniz varsa yakin bir yerlere haftasonu bir yer ayirabilir yada gunubirlik turlardan alabilirsiniz.

Hicbirsey bulamazsaniz kafaniza kocaman bir fiyonk takin:) sizden ala hediye mi olur:)

Fikirlere bayıldım güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Bütçem 100 lira maalesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…