• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonraki ilk reglinizi ne zaman oldunuz kızlar? ben halen olmadım:((

şekerşm ben 30 mayısda doğum yaptım ağustosda ilk reglimi oldum..
sonra her ay düzene girdi çok şükür..bu ay biraz korkuttu beni 3-4 gün geçikmeli geldi ama
oda çok şükür atlattık

selam kızlar bende doğumdan 2.5 ay sonra hemen regli oldum. ondan sonrada düzenli bir şekilde olmaya devam ettim. (oğluşum şimdi 4.5 aylık ) dilerim bu arada bir kazaya kurban gitmeyiz:)

8,5 ay oldu hala tık yok.. valla böyle pekte rahatım.. hamıle degılsem eger böylesı çok guzell

ben dogumdan sonra 45. gun oldum 3 gun surdu sonra 1 hafta sonra oldum 2 gun surdu duzensız bı sekılde gelıyor

ben dogumdan 4.5 ay sonra oldum normal adet düzenime devam ettim daha sonrada korunma yöntemlerine geçtim tabe :))

Canim Ben Tam 40. Günümde Oldum Ama 6 Ay Olmayan Bile Oluyomuş Dert Etme

bende doğum yapalı 9 ay oldu ama hala tık yok,oğlumu hala düzenli olarak emziriyorum sanırım ondan kaynaklanıyor ,yaz bitene kadar olmasamda hiç fena olmaz rahatlığa iyice alıştım,sıcakta çekilme

doktorum bir sene olmayabilirsin korkma demişti bende tam manasıyla daha olmadım 4 ay oldu sadece olacağım zaman hafif olacakmışım gibi karnım sızlıyor bide koyu sıvı geliyor.. walla rahatım böyle hiç kafama takmıyorum :D

:bbo:merhaba hanımlar benim adım Gönül 8 ay 1 haftalık bir oğlum var ben de daha adet görmedim çok korkuyordum ama benim gibi olanlar olduğunu görünce biraz rahatladım benim oğlum hala düzenli emiyor acaba ondanmı bu konuyu dr.soran varmı korkudan her hafta gebelik testi yapıyorum bir de çok özel olmazsa hangi korunma yöntemlerini sağlıklı bulduğunuzu yazarmısınız teşekkürler

Back