• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonraki ilk reglinizi ne zaman oldunuz kızlar? ben halen olmadım:((

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
kızlar 7 aylık oldu bebeğim:1rolleyes:
ben halen regl olamadım yaa:a015:
9 ay zaten olmuyoruz, kafamçokkarıştı
ilk bebğimden sonra da 7 ay olmamıştım
siz ne zaman oldunuz?
daha doğrusu henüz oldunuz mu?:1rolleyes:

bende kızımın doğumundan sonra 6 ay olmadım .
ama iki üç ay olduktan sonrada hamile kaldım dikkat edin . :((
şimdi kızım 17 aylık ve ben 19 haftalık hamileyim :))

allah yardımcın olsun cnm:1hug:
çok zor olucak eminim ama tek tesellin ikisini beraber büyütüp sonrasında rahat edersin diyelim o zamanpŞeniz,
başka ne denir ki:utangac:

zehracım bende bizim topicte tam bu konuyu soracaktım..daha bende de tık yok..karnım şişip duruyor..ne zaman adet göreceğiz biz ya...

ben ocakta doğum yaptım hemen şubatta adet oldum marta da oldum bide şimdi nisanda olcamm...
zehracım şu bebek ayını gösteren takvimi nerden yapıyosunuz canım linkini banada verirmisin bende yapmak istiyorumm...

amannn korkuttunuz beni hamile kalanlar :)

dun basim donuyordu yoksa hamilemiyim :)

ben 3 ay sonra oldummm

kızlar 7 aylık oldu bebeğim:1rolleyes:
ben halen regl olamadım yaa:a015:
9 ay zaten olmuyoruz, kafamçokkarıştı
ilk bebğimden sonra da 7 ay olmamıştım
siz ne zaman oldunuz?
daha doğrusu henüz oldunuz mu?:1rolleyes:

canım bize öğretileni söyleyim size:utangac:
bebek etkin emdiği sürece (günde en az 10 kez kadar özelliklede geceleri emerse) adet döngüsü düzene girmez a.s
çünkü bebek emdikçe salgılanan hormonlar adet oluşmasını baskılar

bir de hamile kalan arkadaşlar
halk arasında bilinen süt korur doğrudur ama şu çok önemlidir sütün koruması için bebeğe su de dahil kesinlikle dışarıdan hiç bir ek gıda verilmemelidira.s
verilen bir ek gıda da sütün koruması biter
ilk 6 ay sadece anne sütü dediğimiz için(su da verilmeyecek) süt anneyi korur sonrası için allaha emanet olursunuza.s
o yüzden 6 aydan sonra ek bir korunma yöntemi bulmalısınz
eğer bir kazaya uğramak istemiyorsanız:tomato:

ben ocakta doğum yaptım hemen şubatta adet oldum marta da oldum bide şimdi nisanda olcamm...
zehracım şu bebek ayını gösteren takvimi nerden yapıyosunuz canım linkini banada verirmisin bende yapmak istiyorumm...

cnm 7910.org yaz gogle a, açılan 2. site
sen dene , yapamazsan yardımcı olurumŞeniz

aaa benim kız 4 aylık oldu ben tam 3 kere regli oldum ...seni nasıl iş zehra yaaa...7 ay neden olmadın bacım sen ya...bi doktora gitsene...

canım benim 40 ım çıktı kanamam bitti derken 42. günü adet oldum ben hemen oldum zehracım

Benim kırkım çıktı 1-2 gün sonra hemen oldum 2. kezde 3 gün önce oldum.
Bir problem olduğunu zannetmiyorum benim eltiminde oğlu yaşına girecek hala olmadı dr. böyle durumların olduğunu söylemiş.

canım ben lohusalıgımda 40 gun kanamam oldu 40 cıktı ve 4 gun kanamam kesıldı daha sonra yogun bı sekılde regli oldum ve 1 ay gectı gene reglı oldum oglumda 2,5 aylık su andaaa yanı benım reglı olamama gıbı bı sıkıntım olamadıı

zehracım bende 40 çıktı 1 ay sonra regl oldum
ama şimdi çok düznsiz oluyorum bazen 15 günde bir bazen 1 ayı geçiyor
hepten sapıttı yani

bende ara ara cok azzzzzzzz bi kanamam oldu
5 ay gecti adet olmadımıştım bu ay oldum cok şukur
yani kızım 10 aylıkken oldum diyelim net olan bu

Back