Doğumdan sonra?

Hamilelikte daha musait oluyor bunye enfeksiyonlara. Benim ilk gebeligimde cardi enfeksiyon. Doktor sadece bol bol su iceceksin dedi. Ama benimki baya az duzeydeydi.

Benimde var ilac antibiyotikde kullandim gecmedi,napicam bilmiyorum:(

Canım hiç korkutma öyle şeylerle kendini herkesin bünyesi farklıdır.Hiç problem yoksa normal doğum en güzeli..
Bende normal doğum yaptım az bi dikişle hiç bir sorunum yok allaha şükür.Doğum yaptıktan hemen sonrada kalktım.
Yani öyle bir problem olmadı hala ilk günki gibi:oops::-)

[QUmizi oje, post: 47213536, member: 650180"]İlk doğumunuzda mı oldu :KK43:[/QUOTE]
Evet msl
İlk doğumunuzda mı oldu :KK43:
Evet..ic kisimda genisleme var ...hatta hava bile giriyo iceriye cikisini snlatmiyim cok komik durumlara sebep oluyor...bakalim deneye kadar bekliycem 5 ay oldu...olmadi daraltirim artik..napim

ben normal doğum yaptım ilk zamanlar öksürünce filan biraz kaçırıyordum :KK53: "ulan normal doğurduk şimdi de tutamıyoruz" diye dertlenip sağlıkçı bir arkadaşıma anlatmıştım, o da bana bunun doğum şeklinden değil bebeğin mesaneye ağırlığından, baskısından olduğunu, zamanla geçeceğini söyledi. Beni avutuyor diye düşünmüştüm ama dediği gibi hem geçti hem de arkadaşım sezaryen doğum yaptığı halde o da bu durumu yaşadı sonrasında...
bir de lohusalıktan sonraki ilk ilişkide biraz zorlandığımızı hatırlıyorum daha dar gelmişti bize :oops:

Bende normal dogum yaptım eski formuna 40 çıktıktan sonra kavuştu
Hic tereddüt etmeyin. En sağlıklısı normal doğum.

Normal ya da sezeryan farketmiyo.her ikisinde de yasayabilirsin.ama ben kesinlikle normal dogum taraftariyim.ilk dogumumda 7 cm aciklikla dogum yaptim.kesik atildi bayagi ama hicbir sorun yasamadim cok sukur.40 gun sonra eskisi gibi oldu

Dogum yapmis hanimlar bir soruda ben soriyim hazir sizi bulmusken,hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi?
Evet canim birkac kez gecirdim birinde
Dogum yapmis hanimlar bir soruda ben soriyim hazir sizi bulmusken,hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi?
Canim ben bir kac kez gecirdim birinde ilac kullandim siddetli idi ama sıkınti olmadi bol su ic ve doktora git mutlaka...

[QUmizi oje, post: 47213536, member: 650180"]İlk doğumunuzda mı oldu :KK43:
Evet msl

Evet..ic kisimda genisleme var ...hatta hava bile giriyo iceriye cikisini snlatmiyim cok komik durumlara sebep oluyor...bakalim deneye kadar bekliycem 5 ay oldu...olmadi daraltirim artik..napim[/QUOTE]
Canim benim de 9 ay oldu ilk bebegim..cok dikisim oldu ve aynemn dedigini yasiyorum utaniyorumda...bence kesinlikle fark ediyor hic etmemesi imkansiz...ben bir iki daha istyorm olmadi sonradan toptan bir onarim olur...normal muthis bise dogumda ama eskisi gbi olmaz zannetmiyorum

İki tane normal doğum yaptım hiç bi sıkıntım yok.ikincisi 2 ay oldu yapalı ağrı acı hiç bişi yok sanki hiç doğurmamışım gibi.sezeryan olsaydı hala acısını çekiyo olurdum.

[QUOTE="tugbap, post: 47214610, member: 694normalvet msl

Evet..ic kisimda genisleme var ...hatta hava bile giriyo iceriye cikisini snlatmiyim cok komik durumlara sebep oluyor...bakalim deneye kadar bekliycem 5 ay oldu...olmadi daraltirim artik..napim[/QUOTE]
Canim benim de 9 ay oldu ilk bebegim..cok dikisim oldu ve aynemn dedigini yasiyorum utaniyorumda...bence kesinlikle fark ediyor hic etmemesi imkansiz...ben bir iki daha istyorm olmadi sonradan toptan bir onarim olur...normal muthis bise dogumda ama eskisi gbi olmaz zannetmiyorum[/QUOTE]
Benim cok dikis yoktu ama yapisi geregi de normalde bir genisti dogumdan sonra beter oldu :))) yasasin estetik :)))

Merhaba konunun üzerinden 1 kaç ay geçmiş ama yeni üye olduğum için yeni yazabiliyorum :)
Kegel egzersizleri ve topu bu sorunlar için jinekoloğlar tarafından tavsiye ediliyor.
Hatta kızlık zamanlarında başlamak gerekiyor.(biz geç kaldık :)
4 aylık evliyim pelvik kaslarım geniş olduğu için kegel topu kullanıyorum 2 haftadır en erken 4 haftada etki etmeye başlıyor egzersiz ile 3-4ayda :)
Daha idrar kaçırma sorunum yok yani hapsırırken vs ..ama hemen gitmem gerekiyor yetişemiyorum: ) benimki kalıtsal. ..
İdrar kaçırma,doğumda genişleme,orgazm sorunu varsa mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.bıçak altına yatmadan önce düşünün :KK66: ameliyatla da ilerleyen zamanda tekrarlayabiliyor ama top ve egzersizleri sürekli yaptığınızda daralıyor :KK66:

Back