- 24 Haziran 2011
- 23.326
- 48.456
- 798
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Evet ama okuduğum bir sayfada dikiş atılıp vajina girişi eski darlığına dönse dahi, iç kısımdaki kaslar bebek geçtiği için gevşeyip sıkılaşamama durumu meydana geliyormuş
Maşallah babaanneye :)Ayrica babaannem 18 dogum yapmis sadece sonuncusunda sarkma gibi birsey olmus. O da artik iyice yasini aldigi icin ki gelin sahibiymis.
Maşallah babaanneye :)
Allah rahmet eylesin o vakitMaasallahlik bir durumu kalmadi rahmetli oldu. Ama son zamanlarina kadar hic bir saglik sorunu yoktu. 18 doguma ragmen gobegi bile yoktu. :)
Normal doğum yaptım
Gayet memnunum 14 sene oldu
Sizin idrarı tutamaz dediğiniz olay vajinayla ilgili değil
İdrar torbasının sarkmasından kaynaklanan bir olay
Benim eski haline donmedi malesef...
korkdugunuzun basiniza gelmemesi için kegel manevrasini aliskanlik haline getiriseniz wc deyken bi sorununuz olmaz
sezrryanda olsa o tuvalet tutamama sornu olabilir çunku 9 ay boyunca asagi baski yaoiyor kaslara digru
o aliskanlik varsa baska biseye egrek yok zaten yeetrde artar bile o egzersizKegel egzersizini alışkanlık haline getirdim evet, o çok faydalı kaslar için
Ayrica babaannem 18 dogum yapmis sadece sonuncusunda sarkma gibi birsey olmus. O da artik iyice yasini aldigi icin ki gelin sahibiymis.
Hamilelikte daha musait oluyor bunye enfeksiyonlara. Benim ilk gebeligimde cardi enfeksiyon. Doktor sadece bol bol su iceceksin dedi. Ama benimki baya az duzeydeydi.Dogum yapmis hanimlar bir soruda ben soriyim hazir sizi bulmusken,hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?