doğumdan sonra

Konu sahibinden özür diliyorum, dikkatimi çektiği için yazmak zorundayım.

Neden benim profil ismimin neredeyse aynısı ve fotoğrafın aynısını kullanıyorsunuz?
Hahahjahaajjajajaj ben nerden bileyim ilk defa gördüm sizi platformun içinde. İnternette olan bir fotoğraf sanki sizin şahsi fotonuzu aldım koydum. Bu durumda sizde benim aynımı kullanıyorsunuz. Dünün üyesi de değilim 11 yıllık üyeyim

Canım benim evliliğimde cinsel sorunlar vardı zaten ben istekli eşim isteksizdi doğumdan sonra eşim daha da isteksiz oldu ve bende isteksizim artık. Ve doğum yapalı bir buçuk yılı geçti
O kopmalarda yaşandı haliyle
Hiç ertelemeden çözümünu bulmaya calisin

Bu süreçte yanınıza yaklaşamadığında kendini tatmin etmiş olabilir, buna alışmış olabilir, bu konudan gerçekten çok rahatsız olduğunuzu belirtmek, düzene tekrar adapte olmayı öğrenmek, gerekirse kendiniz adım atmak dışında yapacak pek bişey göremedim. Eşiniz istekliyse evlilik ya da cinsel terapi alabilirsiniz etkili olabilir

Ben doğum sonrası ilişki için çabalayanin üzülenin sadece kadın olmasına o kadar üzülüyorum ki !

Dikiş sorunu filan yasamissiniz belki de ağrın olur zarar veririm diye korkuyordur. Biraz zaman gecince eskisi gibi olur. Normal hayata döndüğünuzde seks hayatınızda düzelir eminim.

Valla ben buldugum firsatlarda ya uyuyorum ya da bi kahve yapip dizimi izliyorum veya yuzume maske yapiyorum
Zaten bebekle ugrasmak ekstra efor gerektiriyor ev isi falan da cabasi, bir de buna kafa yoramam
2 hafta ara verildi diye paniklemek falan abarti geldi bana
Artik bebeginiz var tabiki duzen degisecek yani ne bekliyordunuz ki

Erkeklwr bizim gibi yaşamıyor duygularını bende 4 buöuk ay önce doğum yaptım seseryan ile ben olaya şöyle bakıyorum kendi eşimden pay biçiyorum sen çok sor şeyler yaşadın benim dikişlerim normal seyrinde ilerlediği halde bu kadar zorlandım sen iki kere ameliyat oldun eşin sana şuan anlayışla yaklaşıyor bence sen bu durumdayken hem dikişlerin var hem bebek bakıyosun gelip Sana cilve yaparsa seni zora sokacağına düşünüyordur. Zaten böyke şeyler pat diye olmuyor o istek hemen gelmez senin vücudunda ilgili değil onlar da bir süreçten geçiyorlar tuhaf ama öyle gerçekren

Bazen insan 2 hafta geçtiğini bile fark etmiyor o kadae uzak kalıyorsun çocuktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…