- 12 Haziran 2024
- 13
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi pattesqizartmasi
konuştum, konuştum ama farkında değilim, seni aksattığımı ihmal ettiğimi farketmemişim v.s. gibi şeyler söylüyor ki bunlarda beni tatmin etmiyor, zaten devamı da gelmiyor.Açık açık konuşun neden isteksiz davrandığını öğrenin
haklısınız ama o yorgunluğun bende olması gerekmez mi, ne bileyim hiç mi cinsel dürtüsü yok ne oldu bir anda anlamıyorumDogumda ve sonrasnda zor bir dönem yasamıssınız,yorgunluktan stresten dolayı olabilir
evet ilginç ama öyle, belki de o da endişe ediyordur dikişlerime zarar vermekten dolayı ama sonra düşünüyorum ki iltifat etmek bile neredeyse sıfır, bilemiyorum artık düşünmekten yoruldum, bu durum çok zor. dediğiniz gibi umarım geçicidirsanki kocanız doğurmuş gibi değil mi? kimi erkekler doğumdan sonra eşini kadın gibi değil de anne gibi görüyor diyorlar. Su an yeni annesiniz kadınların en büyük cinsel faktörü olan goguslerinizden uavrunuzbicin süt geliyor mesela. bu bile etkiliyormus kimi erkeği. o mu oldu acaba? hani normal şartlarda ilişkiden kaçan yorgun olan veya ertelemeye bahanesi olan siz olmalısınız ki üzerinizden oldukça zor bir doğum geçmiş. insallah geçici bir dönemdir. bebeğiniz hayırlı olsun ve tabi geçmiş olsun. düzelecektir üzmeyin kendinizi bebeğinize odaklanın.
umarım öyledir, umarım benim sabırsızlığımdır. en çok şuan da onun bir sarılmasına dahi ihtiyaç duyuyorum, bu dönem geçtikten sonra zaten ihtiyaç olmaktan çıkacak. Önemli olan şimdiymiş gibi geliyor.Endişe etmeniz için çok erken gibi geldi. Zaten dikiş sorunu yaşamışsınız belki size zarar veririm diye korkuyor. Biraz biraz zamana bırakın...
Arkadaşlar 3 ay önce doğum yaptım ve sonrasında sıkıntılı şeyler yaşadım, dikişlerim açıldı tekrardan dikildi v.s. Aynı zamanda lohusalığım da 60 gün sürdü derken doğumdan 70 gün sonra ancak ilişkiye iznimiz oldu. Fakat ikimizde de hiç istek yok. Bende aşırı istekli değilim ama bu şekilde 2 haftada bir ilişki olması beni korkutuyor aramızda büyük kopmalar yaşanır diye. Bir defa oturup eşimle konuştum, içimi döktüm, o an haklısın v s. dedi ama şuan hala aynı devam ediyoruz, tık yok. Ne bana 2 güzel söz söylüyor ne de ilişki için isteği var. Düşünün artık giyindiğim zaman bile dikkatini çekemiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Aklıma başka şeyler bile getiriyor. Çünkü önceden böyle değildi, en fazla 3 4 gün ayrı kalırdık. Ama şuan 2 hafta oldu ve resmen sıfır çaba. Eve gelip telefona bakıyor gece geç saatlere kadar, o saatte istese bile yorgunum kolum kalkmıyor. Niye böyle oldu ne yapmalıyım akıl verin yaaa
çok fazla ilgileniyor evet o konuda hakkını asla yemem gündüzleri mesela az uyumuşsam o çocuğa bakar ben uyurumEve gelince çocuğa bakıyor mu? Çocukla ilgileniyor mu eve gelince
Dikişlerim açıldı deyince ben bilenkorktum. Kafasında kötü bir görüntü mü oluştu acabaArkadaşlar 3 ay önce doğum yaptım ve sonrasında sıkıntılı şeyler yaşadım, dikişlerim açıldı tekrardan dikildi v.s. Aynı zamanda lohusalığım da 60 gün sürdü derken doğumdan 70 gün sonra ancak ilişkiye iznimiz oldu. Fakat ikimizde de hiç istek yok. Bende aşırı istekli değilim ama bu şekilde 2 haftada bir ilişki olması beni korkutuyor aramızda büyük kopmalar yaşanır diye. Bir defa oturup eşimle konuştum, içimi döktüm, o an haklısın v s. dedi ama şuan hala aynı devam ediyoruz, tık yok. Ne bana 2 güzel söz söylüyor ne de ilişki için isteği var. Düşünün artık giyindiğim zaman bile dikkatini çekemiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Aklıma başka şeyler bile getiriyor. Çünkü önceden böyle değildi, en fazla 3 4 gün ayrı kalırdık. Ama şuan 2 hafta oldu ve resmen sıfır çaba. Eve gelip telefona bakıyor gece geç saatlere kadar, o saatte istese bile yorgunum kolum kalkmıyor. Niye böyle oldu ne yapmalıyım akıl verin yaaa
Konuşun bu talebinizi içinize atmayın.umarım öyledir, umarım benim sabırsızlığımdır. en çok şuan da onun bir sarılmasına dahi ihtiyaç duyuyorum, bu dönem geçtikten sonra zaten ihtiyaç olmaktan çıkacak. Önemli olan şimdiymiş gibi geliyor.
Bebişiniz hayırlı olsun.. Benim de 5 aylık bir bebeğim var.. Sezaryen oldum sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım normal sürecinde ilerledi her şey.. Bu dönemlerde insan her şeyi fazlasıyla kafasına takıyor bence.. Bizim daha uzun süre de birlikte olmadığımız oldu bebekle ilgilenmekten zaten fırsat bulamıyoruz.. Bulsak da oturup başka şekilde zaman geçirmeyi istiyoruz.. İkimiz de bunu kafamıza takmıyoruz.. Bunların da bir süreç olduğunu unutmayın.. İleride her şey bi düzene oturur.. Ama başka bir yorumda söylendiği gibi erkekler eşlerinin anne olduğunu fark edince farklı düşüncelere kapılabiliyorlar.. Zamanla düzelecektir..Arkadaşlar 3 ay önce doğum yaptım ve sonrasında sıkıntılı şeyler yaşadım, dikişlerim açıldı tekrardan dikildi v.s. Aynı zamanda lohusalığım da 60 gün sürdü derken doğumdan 70 gün sonra ancak ilişkiye iznimiz oldu. Fakat ikimizde de hiç istek yok. Bende aşırı istekli değilim ama bu şekilde 2 haftada bir ilişki olması beni korkutuyor aramızda büyük kopmalar yaşanır diye. Bir defa oturup eşimle konuştum, içimi döktüm, o an haklısın v s. dedi ama şuan hala aynı devam ediyoruz, tık yok. Ne bana 2 güzel söz söylüyor ne de ilişki için isteği var. Düşünün artık giyindiğim zaman bile dikkatini çekemiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Aklıma başka şeyler bile getiriyor. Çünkü önceden böyle değildi, en fazla 3 4 gün ayrı kalırdık. Ama şuan 2 hafta oldu ve resmen sıfır çaba. Eve gelip telefona bakıyor gece geç saatlere kadar, o saatte istese bile yorgunum kolum kalkmıyor. Niye böyle oldu ne yapmalıyım akıl verin yaaa
Şuanda kötü bi görüntü yok afedersiniz ama eskisi gibi, dikişlerim açıkken de hiç görmedi zaten.Dikişlerim açıldı deyince ben bilenkorktum. Kafasında kötü bir görüntü mü oluştu acaba
haklısınız zamana bırakmalıyım, o da yoruluyor ondan olabilir belki de :/Bebişiniz hayırlı olsun.. Benim de 5 aylık bir bebeğim var.. Sezaryen oldum sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım normal sürecinde ilerledi her şey.. Bu dönemlerde insan her şeyi fazlasıyla kafasına takıyor bence.. Bizim daha uzun süre de birlikte olmadığımız oldu bebekle ilgilenmekten zaten fırsat bulamıyoruz.. Bulsak da oturup başka şekilde zaman geçirmeyi istiyoruz.. İkimiz de bunu kafamıza takmıyoruz.. Bunların da bir süreç olduğunu unutmayın.. İleride her şey bi düzene oturur.. Ama başka bir yorumda söylendiği gibi erkekler eşlerinin anne olduğunu fark edince farklı düşüncelere kapılabiliyorlar.. Zamanla düzelecektir..
işte sorun şu ki ben onda dürtülerin çok çok azaldığını düşünüyorum artık eskisi gibi değil, önceden sarıldığım gibi arzulayan bi adam şuan öyle değil mesela bu beni korkutuyor. Yoksa hemen her gün ilişki yaşayalım gibi bir isteğim yok, sadece onun hala orada beni arzuladığını istediğini bilmek istiyorum beni bu rahatlatacak aslında. Sadakatinden eminim evet.Malesef eşimle bu konuda biraz çakışıyoruz ama şöyle. O mesela dinlenmeden adım atamıyor o çekimi hissediyorum ama adam yanımda uyuyakalıyor daha adım atamadan. Yani eve gelip üstüne atladığı hiç olmadı hep dinlenmeye ihtiyaç duyuyor ve çoğunlukla sabaha karşı uykudan uyandırılıyorumhe uykumun kalitesi bozuluyor ama bizde böyle uyum sağlamayı öğrendik. Bebekten önce ilk çekim olduğu anda yanaşırdık şimdi evde uyanık bi bebek var mecbur geri plana atıyosun sonra da istemeden de olsa o istek ya bastırılmış oluyor ya da unutuluyor. Daha erken bu arada bence önce bi bu düzene tekrar alışmayı öğrenin. Eski düzene dönebilmek için adımları siz atın. Zamanla eski halinize dönersiniz belki başka hiçbir sorun yoksa. Eşiniz bu kadar zmaan sonra aranızdaki bağı unutmaya meyiklenmiş olabilir mecburi olarak bastırılmış duygular sebebiyle duyarsızlaşmış olabilir. Tekrar canlandırmak için birşeyler yapmayı siz deneyebilirsiniz. Bir de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olcak sanırım ama sadakatinden emin misiniz?
Ben bu konuda çok yüzsüzüm sanırım; eğer sarılmaya ihtiyac duyuyorsam ben sarılıyorum, ondan beklemiyorum. Ayrıca çıplak sarılmanın, tenimizin buluşmasının da çok gerekli olduğunu ve bunun ille cinsel beraberlikle sonuçlanması gerekmeğini düşünüyordum. Beraber sarılıp yatmak bence çok tatmin edici ruhumuz için. Ben eşimi çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum. O nedenle bu tip şeyleri asla ondan beklemiyorum. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyor, onun da bana eşlik etmesini bekliyorum. O nedenle sizin için eğer önemli olan şimdiyse eşiniz bunu bilemeyebilir. Ne istiyorsanız onu siz yönlendirin, ona siz anlatın. Erkek kısmı bilemez gercekten vajina ne kadar zamanda iyileşir, siz be zaman keyif alırsınız. Mesela biz doğumda sonra ilk seksimizi yaptığımız halde eşim ikinci kez için ihtiyatlıydı, benim kendimi iyi hissetmemem konusunda.umarım öyledir, umarım benim sabırsızlığımdır. en çok şuan da onun bir sarılmasına dahi ihtiyaç duyuyorum, bu dönem geçtikten sonra zaten ihtiyaç olmaktan çıkacak. Önemli olan şimdiymiş gibi geliyor.
çoook çok haklısınız, en doğrusununda bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum ama biraz da karakterle alakalı. Ben oturup içimi döktükten sonra tekrardan bi adım atmak yada tekrar oturup konuşmak biraz da zoruma gidiyor açıkçası. Kadın olarak onun arzuladığını görmek istiyorum, aksi halde ben yakasına yapışıyor gibi hissediyorum.Ben bu konuda çok yüzsüzüm sanırım; eğer sarılmaya ihtiyac duyuyorsam ben sarılıyorum, ondan beklemiyorum. Ayrıca çıplak sarılmanın, tenimizin buluşmasının da çok gerekli olduğunu ve bunun ille cinsel beraberlikle sonuçlanması gerekmeğini düşünüyordum. Beraber sarılıp yatmak bence çok tatmin edici ruhumuz için. Ben eşimi çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum. O nedenle bu tip şeyleri asla ondan beklemiyorum. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyor, onun da bana eşlik etmesini bekliyorum. O nedenle sizin için eğer önemli olan şimdiyse eşiniz bunu bilemeyebilir. Ne istiyorsanız onu siz yönlendirin, ona siz anlatın. Erkek kısmı bilemez gercekten vajina ne kadar zamanda iyileşir, siz be zaman keyif alırsınız. Mesela biz doğumda sonra ilk seksimizi yaptığımız halde eşim ikinci kez için ihtiyatlıydı, benim kendimi iyi hissetmemem konusunda.