- 7 Ekim 2015
- 381
- 1.959
- 63
Merhaba güzellikler doğumuma çok az bir süre kaldı. Aslında karar vermiştim 1 yıl ücretsiz izin almaya fakat aklımı kurcalayanlar oldu. Maddi durumumuz allaha şükür idare eder. Doğumdan sonraki süreçte de ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Amma velakin bazı arkadaşlarla muhabbet ettik ve şu tepkiyi aldım " amaan evde napacaksın sıkılırsın zaten, bir tane bakıcı bulursun nolacak ki , bütün gün evde kalıp napacaksın , bence bir daha düşün, zaten çocuk 1 yaşına kadar nedir ne değildir anlamayacak senin yanında olduğunu hatırlamaz bile vs. vs. " Şimdi aslına bakarsanız bende biraz işkoliklik var fakat bebek olunca işler değişecek . Bütün hayatımız değişecek hatta. Ben boş kalmaya çok da fazla zamanım kalacağını düşünmüyorum en güzel ve önemli olanı da bebeğimle birlikte olucam onu 4 aylıkken başka birine bırakıp gitmek zorunda kalmayacağım. Ya da en azından emzirme sorunu yaşamam diye düşünüyorum çünkü ilk 6 ay sadece anne sütü çok önemli diye bangır bangır bağırıyor herkes. Aranızda bu ikilemi yaşamışlar elbetteki vardır. Bana öneride bulunabilir misiniz lütfen ? Yani çalışmaya devam edenler ne gibi sorunlarla karşılaştınız ya da izin kullananlar herhangi bir sorun bunalım gibi şeyler yaşadınız mı ?