doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

ay valla bende çatlıycam.hep korkuyodum acaba diye ama test yaptım negatif çıktı şükür

gözün aydın cimcime bende 2 kere yaptım korkuma çok şükür negatif çıktı benimde:))

seninde gözün aydın canım ya insan çok korkuyo.ama şu an o kadar rahatımki.ateşler basıyo basmasına ama en azından regl ağrısı çekmiyorum şimdilik.çünkü oda kötü oluyo benim

bende ıkı kere gordum daha tık yok valla ama yoktur bısey yanı olmasa ii olur valla

canim bu hapi icerken hamileysen ne olcak yani..orasini pek anlamadim...ilk test yaptiriyor musun....:CüvCüv:

canım ilk test yapıyorum doktorda öyle yaptı negatif çıkınca yazdı
hem ilk dört aylık hamilelere yazılmıyo içinde yazıyo

Kızlaaaaaar kızlaaaaaaar

bugün itibariyle regl olmuş bulunuyorum :)

darısı olmayanların başına...

Büyük bir heyecanla olmayı bekliyodum ama,karnım çok ağrıyo.benim çoks sancılı geçer.artık eskiden olduğu gibi ayda bir çekecem bu sancıyı.

hadi bakalım hayırlı olsun. ben de başladım bugun :bbo: ama sancı olmadı. 1-2 hafta önce hissetmiştim, bekliyordum zaten. bikaç ay daha bekleyebilirdi ama napalım. buna da şükür a.s

cidden gözün aydın canım kimbilir ne kadar rahatlamışsındır... ben de istiyom yaaaaaa :roflol::roflol:

bebisim bes ayina girdi hala tik yok gerci benim lohusaligim 40 gun surdu iki gun sonra tekrar adet oldum,ozamandan beri bekliyorum,gecen gun test aldim negatif cikti allahtann

bende regl oldum kızlar. bi kaç gündür kahverengi lekeler geliyodu dün tam regl olmuş bulunmaktayım.:sm_cool:

gözün aydın genciza darısı bizlere inşalalhh...

genciza tebriklerr...darısı bize olsun bakalım....sanki patlayacak bomba gibi bekliyoruzz..bakalım kısmet bize ne zman uğrayacakk..sanırım regl olduktan sonra kilolarda çabuk gidecekk...

doktora gitsemmi kızlar normalmi bu kadar gecikme 4 ay oldu...

bildiğim kadarıla normal ben diğer bebeklerimde 6 ay civarında regl olabilmiştim.8 ay olan var 1 seneden sonra alan var hemen 1 ay sonra olan var bünye meselesi ama sıkıntı veriyor tabi menepozlu hatunlar gibi olduk ateşleniyoruzz:asigim:sırnaşık şey

daha once dedigim gibi cok normal bu bende 9 ay olmamistim hicde kafama takmamistim hamile falan olurmuyum diye, kafaniza pek takmayin her zaman da test almayin psikolojinizi bozarsiniz aman ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…