Özel hastanelerde pahalı ücretlerle seansları giderilebildigini biliyorumArkadaşlar normalde hamilelikte bile çatlağım yoktu taki sonda gebelik zehirlenmesi geçirene kadar aniden davul gibi şiştim ve şuan ayak bileklerime kadar çatlak oldum.Doğum yapalı 3 ay oldu ayak bileklerime kadar çatladım belim kalçam heryerimde kırmızı çatlak var moralim çok bozuk karnımdaki çatlağı bile düşünmüyorum. Eşimin yanında istediğim gibi giyinemiyorum utanıyorum saçmalama diyor evladımızın izleri diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum geçirebileceğim bi yöntem varmı çok büyük özgüven eksikliği yaşıyorum
Evet kırmızıKırmızı ise biraz daha şanslısınız onu hafifletebilirsiniz. Bol bol nemlendirin kendinizi, biliyorum bebekten dolayı vaktiniz yoktur belki ama aklınıza geldikçe uygun bir ürün kullanın vücudunuza. Geçirebildiğinizi geçirin geçiremediğinizi lazerle düzeltebiliyorlar diye duydum.
Faydası olurmuTatlı madem yağı kullanın
Canım bak ben kayseride yazıyorum burası cok güvenilir bir eczane bir bak istersen online görüsmede yapabiliyorsunArkadaşlar normalde hamilelikte bile çatlağım yoktu taki sonda gebelik zehirlenmesi geçirene kadar aniden davul gibi şiştim ve şuan ayak bileklerime kadar çatlak oldum.Doğum yapalı 3 ay oldu ayak bileklerime kadar çatladım belim kalçam heryerimde kırmızı çatlak var moralim çok bozuk karnımdaki çatlağı bile düşünmüyorum. Eşimin yanında istediğim gibi giyinemiyorum utanıyorum saçmalama diyor evladımızın izleri diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum geçirebileceğim bi yöntem varmı çok büyük özgüven eksikliği yaşıyorum
Nerede yaşıyorsunuz?Arkadaşlar normalde hamilelikte bile çatlağım yoktu taki sonda gebelik zehirlenmesi geçirene kadar aniden davul gibi şiştim ve şuan ayak bileklerime kadar çatlak oldum.Doğum yapalı 3 ay oldu ayak bileklerime kadar çatladım belim kalçam heryerimde kırmızı çatlak var moralim çok bozuk karnımdaki çatlağı bile düşünmüyorum. Eşimin yanında istediğim gibi giyinemiyorum utanıyorum saçmalama diyor evladımızın izleri diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum geçirebileceğim bi yöntem varmı çok büyük özgüven eksikliği yaşıyorum
Tabiki kime sorarsınız sorun tatlı madem yağı önerilirFaydası olurmu