• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra nasıl kılo verdiniz?kac kilonuz kaldı?

super_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
25
0
86
39
Erzincan
bayamlar hic kıyafetlerım olmuyo 59kiloyla hamıle kaldım 73le doğum yaptım suan 66kıloyum ve almayada devam edıyo gıbıyım bebegım cok emmıyo ama rejim yapsammı yapmasammmı kaldım,verırsın dıyolar ama gitmiyo siz neler yaptınız merak ettimm,paylasırsanız sevınırimmm

canım kalorisi az şeyler ye ve hareket etmeye çalış
havalarda ısındı.hergün 1 saat bebeğinle birlikte yürüyüş yap ve bol su iç
kilo verene kadar abur cuburdan,makarna pilav tarzı yiyeceklerden uzak dur.
yani zayıflamak için spor yapman gerekiyor.az yemekle zayıflanmıyor.yürüyüş çok önemli.
ben çok kısa bir sürede verdim.6-7 aylıkken 49 kiloya düşmüştüm.emzirmekte kilo verdiriyor.

tşk ederim canım ama emmiyoki,dışarıda pek cıkamıyorum pek durmuyo ev işlerıylede verılmıyo.evde tek oluncada cansıkıntısından hep bişeyler yemek istiyo ne yapcam bilmiyom istedigim tek şey yazı bu kiloyla gecirmek istemiyorummmm

canım sendeki durum bendede var 67 kiloyum k.doğum doktorum dediki 2 kutu kibrit al yere dök tek tek nefes alıp vererek topla günde 3 kez yap dedi sonra kibriti 3 çıkar dedi ama halen denemedim istersen dene bir onun bir hastası yapmış ama bana bunu ben göbeğimin büyüklüğünden bahsedince söyledi göbek eritmek için galiba ama neticede buda spor her yerin gider bence

Son düzenleme:
onuda hiç duymamıştım bı deneyeyım bakalım tabıkı mutlaka faydası olur.sezeryan göbegide pek gıdecekmiş gibi degil ya allah yardımcımız olsunn

4 ay once 2. bebegim oldu 1.dede 2. dede 20 kg aldim :( ilk olanda acelem yoktu 9 ay sonra spor yapmadan eski kiloma donmustum . Sonra biraz spor yaparak gobegimi topladim ama olusmus olan catlakardan dolayi eskisi gibi olmuyor. Simdi 3 ay icinde eski halime donmem lazim kardesimin dugunu var :) sezeryan oldugu icin 3. ay bitiginden beri yuruyus bandinda gunluk 20dk 2km yurumeye calisiyorum en azindan haftanin 3-4 gunu 70-71 le doguma gitmistim su an 57 kg im hedef 51 . eger yaparim derseniz yuruyus bandi guzel su sira pilatese baslamayi dusunuyorum dvd den izleyerek. Birde nutella ile yollarimi ayirsm tam super olacak :)

Bende senin gibiyim cnm 58.7 ile hamile kaldım 72 73 ile doguma gittim doğumdan sonra 62 dim ama sütun olsun die ye ye dedikce. 66 ya kadar çıktım dikkat ede ede 63 felarım suan. Ama benimde 55 hedefim bol su iciyorum ama çok yuruyemiorum napcm bilmiyorum

4 ay once 2. bebegim oldu 1.dede 2. dede 20 kg aldim :( ilk olanda acelem yoktu 9 ay sonra spor yapmadan eski kiloma donmustum . Sonra biraz spor yaparak gobegimi topladim ama olusmus olan catlakardan dolayi eskisi gibi olmuyor. Simdi 3 ay icinde eski halime donmem lazim kardesimin dugunu var :) sezeryan oldugu icin 3. ay bitiginden beri yuruyus bandinda gunluk 20dk 2km yurumeye calisiyorum en azindan haftanin 3-4 gunu 70-71 le doguma gitmistim su an 57 kg im hedef 51 . eger yaparim derseniz yuruyus bandi guzel su sira pilatese baslamayi dusunuyorum dvd den izleyerek. Birde nutella ile yollarimi ayirsm tam super olacak :)

harikasın bende 59la hamıle kaldım 72le doğum yaptım dogumdan sonra 63 idim sütüm olsun dıye yedım yedım şuan 65im senım gibi 57 olsam öpüp basıma koyacam ama ben yuruyemiyorum yuryus bandımda yok :(

bayamlar hic kıyafetlerım olmuyo 59kiloyla hamıle kaldım 73le doğum yaptım suan 66kıloyum ve almayada devam edıyo gıbıyım bebegım cok emmıyo ama rejim yapsammı yapmasammmı kaldım,verırsın dıyolar ama gitmiyo siz neler yaptınız merak ettimm,paylasırsanız sevınırimmm

bence emziren anne rejim yapmamalı yeme düzenini pek değiştirmemeli,sütün kalitesinin değişmemesi için.
Vücudumuza çokta faydası olmayan karbonhidratı şekeri yağı azaltmak kilo vermede yardımcı olacaktır.karında gevşeme varsa ise,düzenli plates yapılmalı kasları çalıştırdığı için kısa sürede toparlar

bence emziren anne rejim yapmamalı yeme düzenini pek değiştirmemeli,sütün kalitesinin değişmemesi için.
Vücudumuza çokta faydası olmayan karbonhidratı şekeri yağı azaltmak kilo vermede yardımcı olacaktır.karında gevşeme varsa ise,düzenli plates yapılmalı kasları çalıştırdığı için kısa sürede toparlar

canım 2 gundür daha emmiyo sagıyorum 2 cay kasıgı falan geliyo rejime baslasam ıyı olacak önerebildigini bi diyet varmı?şok diyet istemiyorum mahvediyo onlar

66 ile hamile kaldım.
83 ile doğurdum.
doğum sonrası 72 idim.
süt olsun derken 75 oldum.
abur cuburu kesip 6 öğün yedim. bol bitki çayı içtim. 70 oldum. dikkat etmeyi bıraktım, aylarca kilo veremedim. bir ara tatlıyı tamamen kestim. sonra bir süre Dukan mantığıyla ama tam uyarak değil; birgün karbonhidratı çok kaçırdıysam ( yani güne gittiysem :))) ertesi gün karbomhidrat hiç yemedim, bol protein yedim.
en son 68'e düştüm çok sevindim ama akraba ziyeretleri sırasında tekrar 69-70 olmuşum. canım çok sıkıldı. tartılmaya korkuyorum. canım sürekli abur cubur istiyor. motive olamıyorum. bir de hemoroid oldum. kabız kalmamam gerekiyor ama şu an hiçbir şeye konsantre olamıyorum. evde kondisyon bisikleti var, sürmüyorum. acaip yorgun hissediyorum.

hadi beni motive edin :119:

bu arada tanıdığım 3 kişi akupunktura gidiyor, feci sıkı diyetleri var. 10 günde 5-6 kilo veriyorlar. ilk seans 45TL, sonraki seanslar 25TL. her hafta diyet listesi değişiyor. o iğneler iştahlarını kesiyor. ne dersiniz?

54 LE hamile kaldım 63 ile doğum yaptım eylül ayında şimdi 53 kiloyum, 2,5 ay emzirdim ama benim oğlum çok gazlı bir bebekti inanın lohusa dönemimde resmen aç kaldım allahım neydi o günler neyse ki geçti şükür.

hamileliğimde çok kilo almadım sezo ile doğum yaptım eve geldiğimde 58 kilo idim. boyum kısa ve bütün kilolar göbeğimde maalesef gerçi ben hep göbüşlüydüm :D

Back