Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuda hiç duymamıştım bı deneyeyım bakalım tabıkı mutlaka faydası olur.sezeryan göbegide pek gıdecekmiş gibi degil ya allah yardımcımız olsunn
4 ay once 2. bebegim oldu 1.dede 2. dede 20 kg aldimilk olanda acelem yoktu 9 ay sonra spor yapmadan eski kiloma donmustum . Sonra biraz spor yaparak gobegimi topladim ama olusmus olan catlakardan dolayi eskisi gibi olmuyor. Simdi 3 ay icinde eski halime donmem lazim kardesimin dugunu var :) sezeryan oldugu icin 3. ay bitiginden beri yuruyus bandinda gunluk 20dk 2km yurumeye calisiyorum en azindan haftanin 3-4 gunu 70-71 le doguma gitmistim su an 57 kg im hedef 51 . eger yaparim derseniz yuruyus bandi guzel su sira pilatese baslamayi dusunuyorum dvd den izleyerek. Birde nutella ile yollarimi ayirsm tam super olacak :)
bayamlar hic kıyafetlerım olmuyo 59kiloyla hamıle kaldım 73le doğum yaptım suan 66kıloyum ve almayada devam edıyo gıbıyım bebegım cok emmıyo ama rejim yapsammı yapmasammmı kaldım,verırsın dıyolar ama gitmiyo siz neler yaptınız merak ettimm,paylasırsanız sevınırimmm
bence emziren anne rejim yapmamalı yeme düzenini pek değiştirmemeli,sütün kalitesinin değişmemesi için.
Vücudumuza çokta faydası olmayan karbonhidratı şekeri yağı azaltmak kilo vermede yardımcı olacaktır.karında gevşeme varsa ise,düzenli plates yapılmalı kasları çalıştırdığı için kısa sürede toparlar