Oncelikle herkese merhaba nasıl baslayacagimi bilmiyorum cunku beyinen cok yorgun ve karmakarisigim. 4 ay once dogum yapmis 25 yasinda bir anneyim dogumdan sonra asiri pirpirikli olmaya basladim ya cocugumu eve gelen insanlar operse ya hastalarsa gibi gibi..malum hastalik yuzunden cocugumu ne disari cikarabiliyorum nede misafir kabul ettim surekli ya cocuguma bisey olursa ya bisey bulasirsa diye diye kendime hayati zindan etmiş bulunmaktayim artik kendime tahammul edemez hayattan zevk alamaz hale geldim ailem bana bu konuda destek cikiyor ama ben aşamiyorum surekli cocuguma bisey olurmu korkusu yasiyorum anksiyete hastasiyim ve ilacimi emzirdigim icin birakmak zorunda kaldim, esimse tam tersimdir cok rahattir hep birsey olmaz der bu yuzden evliligimiz bile zarar gormeye basladi artik biyere giderken bile bebek arabasinin tekeri ya koparsa ya cocugum duserse kucagimdayken gibi gibi sacma sacma seyler mesela bunlarda var artik cok yoruldum ne yapabilirim nasil normal yasayabilirim bu allahin cezasi hastalik maf etti hayatimi cok yoruldum benmi bukadar deliyim yoksa normali bumu anlayamiyorum..