dogumdan sonra kilo verme yaardiiimmm

Hamileligimde 5 kilo aldim 56 ile hamile kaldim 61 le doguma girdim hic canim birseyler istememisti aciktigimi bile hissetmiyirdum dogumda 51 dustum ama emzirmek felaket aciktiriyor insani suan hizla kilo aliyorum herseyi yiyesim var ben cok halsiz dustugum icin yememide kismiyorum yani emzirirken bence kilo vermek cok zor daha cok yeni biraz vucudunuz toparlansin bebeginiz hareketlensin en kisa zamanda zayiflamaya baslarsiniz onemli olan sagliginiz zayiflamak isterken hem sütünuzu azaltip hem vucudunuzu yormayin yavas yavas gidecek zaten o kilolar siz yeterki hamurisini abur cuburu kesin saglikli beslenin..
Aynı şeyleri yaşıyoruz Yemeyeceğim diyorum yine diyorum bir de benim eşim çok iştahlı ve yanımda hep iştahlı iştahlı yemek yiyor insan olur olmadık canı da çekiyor bu konuda gerçekten çok yalnızım hiç bana yardımcı olmuyor aman diyor boşver diyor ama tabi onun lafını dinlemiyorum

hamılelıgım boyunca 14 kılo verıp dogumda zayıf oncesınden de zayıf olup, dogum sonrası bır anda kılo aldım ben :KK70: herkesın tersıne ...
dogumdan 6 ay sonra emzırmeyı kesmek zorunda kaldıgım gunden ıtıbaren 1 bucuk sene ıcınde 35 kılo aldım
ama 6 ayda hepsını gerı verdım
gunde 2 ögun yedım
sabah 9 kahvaltı ekmeksız sekersız balsız recelsız kızartmasız

aksam 6 yemek ekmeksız pırıncsız patatessız meyvesız

proteın agırlıklı beslendım pasta borek ekmek asla tuketmedım sekerı meyveyı kestım

hıc spor yapamadım cunku kucuk cocugum var bu mumkun degıldı oyuzden yemek kısıtlamasına gıttım gunde 2 ogun aralıklı oruc seklınde arada asla bırsey yemedım sadece turk kahvesı fıltre kahve lımonlu su tarcın cayı ıhlamur falan ıctım ayran bol ıctım
bunu tavsıye edebılırım sıze

Tüm hamileliği 5 kilo alarak mı bitirdiniz ? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum. Çünkü Ebru Şallı falan 7 kilo mu ne aldı diye olay olmuştu da.
Evet 5 kilo aldim tedaviyle hamile kalmistim hamileligim boyunca yerimden kalkmam yasakti sadece lavabo icin kalktim zaten cok istahli bir insan degildim hamileligimdede hic istahim acilmadi eskisi gibi ne yiyorsam oyle devam ettim ekmek hamurisi hic yemedim cunku surekli yattigim icin kabiz olmamam lazimdi 36 haftalik dogum yaptim cok sukur 3.800 dogdu bebegim

hamılelıgım boyunca 14 kılo verıp dogumda zayıf oncesınden de zayıf olup, dogum sonrası bır anda kılo aldım ben :KK70: herkesın tersıne ...
dogumdan 6 ay sonra emzırmeyı kesmek zorunda kaldıgım gunden ıtıbaren 1 bucuk sene ıcınde 35 kılo aldım
ama 6 ayda hepsını gerı verdım
gunde 2 ögun yedım
sabah 9 kahvaltı ekmeksız sekersız balsız recelsız kızartmasız

aksam 6 yemek ekmeksız pırıncsız patatessız meyvesız

proteın agırlıklı beslendım pasta borek ekmek asla tuketmedım sekerı meyveyı kestım

hıc spor yapamadım cunku kucuk cocugum var bu mumkun degıldı oyuzden yemek kısıtlamasına gıttım gunde 2 ogun aralıklı oruc seklınde arada asla bırsey yemedım sadece turk kahvesı fıltre kahve lımonlu su tarcın cayı ıhlamur falan ıctım ayran bol ıctım
bunu tavsıye edebılırım sıze
Ben de dogumdan sonra aynen bu sekilde verdim. Biraz irade gerekiyor surekli evde olup abur cuburdan uzak kalmak zor ama biraz sabredince vucut alisiyor canin istemiyor.

Bende 35 kilo almıştım 85 le Doğuma girdim. Üstelik boyum kısa yürüyen top gibiydim. Doğumdan sonra su süt normal çay kahve içtim emzirdiği için vücut içecek birşeyler istiyor hep ondan sonra kızım emmemeye başladı ayakta emzirdim baktım bi süre sonra Onuda istemiyor evin içinde yürüyerek emzirmeye başladım bazen saatlerce sürdü 4 ayda 55 kiloya düştüm yemeğimi yedim ama sadece ekmek yemedim
Ben de yürüyen top gibiyim :-( 20 kilo aldım boyum kısa. Doğumu nasıl yaptınız? Sezeryan mı?

Back
X