dogumdan sonra kilo verme yaardiiimmm

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
selamünaleyküm kadinlar

bana yardim edecek bilincli deneyimli anne adaylari, anneler ariyorum.

haileligimde cok kilo aldim cocugumu emziriyorum hergun 20 mekik cekiyorum bacak egzersizleri yapiyorum ama hala banamisin demiyorlar. bana daha fazla önerileriniz varmi ? diyet haric:110::110::emir_bebek:

selamünaleyküm kadinlar

bana yardim edecek bilincli deneyimli anne adaylari, anneler ariyorum.

haileligimde cok kilo aldim cocugumu emziriyorum hergun 20 mekik cekiyorum bacak egzersizleri yapiyorum ama hala banamisin demiyorlar. bana daha fazla önerileriniz varmi ? diyet haric:110::110::emir_bebek:
Bende aynı durumdayım.10 kilo gitti 16 kaldı ne iniyorum ne çıkıyorum.Süt olsun diye su bitki çayı içmekten fazla bişeyde yemiyorum niye gitmiyo anlamadım.

Diyet yapmadan kilo veremezsiniz ki Diyet deyince de akliniza yememek gelmesin. Hamur isi, tatli,abur cubur ve paketli seyleri keserek kilolari verirsiniz. 20 mekik hicbir sey malesef.

Bende 35 kilo almıştım 85 le Doğuma girdim. Üstelik boyum kısa yürüyen top gibiydim. Doğumdan sonra su süt normal çay kahve içtim emzirdiği için vücut içecek birşeyler istiyor hep ondan sonra kızım emmemeye başladı ayakta emzirdim baktım bi süre sonra Onuda istemiyor evin içinde yürüyerek emzirmeye başladım bazen saatlerce sürdü 4 ayda 55 kiloya düştüm yemeğimi yedim ama sadece ekmek yemedim

Bende aynı durumdayım.10 kilo gitti 16 kaldı ne iniyorum ne çıkıyorum.Süt olsun diye su bitki çayı içmekten fazla bişeyde yemiyorum niye gitmiyo anlamadım.
seninki yine iyi gitmis ben 35 kilo aldigim icin 17 kilom gitti geriye kaldi 18 kilo kaldi bende iciyorum rezene cayi sütü azaltmiyor.

Bende 35 kilo almıştım 85 le Doğuma girdim. Üstelik boyum kısa yürüyen top gibiydim. Doğumdan sonra su süt normal çay kahve içtim emzirdiği için vücut içecek birşeyler istiyor hep ondan sonra kızım emmemeye başladı ayakta emzirdim baktım bi süre sonra Onuda istemiyor evin içinde yürüyerek emzirmeye başladım bazen saatlerce sürdü 4 ayda 55 kiloya düştüm yemeğimi yedim ama sadece ekmek yemedim
cok iyi masallah allah anali babali büyütsün.. ben bir 75 olsan baska hic birsey istemiyecegim... kilo cok kolay aliniyor ama vermesi bir hayli zor -_-

Yazmissiniz zaten. Cok yeni daha. Bol su icin. Proteine agirlik verin. Emzirmek aciktiriyo ama meyve vs. Gecistirmek lazim. Hayirli olsun bu arada
cok tesekkürler evet yeni cok sükür... ben beklerim 9 ayda beklerim ama aynalara bakinca kendimi begenmiyorum artik... o kadar cok harekette edemiyorum.. en iyisi bogaza dur demek ama türk kadinlarin en zor isi bu

cok iyi masallah allah anali babali büyütsün.. ben bir 75 olsan baska hic birsey istemiyecegim... kilo cok kolay aliniyor ama vermesi bir hayli zor -_-
Allah razı olsun seninkini de sağlıkla büyütürsün inşallah. Sevdiğim bi pantolonun içine giremeyince o beni çok tetiklemişti zaten çocukla uğraşmaktan pek yemeğede fırsat kalmıyordu çoğu zaman :anne:

Allah razı olsun seninkini de sağlıkla büyütürsün inşallah. Sevdiğim bi pantolonun içine giremeyince o beni çok tetiklemişti zaten çocukla uğraşmaktan pek yemeğede fırsat kalmıyordu çoğu zaman :anne:
evet dogru ama benim pasam daha 2,5 aylik oldugu icin hep uyuyor xD yemek yiyor biraz bakiniyor sonra yatiyor o yattigi zaman arada spor yapiyorum insallah pesinden kosacagim zamanda gelecek o zaman dedigin gibi hic bir seye zamani olmaz insanin

2,5 ay oldu cok sükür

biraz firsat ver vucut kendini toparlasin canim.

Bir cok kisi emzirirken zayiflamanin kolay oldugunu soyler ama istah cok acildigi icin aksine zordur.

Omrumde hic kilo sorunum olmadi. Hamileligi 7 kg ile atlattim. Ama emzirme bitmeden pek kilo veremedim. Oglum 4 ay emdi. Sonra cok rahatca hepsi gitti.

Bebegi arabaya koyup bolbol yuruyus yapmani tavsiye ederim havalar sogumadan.
Hamur tatli kizartma yiyor musun?

biraz firsat ver vucut kendini toparlasin canim.

Bir cok kisi emzirirken zayiflamanin kolay oldugunu soyler ama istah cok acildigi icin aksine zordur.

Omrumde hic kilo sorunum olmadi. Hamileligi 7 kg ile atlattim. Ama emzirme bitmeden pek kilo veremedim. Oglum 4 ay emdi. Sonra cok rahatca hepsi gitti.

Bebegi arabaya koyup bolbol yuruyus yapmani tavsiye ederim havalar sogumadan.
Hamur tatli kizartma yiyor musun?
Hayır hamur işlerini bıraktım ekmeği komple kestim çayıma eskiden siyah şeker atıyordum şimdi şekeri de bıraktım çayı da bıraktım çünkü çay şekersiz asla içilmiyor. Yani anlayacağın tek rezene çayı içiyorum oda sütümü çoğaltısın diye. Akşam altıdan sonra bir şey yemiyorum ama fena açım

Hamileligimde 5 kilo aldim 56 ile hamile kaldim 61 le doguma girdim hic canim birseyler istememisti aciktigimi bile hissetmiyirdum dogumda 51 dustum ama emzirmek felaket aciktiriyor insani suan hizla kilo aliyorum herseyi yiyesim var ben cok halsiz dustugum icin yememide kismiyorum yani emzirirken bence kilo vermek cok zor daha cok yeni biraz vucudunuz toparlansin bebeginiz hareketlensin en kisa zamanda zayiflamaya baslarsiniz onemli olan sagliginiz zayiflamak isterken hem sütünuzu azaltip hem vucudunuzu yormayin yavas yavas gidecek zaten o kilolar siz yeterki hamurisini abur cuburu kesin saglikli beslenin..

Hamileligimde 5 kilo aldim 56 ile hamile kaldim 61 le doguma girdim hic canim birseyler istememisti aciktigimi bile hissetmiyirdum dogumda 51 dustum ama emzirmek felaket aciktiriyor insani suan hizla kilo aliyorum herseyi yiyesim var ben cok halsiz dustugum icin yememide kismiyorum yani emzirirken bence kilo vermek cok zor daha cok yeni biraz vucudunuz toparlansin bebeginiz hareketlensin en kisa zamanda zayiflamaya baslarsiniz onemli olan sagliginiz zayiflamak isterken hem sütünuzu azaltip hem vucudunuzu yormayin yavas yavas gidecek zaten o kilolar siz yeterki hamurisini abur cuburu kesin saglikli beslenin..
Çok teşekkürler ❤️❤️

Tüm hamileliği 5 kilo alarak mı bitirdiniz ? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum. Çünkü Ebru Şallı falan 7 kilo mu ne aldı diye olay olmuştu da.

Back
X