• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra karnınızı sıktınızmı ?

xmoye_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
234
0
96
Balıkesir
kızlar ben 17 haftalık hamileyim size merak ettiğim bi konuyu sormak istedim... doğum olduktan sonra karnını herhangi bir korseyle yada bir kumaşla sıkı sıkı sarınca karın eski haline daha çabuk dönüyormuş sezeryanda zor oluyormus sanırım ama normal dogum da zorlugu yokmus.böyle bir şey deneyen varmı? işe yarıyormu gerçekten :uhm:

slm canım merakını gıdereyım ben sezeryanla dogum yaptım ve 3. gun karnımı sıktım sal gıbı bırseyle.bence daha rahat oluyor dıger türlü karnım öne düsecekmıs gıbı oluyordu.hıcte acı cekmedım .sonrasındada ınce carsafla sıktırdım ve suan 55 günlüğüm çok az göbegım kaldı.tabı dikişlerine dıkkat ederek yapmalısın.ayrıca dogumdan 10 gun sonra dikişlerım için dr gıttım.dr um rahmın çok cabuk toparlanmıs nasıl yaptın dedı bende sardım dedım ıyı yapmısssın dedı.....bılginize....ınsallah benım kadar rahat edersın hayırlı dogumlar canım...

ben normal doğum yaptım karnıma sadece gübek için olan korselerden sardım yaklaşık bir ay falan devam etmiştim 3 doğum yaptım hiç gübeğim yok bilmiyorum onun etkisi olabilir

ben 3 aylıkken korseye başladım, gerçekten işe yaradı. haftaya cuma 2. sezeryanımı olucam inşallah yine giymeyi düşünüyorum. :lepi:

yok ben 3 yıl evvel sezeryanla doğum yaptım. doğumdan 3 ay sonra kullanmaya başladım korseyi. bu doğumumdan sonra da kullanıcam bakalım inşallah :))

yok ben 3 yıl evvel sezeryanla doğum yaptım. doğumdan 3 ay sonra kullanmaya başladım korseyi. bu doğumumdan sonra da kullanıcam bakalım inşallah :))

bende yaklaşık 3 ay olucak dğum yaalı korse falan takmadım.. taksam işe yaramıkii. offoff koca bitr göbek:((

Back