• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra ilk ilişkiniz nasıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çok korkuyodum ama ilk defa gecen gün ilişkiye girdik ve ben normal doğum yaptığım için çok tedirgindim. Ama hiç bişey olmadı çok şükür korktuğuma değmedi. bizde ilişkiye girmeyeli 3 ay olmuştu. bu ara verme işi fena olmuyomuş birbirimizi bayağı bi özlemişiz:)) benim oğlumda 1.5 aylık oldu

bende 7 hafta beklemistim dogumdan sonra
bana doktorum kayganlastirici jel onermisti cunku dogumdan sonra orasi bir sure kuru oluyomus tavsiye ederim

bende çok korkmuştum ve o korkuyla kendimi çok kastım yarıda kesmek zorunda kaldık yani çok kötügeçmişti

ben 40. ımın çıktığı gün yaptım valla.zavalllı adam perişandı...
korktum aslında psikolojik oluyor bu iş biraz.hala adetim bittikten sonra korkuyorum..düşünmemek lazım..alışıyor insan.aynı ilk gece gibi bişi.

dogumdan sonraki ilk iliskiye ayni gerdek gecesine benzetirler ama 40 gün beklemek sart

ben iki dogum yaptim ilk dogumdan sonra iliskiye girmek zor oldu canim cok acimisti ama ikinci dogumdan sonraki iliskide sorun olmadi galiba psikolojik

bence tamamen psikolojık bir durum kendimden biliytorum kendimi ne zman kassam acıcak desem illaki acıyor ne zaman rahat olsam yolunda gidiyor

cesaretınızden dolayı hepınızı kutluyorum,hamılelıgımde 2 ay once bırakmıstım,kırkımda cıktı,ve ustune 10 gun daha gectı,deneme yaptık ama kocamı yanıma yaklastıramadım korkudan gercekten aynı ılk gecekı gıbı...nasıl yapıcam ben ya' benı hıc ozlemedın mı' dıyıp duruyo,allah yardımcımız olsun.....

canlar ben ilk geceden daha tedirgindim yaaa o dikişlerden sonra tabi insan oraya müdahale istemiyor
psikolojik olarak acıyacagına inandırdıgım için acıdı tabi ilk geceden daha fazla acı cektim hatta
ama sonra korkma korkma acı yok psikolojik diye diye normale döndü bakalım

kızlar bu meselede biraz kocalarada iş düşüyor deralde onların hazırlaması rahatlatması gerek sizleri bende bugün yarın doğum yapacağım. düşünüyorumda ilk gecemi hiç güzel hatırlamıyorum aceleye getirdi bizimkisi busefer uyarıcam onu özel bişeyler istiyorum mum ışığı felan romantik bi ortam. yoksa beklesin bi 9 ay daha:roflol::roflol::roflol:

ay bende doğum yaptım yapıcam...sabırsızlıkla o geceyi bekliyor eşim koklayıp duruyor beni....bende çok özledim aşkımı...bak bana da mantıklı geldi mum falan....dur kız bende o gece ilk gecemizmiş gibi hazırlanayımmmm....

ilk gece gibi hazırlanmak komik olur bence
adamların mum falan görecek takati kalmadı ki...................

valla bende acı falan olmadı zaten özlem vardı kocişime çokda süper oldu

benımde ılkınde bıraz acıdı.ama ıkıncıde eskısı gıbıydı.bence bunu kafanıza takmayın kendınızı rahat bıraktıgınız surece super benım sezeryandı dıkıslerım acır dıye korkuyodum ama hıssetmıyorsunuz bıle

ay bende doğum yaptım yapıcam...sabırsızlıkla o geceyi bekliyor eşim koklayıp duruyor beni....bende çok özledim aşkımı...bak bana da mantıklı geldi mum falan....dur kız bende o gece ilk gecemizmiş gibi hazırlanayımmmm....

mum iyi fikir yalnız dikkat edin bebek ağlayıp da yanına koştuğunuzda söndürmeyi unutmayın:sm_cool:

kızlar korkmanıza hiç gerek yok özlemle birleşince çoook güzelll oluyor ve hiçç acımıyor .. acıyacak derseniz acır tabii :))) yanlız ben sezeryanlıyım normal doğum yapıp da dikişlerinden korkan arkadaşlara bişey söyleyemicem

kızlar ben birsey soracagim benim dogumuma daha var,ama dogumdan sonra ilişki konusundabenim aklımı en cok bu kurcaliyor, sonucta emziriyor olacagiz ve goguslerde sut dolu olacak :( ilişkide bu sorun olmuyormu??? inşallah anlatabilmişimdir??

:sm_confused:

kızlar ben birsey soracagim benim dogumuma daha var,ama dogumdan sonra ilişki konusundabenim aklımı en cok bu kurcaliyor, sonucta emziriyor olacagiz ve goguslerde sut dolu olacak :( ilişkide bu sorun olmuyormu??? inşallah anlatabilmişimdir??

:sm_confused:

tatlım göğüsleri olaya dahil etmemek lazım

kızlaarrr ben 34 haftalık hamileyim yaklasık 1,5aydır eşimle ilişkiye girmiyoruz onu cok özledim :17: biliyorum oda beni özlüyor ama garibim işte sabrediyor neyse doğuma 1ay vardaha sonrasında 40gün en az allahım yardımcımız olsun doğumda ve sonrasında eşime cok minnettarım bizi benden cok düşündüğü için rabbim ondan razı olsun....

Back