G
GECEYARISIGÜNEŞİ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
-
hayır canım sezeryan la sorun olmuyor zaten dinimize ğöre 40 gün belemen gerekiyor bilğin olsun die sölüyorum o sürede yaralar dikişler düzeliyor tabi seçim senin ben 40 ün dedim die beklemek zorunda deilsin selamlar
ben dogum yapali 11 mayista uc ay olucak ama ben hale dusunemiyorum oyle biseyi sezeryanladogum yaptim bende
AA GIZANIM DAA SEN KOCİŞİNİ KIRKLAMADINMI HEEEEnaniknanik BENDE BAŞLARDA KORKMUŞTUM HEMDE ÇOK BİR KERE YARIDA BIRAKMIŞTIK KORKTUĞUM İÇİN KENDİMİ KASTIM KASINCADA CANIM YANMIŞTI BU YÜZDEN BRİ HAFTA HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİK BİLE AMA ŞUANDA HİÇ BİR SIKINTIM YOK 6 CMLE DOĞUM AYPRIM VE KESİ VARDI 6 DİKİŞİM VARDI (ERKEN DOĞUM).
HİÇ KORKULACAK BİRŞEYİ YOK BU İŞİN[/I][/COLOR][/FONT]
dikişli olunca 40 çıkana kadar iyileşiyormu dikişler?
yaranı nekadar hıjyenik tutarsan okadar çbuk geçer benim 17. gün geçti, Aysimacım sana gelincede bence biryerlerden başlamalısın artık canım kendini ilişkiden soğutuyorsun farkında değilsin, benimm kadar canı tatlı olan yoktur heralde , ben başladıysam sen .................. bak beni dinle 7. 8 şiddetinde deprem bekliyorum senden :)) bizde haftada yada 2 haftada 1 oluyor ama yinede oluyor hadi canım eşinle arayı sıcak tut.)acaba benmi hamişim bak daaa hala regl olmadım 1 hafta geçti yasmin kullan canım %98 koruyor,bende başlıcam[/QUOTEŞenizcanimya cok eylenceli yazmissin canim yok guzelim birak defremi bel yel bile istemiyorummmmm .cidden belkide sorunum var psikolajik olmassa doktora gidicem psikatriyiye canim.ay canimya cok seker anlatmisin canim.bu arada onerdigin korunmayi merak ettim gerci benim ihtiyacim yokta hahahay.ama anlamadim canim bana bak hamismi oldun yoksa hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?