• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra ilk ilişkiniz nasıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GECEYARISIGÜNEŞİ

Ziyaretçi
kızlar doğumdan sonra ilk ilişkiniz nasıldı yaa ben çok korkuyorum

ben de korkmuştum başlarda..biraz zor tabi uzun süre ara verince . ama sonra düzeliyor:)

canım korkma bence psikolojik olarak korktugun zaman acımasa da acı cekiyorsun
ben öyle olmuştum şimdi normale döndü

bende bu durumdan korkuyorum , yanlız bişeyi merak ediyorum sezeryanlı doğumdan sonra ilişkiye girmek daha mı kötü oluyor ? baskıyla iç dikişler acıyor mu acaba ? aranızda yaşamış olan varsa bilgilendirirse seviniriz

hayır canım sezeryan la sorun olmuyor zaten dinimize ğöre 40 gün belemen gerekiyor bilğin olsun die sölüyorum o sürede yaralar dikişler düzeliyor tabi seçim senin ben 40 ün dedim die beklemek zorunda deilsin selamlar

hayır canım sezeryan la sorun olmuyor zaten dinimize ğöre 40 gün belemen gerekiyor bilğin olsun die sölüyorum o sürede yaralar dikişler düzeliyor tabi seçim senin ben 40 ün dedim die beklemek zorunda deilsin selamlar

Ne demek beklemek zorunda degil Hem saglik Hem Dini acidan 40 gün beklemesi sart!
dR lar bile hic bir inanca sahip olmayan doktorlar 6 hafta beklenilmesini sart kosuyor Ki 6 ..haftanin sonunda dr kontrolünden gecip girmesi daha uygun
Ben burda cok bayana tercümanlik yaptigim icin yeterince Kötü Sonuclara sahit oldum dikisi acilip kanamasi olanlar mi dersin? Yoksa tekrar dikis olanagi olmadigi icin ömür boyu o halde sorunlu cinsellik yasiyanlarmi yoksa enfeksiyon gecirenlermi yani en güzeli dinimizin emrettigi sekilde beklemeli arkadasimiz sagligi acisindan bunu bilir bunu öneririm
Sevgiler..

hanımlar ben zaten beklemekteyim , benim sorum anlaşılmadı galiba :)) sezeryan dan sonra ilişkiye girildiğinde haliyle erkek üstte yüklenince iç dikişlerde acıma oluyor mu ben bundan biraz düşüncedeyim ..

ben sezeryanla doğum yaptım ve 50 gun beklemek zorunda kaldım cunku hemen lohusalıgımdan sonra reglı oldum kı gecen gun cok canım yandı nedendır bılmıyorum ama kızlare dıkkat edın bence

kizlar bende bu 40 gün konusunda birsey söylemek istiyorum,burda inancsiz olsun hristiyan olsun drlar ve ebeler dogum sonrasi sizde zaten var bunu biliyorsunuz,diye baslyorlar ve ayni telkini veriyorlar,birde lohusalikta hijyene dikkat etmeyenlerin ilerde vajinalarindan koku sikayetleri olacaklarini ekliyorlar...bilginize...

valla benimkide tam tersi oldu ben hiç kotkmadımda eşim canımın acımasından korktu ayyyyyyyyy aşkım benim ya çok özlemiştim onu Şeniz eeeeee kolay değil baya ara veriyosun hiç korkma normal doğum yapmıştım ve hiç acı hissetmedim ama tabi benim kırkım çıkana kadar dikişlerim iyileşmişti

ben dogum yapali 11 mayista uc ay olucak ama ben hale dusunemiyorum oyle biseyi sezeryanladogum yaptim bende

ben dogum yapali 11 mayista uc ay olucak ama ben hale dusunemiyorum oyle biseyi sezeryanladogum yaptim bende

AA GIZANIM DAA SEN KOCİŞİNİ KIRKLAMADINMI HEEEEnaniknanik BENDE BAŞLARDA KORKMUŞTUM HEMDE ÇOK BİR KERE YARIDA BIRAKMIŞTIK KORKTUĞUM İÇİN KENDİMİ KASTIM KASINCADA CANIM YANMIŞTI BU YÜZDEN BRİ HAFTA HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİK BİLE AMA ŞUANDA HİÇ BİR SIKINTIM YOK 6 CMLE DOĞUM AYPRIM VE KESİ VARDI 6 DİKİŞİM VARDI (ERKEN DOĞUM).

HİÇ KORKULACAK BİRŞEYİ YOK BU İŞİN
:utangac::utangac:

dikişli olunca 40 çıkana kadar iyileşiyormu dikişler?

AA GIZANIM DAA SEN KOCİŞİNİ KIRKLAMADINMI HEEEEnaniknanik BENDE BAŞLARDA KORKMUŞTUM HEMDE ÇOK BİR KERE YARIDA BIRAKMIŞTIK KORKTUĞUM İÇİN KENDİMİ KASTIM KASINCADA CANIM YANMIŞTI BU YÜZDEN BRİ HAFTA HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİK BİLE AMA ŞUANDA HİÇ BİR SIKINTIM YOK 6 CMLE DOĞUM AYPRIM VE KESİ VARDI 6 DİKİŞİM VARDI (ERKEN DOĞUM).

HİÇ KORKULACAK BİRŞEYİ YOK BU İŞİN[/I][/COLOR][/FONT]:utangac::utangac:

biricik arkadasimya ya benimmi korkumu baska biseymi bilmiyorum alti aydir boyleyim dogumdan uc ay once kestim nerdeyse kizim mayisin 11 uc aylik olucak halen dusunmuyorum sanirim bayabi surede dusunmuyeceyim sebebinide bilmiyorum dikislerime bisey olucakmi diye korkuyorum yine hamile kalirmiyim diye korkuyorum bilmiyorum yada psikolpojim bozuldu bilmiyorum

yaranı nekadar hıjyenik tutarsan okadar çbuk geçer benim 17. gün geçti, Aysimacım sana gelincede bence biryerlerden başlamalısın artık canım kendini ilişkiden soğutuyorsun farkında değilsin, benimm kadar canı tatlı olan yoktur heralde , ben başladıysam sen .................. bak beni dinle 7. 8 şiddetinde deprem bekliyorum senden :)) bizde haftada yada 2 haftada 1 oluyor ama yinede oluyor hadi canım eşinle arayı sıcak tut.;))acaba benmi hamişim bak daaa hala regl olmadım 1 hafta geçti yasmin kullan canım %98 koruyor,bende başlıcam

yaranı nekadar hıjyenik tutarsan okadar çbuk geçer benim 17. gün geçti, Aysimacım sana gelincede bence biryerlerden başlamalısın artık canım kendini ilişkiden soğutuyorsun farkında değilsin, benimm kadar canı tatlı olan yoktur heralde , ben başladıysam sen .................. bak beni dinle 7. 8 şiddetinde deprem bekliyorum senden :)) bizde haftada yada 2 haftada 1 oluyor ama yinede oluyor hadi canım eşinle arayı sıcak tut.;))acaba benmi hamişim bak daaa hala regl olmadım 1 hafta geçti yasmin kullan canım %98 koruyor,bende başlıcam[/QUOTEŞenizcanimya cok eylenceli yazmissin canim yok guzelim birak defremi bel yel bile istemiyorummmmm .cidden belkide sorunum var psikolajik olmassa doktora gidicem psikatriyiye canim.ay canimya cok seker anlatmisin canim.bu arada onerdigin korunmayi merak ettim gerci benim ihtiyacim yokta hahahay.ama anlamadim canim bana bak hamismi oldun yoksa hee

ay size inanamıyorum kızlar ya ben mi çok azgınım acep diye düşünmeye başladım vallahi doğum iin son aydayım 5 aydır ölecem herüfsüzlükten çok ösledim aşkısımı ben yaa...bu 40 gün bekleme olayını bilmiyordum herife hergün azcık daha bekle aşkım az kaldı demekten dilimde tüy bitti şimdi 40 gün daha dersem kesin vuracak beni :))) ay nasıl beklerim ya 40 gün daha doğuma 3-4 hafta var bide üzerine 40 gün amanınnnnn gel teskere gel teskere başka da bişey denmezzz herhaldeee beklicez çaresizzzz....

kızlaaaaarrrr!! neler yazmışsınız öyle yaaa????? sanırım aranızda en vahim durumda olan benim..:) gerçi ben bunu zaten biliyordum da..
doğumuma hayırlısıyla 1 hafta 10 gün falan var.. veeee biz hamileliğimin başından beri ilişkiye girmiyos :( ilkini kaybetmiştik:( ve biz bu vicdan azabıyla kahrolmuştuk. ikincinin de başlarda riski olunca ammaaaan dedik ve o gün bugün tık yok:( walla bende eşim adına da üzülüyorum bu duruma da ama naparsın işte. hele ki doğum sonrasına da ne kadar süre vereceğimi kendime jiç bilemiyorum artık 2 aymı olur, 3 ay mı olur? accayip tırsıyorum.. nasıl iyileşicem de tekrar o işleri yapıcam diye??? :(
ilk bebişimiz düşük olmuştu ve maalesef kürtajla sonuçlandı, o kötü günleri hatırlamak bile istemiyorum.. o operasyondan 3 ay sonra ben endişeyle ve biraz da çaktırmadan ağlayarak :( tekrar ilişkiye girebilmiştim. Ama canım eşim çok sağolsun bana her konuda anlayışlı da Allahtan büyük moralim ve tesellim o bari..

umarım doğumdan sonra kısa sürede iyileşirim de e artık adamcağıza da yazık farkındayım:)

hepinize sevgiler..

canım ben sezeryanla doğum yaptım 40ım çıkınca ilişkiye girdik korkumdan canım yandı ama dikişlerim değil vajinada acı hissetim halada tedirgin olduğum için acı hissediyorum oğlum 2 aylık olacak

Back