Benim de doğumdan sonra ilk ilişkim çok zor olmuştu hatta kaç sefer ilişkiyi ortasında bırakmak zorunda kalmıştık kanamam oluyodu 2 buçuk aydan sonra normale dönmüştüMerhabalar herkese
Yurtdışında yaşıyorum ve 48 gün önce müdahaleli (forseps) doğum yaptım. Doktorum zor bir doğum olduğunu söyledi.çok dikişim vardı. Otuturken yürüken birşey hissetmiyorum fakat her ilişki denememizde sanki içerideki dikişler yırtılacak gibi hissediyorum çok acıyor dikişler. Başına böyle birşey gelen var mı ?
MerhabaBenim de doğumdan sonra ilk ilişkim çok zor olmuştu hatta kaç sefer ilişkiyi ortasında bırakmak zorunda kalmıştık kanamam oluyodu 2 buçuk aydan sonra normale dönmüştü
MerhabaMerhaba. Belki vücudunuz tam toparlanmamış. İsterseniz bir iki hafta daha ara verin ilişkiye. Benimde doğumum çok zordu. Çok dikişim vardı. Bizde ilk ilişki 2 aya yakınken olmuştu. Biraz ağrı vardı. Ama fazla değil bir kaç hafta sonra tamamen normale dönmüştük.
48 gün oldu bi hafta öncede denedik fakat aynıydı acı oranı biraz bile hafifleme yoktu. Çok zor bir doğumda kullandıkları alet yüzünden sanırım içeride çok yırtığım oldu. Çok korkuyorum içerideki dikişlere bişey olur diye veya ilişkiyi devam ettirirsek ne olcağını bilmiyorum canım yaCnm 48 gün olmuş bir hafta daha bekle kişiden kişiye değişiyor iyileşmesi istersen bir hafta sonra ilişkiye gire bilirsin bide cnm ilişkide kendini kasma kastıkça ve raht olmadıkça acı hissedersin batması da biter
Muaneye gittiğinde doktorun ilişki için bişey demedimi sana48 gün oldu bi hafta öncede denedik fakat aynıydı acı oranı biraz bile hafifleme yoktu. Çok zor bir doğumda kullandıkları alet yüzünden sanırım içeride çok yırtığım oldu. Çok korkuyorum içerideki dikişlere bişey olur diye veya ilişkiyi devam ettirirsek ne olcağını bilmiyorum canım ya
Girebilirsn dikişlerin gayet iyi dediMuaneye gittiğinde doktorun ilişki için bişey demedimi sana
Cnm artık yapmalısın şuanda dikişlerin yokGirebilirsn dikişlerin gayet iyi dedi
48 gün bence kısa daha beklemelisin bence dikişlerin tam düşmustr ama illaki agri oluyor bende de durum oyleydi aşırı bi dikişli degldim nornaldi dikiş ama yine cok zorlanmistm48 gün oldu bi hafta öncede denedik fakat aynıydı acı oranı biraz bile hafifleme yoktu. Çok zor bir doğumda kullandıkları alet yüzünden sanırım içeride çok yırtığım oldu. Çok korkuyorum içerideki dikişlere bişey olur diye veya ilişkiyi devam ettirirsek ne olcağını bilmiyorum canım ya
Yok bende batma hissi yoktu hafiften sızıltı ve kanama vardıMerhaba
Sizinde böyle içerde batma hissi oluyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?