• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra ilk ilişki

BuseCa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
14
4
1
Merhabalar herkese

Yurtdışında yaşıyorum ve 48 gün önce müdahaleli (forseps) doğum yaptım. Doktorum zor bir doğum olduğunu söyledi.çok dikişim vardı. Otuturken yürüken birşey hissetmiyorum fakat her ilişki denememizde sanki içerideki dikişler yırtılacak gibi hissediyorum çok acıyor dikişler. Başına böyle birşey gelen var mı ?

Merhaba. Belki vücudunuz tam toparlanmamış. İsterseniz bir iki hafta daha ara verin ilişkiye. Benimde doğumum çok zordu. Çok dikişim vardı. Bizde ilk ilişki 2 aya yakınken olmuştu. Biraz ağrı vardı. Ama fazla değil bir kaç hafta sonra tamamen normale dönmüştük.

Merhabalar herkese

Yurtdışında yaşıyorum ve 48 gün önce müdahaleli (forseps) doğum yaptım. Doktorum zor bir doğum olduğunu söyledi.çok dikişim vardı. Otuturken yürüken birşey hissetmiyorum fakat her ilişki denememizde sanki içerideki dikişler yırtılacak gibi hissediyorum çok acıyor dikişler. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Benim de doğumdan sonra ilk ilişkim çok zor olmuştu hatta kaç sefer ilişkiyi ortasında bırakmak zorunda kalmıştık kanamam oluyodu 2 buçuk aydan sonra normale dönmüştü

Merhaba. Belki vücudunuz tam toparlanmamış. İsterseniz bir iki hafta daha ara verin ilişkiye. Benimde doğumum çok zordu. Çok dikişim vardı. Bizde ilk ilişki 2 aya yakınken olmuştu. Biraz ağrı vardı. Ama fazla değil bir kaç hafta sonra tamamen normale dönmüştük.
Merhaba
Sadece iki kere deneyebildik zaten tam giremeden o içerideki acı yüzünden hiç tam olmadı. Artık korkuyorum malesef . Hiç düzelmeyecek o acıyı hep hissedicem zannediyorum.

Cnm 48 gün olmuş bir hafta daha bekle kişiden kişiye değişiyor iyileşmesi istersen bir hafta sonra ilişkiye gire bilirsin bide cnm ilişkide kendini kasma kastıkça ve raht olmadıkça acı hissedersin batması da biter

Cnm 48 gün olmuş bir hafta daha bekle kişiden kişiye değişiyor iyileşmesi istersen bir hafta sonra ilişkiye gire bilirsin bide cnm ilişkide kendini kasma kastıkça ve raht olmadıkça acı hissedersin batması da biter
48 gün oldu bi hafta öncede denedik fakat aynıydı acı oranı biraz bile hafifleme yoktu. Çok zor bir doğumda kullandıkları alet yüzünden sanırım içeride çok yırtığım oldu. Çok korkuyorum içerideki dikişlere bişey olur diye veya ilişkiyi devam ettirirsek ne olcağını bilmiyorum canım ya 🙄

48 gün oldu bi hafta öncede denedik fakat aynıydı acı oranı biraz bile hafifleme yoktu. Çok zor bir doğumda kullandıkları alet yüzünden sanırım içeride çok yırtığım oldu. Çok korkuyorum içerideki dikişlere bişey olur diye veya ilişkiyi devam ettirirsek ne olcağını bilmiyorum canım ya 🙄
Muaneye gittiğinde doktorun ilişki için bişey demedimi sana

Canım çok zaman geçmiş yavaş yavaş denemelisin dikişlerin düştüğünü düşünüyorum bu sürede

48 gün bence kısa daha beklemelisin bence dikişlerin tam düşmustr ama illaki agri oluyor bende de durum oyleydi aşırı bi dikişli degldim nornaldi dikiş ama yine cok zorlanmistm

O kadar dikişe 48 gün az bir zaman bence. Ben aylar sonra ilk birkaç deneme de çok ağrı acı çektim. Aylar sonra düzeldi. Zaten şu an hormonların sebebiyle kuruluk da vardır. Normal yani.

Back
X