doğumdan sonra huyunuz değişti mi?

ben eskiden daha dağınıktım. eşim de dağınık biri. evin altını üstüne getiriyoduk birlikte. ama çocuk olunca baktık o zavallının da eşyaları bizimkine karışmış, hemen kendime çekidüzen verdim. biraz daha derli toplu oldum sanki. yoksa kafayı yiyorum bütün gün karışık bi evde. delikafadulden

yazdıklarını okuyunca kendim yazmışım sandım. tıpkı ben de senin gibiyim. kendimi biraz koyverdim. eskiden daha bakımlıydım. şimdi hep oğlumu giydirip süslüyorum. kendimi ihmal ediyorum. herkesten sakınıyorum bebeğimi. yalnız ben gelenlere kolonya vermiyorum. bebeğimin ellerine dokunuyolar çünkü. o da ağzına sokuyo. alkol var sonuçta içinde.

kolonya vermek yerine ellerini yikamalarini tercih ederim ama herkese denmiyor iste, bizim toplumda da misafirlige gittiginde bi el yikayip oturma aliskanligi yok ki, sonucta disardan geliyorlar,kim bilir nerelere dokunuyorlar...gicik oluyorum ya..bebekli eve gelmissiniz,ustelik daha yeni dogmus, ya ellemeyin bebegime ya da elinizi temizleyin...
cok yakinlara soyluyorum zaten..kusura bakmasinlar....dr kucaginiza almadan once yikayin elinizi dedi diyorum....bir de elim zaten temiz diyenler oluyor, dovesim geliyor...openlere daha cok gicigim, beni opme yazan onlukler vardi eskiden,onlardan bulsam alip giydirecegim

canım ben öyle önlüklerden aldım taktım ama ay ne sevimli, yerim senin önlüğünü deyip iyice öpüyolar. benim elim temiz, benim ağzım temiz diyolar. bencil insanlar...

eskiden bebek kusmuğundan kakasından acayip tiksinirdim. ve merak ederdim bi gün ann olunca bana da normal mi gelecek diye.. şimdi oğlum kaka yapınca çok seviniyorum. ilk aylar yapamadığını düşününce. ve hiç tiksinmiyorum kokudan falan. kuzum o benim. bu da olumlu bir gelişmedir

aynen canım alkisalkisalkis

eskiden ben sabırlı bir insandım artık kimseye tahammül edemiyorum

bunalımdayım sankı dünya yıkılmısta altında kalmısım
boyle nereye kadar gıder bılmıyorum doğum yapalı 7 gun oldu halen cok kötüyüm
hiç byle hayal etmemiştim bakıyorum bıcok dogum yapan benım gibi degıl bendemı anormallik var bilmıyorum
bebeğimi çok seviyorum ama etrafımdakılere karşı cok soğuğum bu durum benı çok üzüyor ne yapmalıyım bilmiyorum

canım benim ben de doğum yaptıktan sonra kafayı yiyodum. herkesin her sözü her hareketi batıyodu. sen daha 7 günlüksün. ve yalnız bunu yaşayan sen değilsin. sabırlı ol. 40ın çıkınca ya da etrafındaki sinir bozucu kalabalık dağılınca kendine gelirsin.

herşeyi ben biliyorum gibi geliyordu bana..hep benim dediğim doğru..
ama değilmiş işte..
benim çok bilmişliğim yüzünden kızım şu an iştahsızlık çekiyor.
ben genede aile büyüklerine söz hakkı tanınması taraftarıyım artık..
şimdi mesela kızım yemiyor diye hafta içi kayınvalideme gidip onun bilgilerinden faydalanacağım.yemesini düzene soksun diye..

Ben hamileyken çok duygusaldım doğumdan sonrada geçmedi bu. Yazık deseler ağlıyorum alıngan oldum . Çabuk sinirleniyorum.Sabır konusuna gelince bebeğim konu olunca çok sabırlıyım ama başka konularda sabırsızım. 5 aylık bebeğim yavaş yavaş toparlıyorum kendimi. Eşimin ve ailemin çok desteği oldu sağolsunlar.

kızlar valla ne bılımm artık kendıme de sasıyorrum bende cok tuhaf bı ınsan oldum tarıfı bıle ımkansız.
annem babam harıc bebegımı herkezden kıskanıyorum.
eskıden cok delı doluydum sımdı sankı daha bı olgunlastım.
ama sınır aynı sınır eskıden de cok asabıydım sımdıde. ama heran patlamaya hazır bı bomba gıbı dolasıyorum.

hiç aklıma gelmezdi böyle bi konu okuyunca mutlu olcagım nedeni ise yanlız olmamam inş atlatcaz kızlar gerçekten hamilelik dogum bende çok şeyler aldı çok değiştim amaaaaaaaaa herşeye değer bi bebegimm varrrrrrrrrrrr zemuszemus

değişen biz mi olduk hayatımız mı bilemiyorum
değişen en önemli şey bize eklenen sıfat olsa gerek
anneyiz

ben cok sınırli suratı asık mutsuz bır ınsan oldummmm..kendıme sasıyorum..kimseyı görmrk konsmak istemiom...bugun 1 ay oldu dgum yaplı bn hala aynıyımmm..umarım duzelirim...patlamya hazr bomba gıbıyimmm:1ninca:

hamileliğim çok güzel geçti valla..çok duygusaldım herşeye pozitif bakıyordum hiç dedikodu yapmadım desem doğru olur heralde..çok hoşgörülüydüm ama doğumdan sonra heralde doğum sonrası depresyon mudur nedir biraz asabi oldum..normalde hiç sinirlenmezdim oysaki?işleri halledemeyince kızım uzun sire uyumayınca sinirleniveriyorum..ufak tefek şeyleri kafama takıyorum ve malum sinirimi eşimden çıkarıyorum..yanii bağırmıyorum filan tabikide Allah göstermesin ama bu niye böyle bunu niye böyle yaptın gibilerden...geçicek inşaallah biliyorum..neler geçti dört ayda neleeeer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…